Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga22222222222222

Jestem chuda. To duza wada?

Polecane posty

Gość Olga22222222222222

Zdaje sobie sprawe ,że jestem chuda tzn mniej jak poprostu ,, szczupła".. zawsze miałam taka drobna budowe , od dziecka i mam tendencje do takiej sylwetki. Nie stercza mi żebra ani kości , mam biust B , biodra 2 ( one może nie sa chude akurat,ale na nich tyje tak juz mam) ,a talia tylko 61 Waże 47 kg mam , 162 wzrostu i czesto słysze ,że jest chuda ... NIby mam powodzenie u facetów wiec może tak tragicznie nie wygladam ,ale wolałabym nie slyszec tych komentarzy odnośnie mojej chudości... Wg was chudość ( nie chorobliwa ,ale jednak) to duża wada wygladu? Jelsi chodzi o zdrowie to miałam bardzo dobre wyniki krwi itd

Gość Olga22222222222222
*biodra 92 miało byc

Gość Olga22222222222222
up

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to nie wada a zaleta ;) ja wazyłam mniej od Ciebie, tez miałam z tego powodu kompleksy kiedys, ale teraz sie cieszę, przytyłam kilka kilo przez kilkanascie lat, urodziłam 3 dzieci i jestem zgrabniutka ;) po zadnej ciazy nie musiałam sie odchudzac, wszystkie kumpele mi zazdorsciły i zazdroszcza bo moge jesc wszystko i wygladam super ;)

Gość ja tez chuda...
Ja też ważę około 47-48 kg,gdy ważyłam kiedyś 53 kg czulam sie wysmienicie,niby biust mam,ale lydki mam tak szczuple,ze masakra... nie moge przytyc,ostatnio jeszcze wogole apetytu nie mam.... ogolnie nie wygladam az tak strasznie,ale chcialabym wazyc wiecej

Gość ducati192
faceci nie lubią chuych przesadnie kobiet