Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drajversssssss

samochód za 3000tys. warto kupić?

Polecane posty

Gość drajversssssss

witam wszystkich. od roku posiadam prawo jazdy lecz nie mam swojego samochodu i teraz planuje sobie cos kupic niestety moj dochód jest ograniczony. mam 4500. ale te 1500 muszą wystarczyc na oplaty. czy mogli byscie mi doradzić jakiś samochód i czy warto za taką kwote kupowac? ja chce kupic opla corse b lub vw polo3 nix innego mi nie przychodzi do glowy.

Gość czinkłoczenta sa malo awaryjne
tanie, malo pala, polecam.

Gość prawictwo pospolite141
podaj region w ktorym mieszkasz . Na przyklad malopolska to znajde 2 auta z małopolski warte rozważenia i potem tu wkleje link .

za taką kasę to ciężko kupić będzie dobre polo. Może warto popatrzeć na ofertę fiata mowa seicento lub punto. Jest jeszcze suzuki swift żywotne silniki. Tanie są też daewoo mowa o tico lub matizie.

Gość pooooopa
hej ja kupilam za 3100 opla corse dwa lata temu ponad.....super sie sprawuje..instalacja gazowa ok..raz tylko naprawialam 180 zł..

Gość pooooopa
a i dodam ze jeżdże duzo....jakis 1000km tygodniowo

Gość drajversssssss
ja jestem z małopolski:-) dziękuje:-)

Gość samochod za trzy miliony?
to co ty chcesz kupowac?

Gość juityuyuy
weź ty baranie lepiej nie kupuj auta tylko wroc do szkoly bo ty nawet podstaw matmy nie umiesz hahaha

jedno jeszcze dorzucę a mianowicie po kupnie auta dolicz wymianę płynów w aucie i wymianę rozrządu (pasek+pompa) a to też będą koszty...

alez oczywiscie ze sie opłaca. W uk kupisz autko uzywane za 700 funtow czyli jakies 3.500 zł, a w polsce zaplacisz za ten sam samochod 5.000 zł.

Gość drajversssssss
barana to se szukaj w domu pajacu

Gość instalowanie
corsa punto

Gość L i
Polonez

za takie pieniadze to cos nie do zajebania . bo jak wladujesz sie w jakiegos trupa toyoye czy fiata to bedizesz w niego tylko wkladał kase. ja przy tak skromnym budzecie zastanowił bym sie raczej nad mercedesem 124 badz 190. te maszyny sie nie psuja . a jak kupisz dizla to pojedize na wszystkim i na oleju do smazenia z biedrony, i na oleju oplaowym no i na ropie. przy zakupie dizla musisz zwrocic tylko uwage na kompresje zeby zima apliło z pół obrotu.

Gość a może almerka?
polecam nissana almerę, jeżdzę taką z 96r, wszystko ma sprawne, właściwie nie wydaję na naprawy, blachy też ok, a pewnie ze 2tys. jest warta. I wymiana paska odpada, bo ma łańcuszek. Już 3lata temu miałam kupić nowsze auto, tylko tego szkoda, skoro super sie spisuje (jazdy po mieście, czasem trasa 100-200km). Mam 1,4 75KM.

omg ... kurwa nie kupuj nic z deawo fiaata czy alfy ... bedize napchane klima abs skura i innym badziewiem ale przeciez to 3 tysie za 3 tysie nie kupisz extra auta na ful wypasie .

Gość mazdowieccccc
trupa toyote!!!!!!!hahahahaa ale znawca

Nie wiem co konkretnie masz kupić, ale uwazam, że nie powinnaś rzucać sie na okazje tzn kupić lepsze auto z tych które "chodzą" po mniej a nie okazyknie takie, które zazwyczaj kosztują np 5000 a tu sie jedno trafiło za 3000...

no kolego jak bys mial do wyboru toyote jakakolwiek za 5 tysia albo mesia 124 za 5 tysia - co bys wybrał i jak myslisz co jest mniej awaryjne ? taxsiaze bez powodu nie jezdzili całe zycie mercami .... bez gwiazdy nie ma jazdy.

Gość mazdowiecccc
ale on pisze za 3 tys a nie za 5, toyota t roczniki 93 do 99 to wieczne auta. Mercedesy stare 89 za 5 tys to części w muzeum chyba dostaniesz za cene 1000% droższża niż normalnie.

Gość prawictwo pospolite141
a to ogłoszenie merca to tak dla żartów ?

ma 4500 pln - auto za 4000 i 200 przerejestrowanie. czesci w muzeum haha - chłopie tak sie składa ze ma w stanie kolekcjonerskim beczke (mercedes w123 silnik2400D) z 1978roku . wszystkie czesci dostepne praktycznie od reki jak nie to na drugi dzien. czesci do 124 sa tanie jak barszcz. silnik jest na łancuchu a nie na pasku, 124 naprawi kazdy mechanior nie trzeba szukac magika.