Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Roseleaf

Schudnijmy do 48 kg! Razem!

Polecane posty

Hej dziewczyny! Mam 164 cm wzrostu i 55 kg (możliwe, że już mniej). Mam zamiar schudnąć do poniżej 50 kg ;) Stawiam głównie na ćwiczenia i ograniczenie posiłków. Przyłączycie się? Razem będzie nam raźniej ;)

Gość white flowers
jestem z Tobą:) Ważę 54 kg mam 168 wzrostu, niestety każdy niepotrzebny kilogram u mnie widac. Ogólnie jestem szczupła ale wałeczki i boczki są:/ Od kilku dni staram sie zdrowiej odżywiać, więcej ćwiczyć. Masz jakiś konkretny plan na zrzucenie tych kilku kilogramów? jakieś ćwiczenia? dieta?

Gość white flowers
48 kg byłoby dla mnie idealne:) Ważyłam tyle 1,5 rok temu i świetnie wyglądałam i się czułam.

Gość malutka100000000
Przerażające!! mam 164cm tyle co wy mniej więcej a chcę warzyć 58kg! i nie mieć wtedy wałeczków i boczków, zostało mi 3kg. Jak wy możecie mieć jeszcze jakieś boczki tyle ważąc a co dopiero poniżej 50kg szok do czego chcecie się doprowadzić, to chyba będzie rozmiar XS???? S już wam nie wystarcza? a potem jojo, opamiętajcie się po co tak przeginać wyglądacie ok z taką wagą na pewno.

Gość witajcie loszki
:D🖐️

Gość white flowers
sama sie dziwie ze jestem taka lekka ale naprawde brzuch pozostawia wiele do zyczenia... jak siedze to wielki walek sie wylewa, to samo z boczkami:/ moze to dziwne ale tak jest, taka budowa.

Gość white flowers
jakbym wazyła 58 kg to bym byla malym pulpetem:/ ale mam kolezanke co wazy tyle co ja i jest chuda, wzrost ma taki jak ja.

Gość kawa z melasą
Ja tez bym tyle chciała bo jestem niziutka mam 160 cm ale wątpię czy to mi się uda, a nawet mam coraz większą pewność ze nie. Mój organizm zwyczajnie się buntuje i nie chce mimo ze się staram. Próbuje dalej ale chyba sie w koncu poddam widocznie nie ejst mi dane byc szczupłą. Co schudnę to odrazu waga w góre skacze jak szalona i zatrzymuje sie w pewnym punkcie. Nie ma mocnych na to.

Wiem, że dla wielu z was schudnięcie do poniżej 50 kg wydaje się przesadą, ale uwierzcie mi (wiele dziewczyn pewnie to potwierdzi), że u niskich kobiet każdy zbędny kilogram widać w boczkach itd. Ważyłam już kiedyś tyle i bardzo dobrze mi było z taką wagą. A w odchudzaniu chodzi przecież o to by poprawić nasze samopoczucie ;) Cieszę się, że są tu też dziewczyny, które mają podobny cel jak ja ;)

Racja white flowers, to jak kto wygląda z dana wagą i wzrostem to kwestia indywidualna. Każdy wygląda inaczej ;) kawa z melasą - grunt to wiara w siebie. Razem damy radę ;)

Gość malutka100000000
tak się składa że mówię wyraźnie że chodzi mi o kobiety o moim wzroście nie niższe!! mam w rodzinie dziewczynę która przed urodzeniem dziecka ważyła właśnie 47-48kg przy 165cm kości jej wystawały i wyglądała tragicznie już nie szczupło a anorektycznie, za to w ciąży jej organizm domagał się tego co mu brakowało i przytyła 30kg, was zapewne czeka to samo jak będziecie chciały mieć dzieci. A wałek na brzuchu podczas siedzenia to normalne ;)

Gość kiwi20
Hej Dziewczyny :) mam 158cm wzrostu (jestem skrzatem :/) i 56 kg... tragedia. przy moim wzroście to naprawdę za dużo :( parę miesięcy temu ważyłam 52 kg i dalej miałam sadło... teraz wiem ze nie jadłam zdrowo, a ostatni okres to była całkowita porażka... potrafiłam kilka dni przeżyć na samych słodyczach... Jednak zaparłam sie i PIERWSZY raz w zyciu od 4 dni nie jadlam nic slodkiego! Nawet nie wiecie jaka jestem z siebie dumna :) juz przez to czuje sie lepiej bo poznikaly mi prawie wszystkie pryszcze z buzi a od malolaty mialam z nimi problem :) dzisiaj tez pierwszy dzien cwiczen. juz nawet nie chodzi mi o kilogramy tylko niech to sadlo mi zleci i te boczki francowate ;) wstyd mi ze sie tak zaniedbalam.

Ćwiczenia najważniejsze! ;) Gdy chudnie się tylko dzięki diecie ciało staje się mało jędrne i obwisłe. Dzięki regularnym ćwiczeniom staje się jędrniejsze ;) A ćwiczenia to samo zdrowie ;) malutka100000000 - każdy ma swoje zdanie i swoje ciało, z którym może robić co mu się podoba ;)

Gość kawa z melasą
haha malutka mam 3 wiec mi raczej już ten problem nie grozi bo więcej nie planuje :)

Gość Liliii
Hej! Mam 157cm wzrostu i 53,5 kg :/// moja waga przy ktorej swietnie wygladam to 48kg bo wtedy pupe mam malutka ale nie plaska i biust sporawy a brzuszek plasciutki. Zaniedabalan sie nieco, sporo przybralam w drugiej ciazy (17kg, w pierwszej 11kg i wszystko a nawe wiecej stracilam 2 tyg po porodzie)i po niej mi pare kilo doszlo. Jednak ciaza to nie wymowka , jadlam potem sporo i mam teraz 6 kg ktore bardzo widac. W ciuchach znosnie ale w bieliznie masakra. Cialo gabczaste , brzuchol wystaje ( chwala ze nie mam wcale rozstepow po ciazach!!). Uda obfite bleeee Mam plan ograniczyc jedzenie bo wiem ze na ostrej diecie nie dam rady. Odstawienie slodyczy, fast foodow, chleba,tlustego i smaznego. Generalnie zamierzam zle produkty zastepowac zdrowszymi. Robie tak od 3 dni czyli 1 stycznia a od wczoraj czyli od 2 stycznia cwicze mniej wiecej godzine z mel B . Jestem dobej mysli i chce zapisywac tu moje sukcesy i grzeszki. Bedzie mi latwiej wtedy kontrolowac co jem. Tak wiec przylaczam sie do Was!!

Hej dziewczyny! Jak wam idzie? Moje śniadanie dziś to jedna bułka grahamka z pomidorem. Jestem już po pierwszej serii ćwiczeń (422 kcal mniej) + brzuszki. ;)

Gość kawa z melasą
oo wstałyscie foczki :) Nie chciałam Was budzić :) Ja mentalnie tez już po 1 serii ćwiczen, baa nawet po 8 serii. Jejuuu przyrosłam do fotela :D:D:D

Gość kawa z melasą
Ja robie kazdego dnia po porannym sikanku i od wczoraj mam - 1,1 kg wiec jest postęp :)

Gratulacje ;) ja planuje sprawdzić wagę za jakiś tydzień. Ciekawe jaki będzie wynik..

Hej, ja rano do kawy zjadlam tosta z miodem ( bez masla) bo tak rano kawe musze a zarazem nie moge jesc tak wczesnie i stad ten tost zawsze rano. Potem strasznie dluuugo nie bylo mnie w domu, na kawie u znajomej, na wazeniu dziecka i zlecialo ze dopiero teraz zjadlam sniadanie wiem ze to nie madre ale nie mialam chwili! I zjadlam niedawno jablko malutkie i jakecznice z chuda szynka, bez tluszczu smazona ale za to z 3 jaj i plasterkiem zoltego sera. To tak na szybko wymyslilam. I pije wode. Miesnie bola ale mam nadzieje ze dam rade dzis pocwiczyc, musze!!! A ja wagi nie mam. Wazylam sie ostatnio u tesciowej wiec zwaze sie za jakis czas , tak moze za tydzien.

Gość kawa z melasą
przybyłam donieść że byłam na silowni! Taaaka super jestem :) Dotarłam tam! Nareszcie!!!! :) A ja zjadłam dziś tak: rano jajecznica z 3 jaj na 1/2 udka wedzonego kurczaka i jednej cebuli- wszystko na teflonie bez zadnego tłuszczu no i kurczok bez skóry. Do tego 1/2 ogórka i 1/2 kubka jogurtu naturalnego malego light plus przyprawy i kawa z mlekiem 0,5% obiad: 3 podudzia z kurczaków (nie mylić ich z udkami bo to nie to samo!) gotowane w cocacoli light no i mizeria z 1/2 ogórka i 1/2 kubeczka jogurtu plus kawka kolacja serek wiejski ze slodzikiem i łyzeczką odtłuszczonego kakao do tego 1,5 litra wody mineralnej Ja musze dużo jeść bo jak nie jem to jestem zła i wrzeszcze na męza :P Więc nie opcji bo jak mu dam wybór czy woli miec zone grubaske czy zonę zołzę to na 100% wybierzę to pierwsze :D

Kawa z melasą gratuluje!!! A jedzonko ok, trzeba jesc zeby chudnac! Byle nie syfy jakies ;) Ja cwiczylam godzinke z melb i zjadlam mleko z platkami razowymi i zeby bylo smaczniej to dorzucilam troche suszonych owocow i orzechy. Uwielbiam taki zestaw i nie odstawie tego a lepsze to niz fura kanapek. W ciagu dnia popijam wode niegazowana ktora zreszta uwielbiam. Jesli wytrzymam to wiem ze efekty beda szybkie bo nigdy nie mialam wielszych problemow z waga. No ale lata robia swoje ;) ciaze jednak nieco tez zmieniaja cialo :/ Dam rade! Musze!!

Gość kiwi20
Witam :) ja dzisiaj się zważylam i jest 55 kg, w niecały tydzień kilogram. ale brzuszek mi sapdl od niejedzenia tych slodyczy. w poniedzilek bedzie tydzien od kiedy nie jem nic slodkiego:) jeszcze nigdy ni mialam takiej silnej woli ;) pozniej planuje daleki spacerek, cwiczenia i hula hop:) buzka laski :) bede wpadac co jakis czas :)

Kiwi super wynik! I fajnie ze "nie grzeszysz" ;) ja sama wiem jakie trudne zwlaszcza jak przez dluzszy okres wcina sie swinstwa i czlowiek juz przestaje to kontrolowac. Nie lubie chipsow a ostatnio juz nawet je zaczelam jesc :/ Mamy wlasciwie ten sam wzrost i wierze ze przy 52 mialas sadelko bo tak jak pisalam mam 53,5 i widac tluszczysko ze hej! Wlasciwie sama waga to mnie nie interesuje bylebym w lustrze widziala roznice. Chce swobodnie czuc sie w bikini , w obcislych bluzkach itp. To stawiam za cel ale orientacyjnie tak przy 48kg bylo zawsze swietnie. I Poranna kawa z tostem i odrobina miodu. Sniadanie 3 jaka z chuda sznka i plasterkiem sera zoltego, Na obiad mam lososia smazonego ale na b niewielkiej ilosci oliwy bez panierki, do tego gotowane brokuly, kalafior i baby carrot . Wszystko polane odrobina sosu ziolowego do lososia ( ale tylko tak dla smaku odrobinke bo bedzie na bazie smietany- zapomnialam kupic jog nat.) Mam troche pustki w lodowce jesli chodzi o dietetyczne jedzenie, a wieksze zakupy planuje na poniedzialek/ wtorek wiec nakupuje piersi, nabial, salaty itp bo takie miksy jak piers grillowana z fura warzyw to dobre, latwe i sycace danie :) Bola mnie miesnie ale planuje cwiczyc codziennie bo wiem ze przyjdzie taki dzien ze cos mi wypadnie czy wyjatkowo bede sie zle czula wtedy bede miec wolne a zakwasy to nie powod zebym lezala do gory tylkiem.

Gość kiwi20
ja dzisiaj zjadłam tylko śniadanie - 2 kromki ciemnego pieczywa z serem żółtym i kawa z mlekiem i lyzeczka cukru (z tego cukru jeszcze ciezko mi zrezygnowac, ale ograniczylam ;), zaraz zrobie sobie warzywa na patelnie z jajkiem i z chrupkim pieczywem, a wieczorkiem może jakiś jogurt zjem jak bede glodna :) za mna 4km spaceru dosyc szybkiego, wieczorem cwiczenia i hh :) powodzenia!! :)

Byl zapowiedziany wczesniej łosoś, potem znow go jadlam bo specjalnie wiecejnwarzyw ugotowalam i maly kawalek dodatkowo zrobilam na pozniej. Malutka grilowana piers wieczorkiem i po cwiczeniach mleko z tymi dodatkami co zawsze. Jestem dumna z siebie bo to 5 dzien zdrowego jedzenia i 4 dzien cwiczen. :))) Aaa i zjadlam kostke gorzkiej czekolady takiej 85% kakao.

Gość kiwi20
Liliii- super :) też jestem z Ciebie dumna, oby tak dalej. Ja juz po snaidanku i kawce. Wczoraj ćwiczenia zaliczone (tak mnie miesnie brzucha bolaly, że myslalam ze z podłogi nie wstane- zakwasy+ ćwiczenia= masakra ;) milej niedzieli :)

Gość kawa z melasą
Hello ja znów jestem w punkcie wyjscia, no moze nie az tak ale gdzies niedaleko ;) Wczoraj w nocy zroblismy se z mezem wieczór filmowy z kefirkiem, serkiem wiejskim i takimi tam. Ojj fajnie było ale waga 56 pokazuje kurde. Tak wiec jeszcze 8 i będzie dobrze ;) :D