Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajka22@1y

BIORĘ IZOTEK A CIĄGLE MAM TRĄDZIK!

Polecane posty

Gość pytajka22@1y

Biorę już 3 miesiące od 2 października teraz idzie 4 miesiąc a mi nadal wyskakują te wstrętne syfy! mam już dośc! wcześniej wyskakiwały na policzkach a teraz tylko w okolicy żuchwy wyskakują i po dniu robią się zaschnięte strupy! Nie miałam dużego trądziku a podjęłam się leczenia bo antybiotyki nie dawały rezultatu na dłuższą metę a trądzik powodował blizny. Biorę jednego dnia 20 mg a drugiego 30 ze względu na moją wagę 53 kg i dermatolog tak kazała brac i mówiła że z czasem będzie coraz lepiej ale mnie już to niepokoi że minęło tyle czasu a to gówno nadal nie ustępuje, kuracja ma trwac 8 miesięcy do maja. Jeśli ktoś brał izo to powiedzcie mi czy po 3 lub 4 miesiącach nadal wyskakiwały wam pryszcze?

Gość pytajka22@1y
kto brał izo niech się wypowie w tej sprawię proszę...

Gość Smoczka123
Dla różnych osób dobre są rożne leki. Więc po prostu możesz próbować inne rzeczy - ja polecam epiduo!

Gość Sylwia Krukiewicz
Problemy z cerą to dość wstydliwy temat, szczególnie u mnie okropnie to wyglądało;/ Sporo czasu nie wiedziałam jak mam się tego pozbyć. W końcu znalazłam na to sposób, mama kupiła mi tabletki specjalnie sprowadzane ze Stanów o nazwie IQface. Nie myślałam że tak na mnie zadziałają a łapałam się już różnych metod bez skutków. Ciesze się że to już za mną bo to okropne mieć problemy z cerą dla kobiety, a u facetów też mi się to nie podoba ;/