Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajka22@1y

BIORĘ IZOTEK A CIĄGLE MAM TRĄDZIK!

Polecane posty

Gość pytajka22@1y

Biorę już 3 miesiące od 2 października teraz idzie 4 miesiąc a mi nadal wyskakują te wstrętne syfy! mam już dośc! wcześniej wyskakiwały na policzkach a teraz tylko w okolicy żuchwy wyskakują i po dniu robią się zaschnięte strupy! Nie miałam dużego trądziku a podjęłam się leczenia bo antybiotyki nie dawały rezultatu na dłuższą metę a trądzik powodował blizny. Biorę jednego dnia 20 mg a drugiego 30 ze względu na moją wagę 53 kg i dermatolog tak kazała brac i mówiła że z czasem będzie coraz lepiej ale mnie już to niepokoi że minęło tyle czasu a to gówno nadal nie ustępuje, kuracja ma trwac 8 miesięcy do maja. Jeśli ktoś brał izo to powiedzcie mi czy po 3 lub 4 miesiącach nadal wyskakiwały wam pryszcze?

Gość pytajka22@1y
niech się ktoś wypowie plisss

Gość dluzej, to w ogole zaczyna
mialas robiony wymaz?

Gość pytajka22@1y
nie

to idz zrob, bo na np nuzenca izotek nie pomaga czy tam na gronkowca, a moze to masz. albo jak hormony sa przyczyna. trzeba zrobic wymaz, trzeba zbadac hormony.

i musisz zweryfikowac czy te zmiany skorne nie sa reakcja alergiczna na kosmetyki, bo i tak moze byc

Gość ksjhcfdscf
Mi przy średnim trądziku po 2 tygodniach wszystko zniknęło. Niestety po zakończonej kuracji trądzik wrócił.