Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkulwionyCinek

Podłe kobiety

Polecane posty

Gość wkulwionyCinek

Tak wchodzę sobie na to forum kobiece, żeby zadać pytanie kobietom, które tutaj przesiadują, dlaczego większość za Was jest podła? Kilka dni temu na jaw wyszedł romans mojej żony. Byliśmy ze sobą 6 lat-w małżeństwie 4. Zawsze wszystko było dobrze i nagle trach-wyszło "szydło z worka". Okazało się, że związek ją nudził. "Kocham Cię, ale ja potrzebuję czasem zmian. Bycie wciąż z jednym mężczyzną fizycznie to przepraszam, ale nie dla mnie. Sama nawet nie wiedziałam, że coś we mnie takiego jest"-tak mniej więcej mi powiedziała. Wyobrażacie sobie?! Takim tekstem. Słów mi brakuje by to opisać!!! Tego się nie da opisać słowami! Ja nie mogłem uwierzyć w to co słyszę. Kiedy powiedziałem o rozwodzie od razu zaczęła puszczać łzy i gadać, że przeprasza i że kocha, ale ja już teraz przestałem być idiotą. Co Wam kurczę jest, że pierw same się pchacie do ołtarza(najczęściej to inicjatywna kobiety by jak najszybciej wziąć ślub), potem co? Nudzi wam się? Nowych k****ów szukacie?

Gość pfffffffff
najlepiej wszystko na jedną stronę zwalić nie ? sami nie jesteście idealni.

Gość wolfsangel
Bo to zła kobieta była :P

Gość wkulwionyCinek
Nie rozumiem? Za jakim psem?

Przynajmniej szczerość, czego akurat nie ma ze strony mężczyzn. Zdradzacie własne zony jak tylko nadarzy się ku temu okazja i bez jakichkolwiek wyrzutów sumienia potraficie żyć w kłamstwie.

Gość hazo
w tych czasach slubu sie nie bierze

Gość wkulwionyCinek
To Wy żyjecie w kłamstwie niewiniątka. Sama się przyznała dopiero jak miałem dowody inaczej pewnie by się nie przyznała! Tylko pokrzywdzone potraficie grać. Hipokrytki.

to nie ten.... tam akurat maz pisal o zonie ktorej co chwila "bije na dekiel" i robi sie agresywna do tego stopnia ze kopnela psa. Ktos zapytal czy zona przypadkiem nie ma romansu, on sprawdzil archiwum gg i wyszlo ze ona go zdradza.... szkoda jego, dziecka i psa

Gość wkulwionyCinek
Jak zmian chciała to mogła się ku***ć po dyskotekach, a nie się z kimś wiązać.

Gość wkulwionyCinek
Kochać i kochać to widać nie to samo

wspolczuje Ci drogi autorze. Ale chyba tez bym zostawila męża, jak by siedział na babskim forum typu kafeteria :O :O A szczerze mowiac... uogolnianie i nazywanie kobiet podłymi tylko dlatego ze trafiles na taką jest nieco nie powazne. Ja tez trafilam na podlego męzczyznę ale moj mozg uwaza iz blędne by było traktowac wszystkich jednakowo.

Gość wkulwionyCinek
Czasem żeby poznać kobietę chyba trzeba wejść na babskie forum widać. Tutaj przynajmniej są szczere, a nie jak w życiu fałszywe. Tak poszperałem w tych topikach i stwierdzam po tym, co tutaj przeczytałem, że jesteście gorsze niż myślałem.

Gość wolfsangel
"by wytrzeć podłogi wami się nadajecie" - zapamiętajmy to :)

aha, a Ty tu wszedles aby wylac gorzkie zale.... tez znalazles sobie miejsce... szkoda Ciebie, bo nikt nie zasluguje na to co Ciebie spotkalo

Gość wkulwionyCinek
Każdemu trudno się przyznać do klęski, ale widać babiszony fason trzymają. Po co wy sobie mężów szukacie?

Gość kkithlp
Żona Cię zdradziła i ja mam odpowiedzieć na pytanie, dlaczego ja jestem podła:) Ehh...

To ja Ci chłopie wyjaśnie co nieco o kobietach. Większość kobiet potrzebuje ciągłej zmiany emocjonalnej: jedna emocja zastępuje drugą...one tak funkcjonują przez całe życie. Tak jak my potrzebujemy wrażeń i ciągłego dowartościowywania się tak one potrzebują emocji. Wielu z nas aby się dowartościować potrzebuje zaliczać panienki...ok ich sprawa. Kobiety mają tak samo...brakowało jej nowych wrażeń i ekscytacji, których Ty jej może dawałeś na początku, ale wpadłeś w taką małżeńską stagnację. Wiele kobiet wowczas poświęca się dzieciom, serialom, jakimś spotkaniom z koleżankami, a są takie z syndromem kur#y które sie puszczają. Masz 2 wyjścia... wybaczyć jej i nigdy ale to nigdy samemu nie powstrzymywać się od zdrady. Zostawić ją i poszukać sobie innej... Ja osobiście bym sie brzydził tknąć tą kobietę, ale to jest tylko moje subiektywne zdanie