Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mardalino322231

mam termin za3tyg prosze help jakie objawy ???

Polecane posty

Gość mardalino322231

hej mam termin za 3 tyg mam pracia na dol, bolesni dolu brzucha, bol plecow, skurcze ale przechodza , goracy brzuch nie wiem kiedy nastapi ten kulminacyjny moment a i gora brzucha mnie boli... podpowiedzcie cos !!:)

Gość hmm dookola pelno swirow
hmm..mnie 4 dni przed terminem sprawdzila rozwarcie, ale nic sie nie dzialo, urodzilam 4 dni po terminie, zaczelo sie popoludniu od bolu dolnej czesci kregoslupa.. potem te bole zaczely sie nasilac,po 23.00 mialam bole krzyzowe..;/ w nocy nie moglam zasnac..mialam coraz bardziej regularne bole..rano pogonilo mnie do kibelka i pojechalam do szpitala, wody odeszly mi dopiero przy bolach partych

ja tu na kafe tez przed porodem pytalam czy bede wiedziec kiedy juz.. i tak jak dziewczyny pisaly..poprostu bedziesz wtedy wiedziala...

U mnie objawem była biegunka kilkanaście godzin przed porodem. Stawianie się brzucha i średnio bolesne skurcze miałam już 2-3 tyg. przed porodami, więc nie uważam tego za jakiś istotny objaw.

Gość hdhdsa
Jeżeli masz jakieś dziwne boleści, to do lekarza, bo lekceważyć ich nie wolno. Jeśli będziesz miała bóle porodowe, to się domyślisz, bo to są regularne bóle, tzn. pojawiają się nie cały czas, tylko z przerwami na "odpoczynek".Po prostu zauważysz, że w pewnych momentach ból puszcza, po to, aby się zaraz znowu pojawić. Te przerwy wraz z postępowaniem porodu są coraz krótsze.

Gość mardalino322231
dwa dni pod rzad mnie moge spac. Boli mnie caly brzuch troche plecy z tylu i jak dziecko sie rusza. jak dziecko sie rusza to czuje jakby mi cos wyrywano czy to normalne?

Gość mardalino322231
mieszkam w Uk. ostanio mialam skurcze i bylam w szpitalu zrobili mi zastrzyk domiesniowy w udo i po tym mi przeszlo... 10 lat temu rodzilam ale cesarka wiec mowia ze moze wszystko byc duzej bo nie rodzilam przez syjke macicy

Dzień przed porodem plamiłam, w szpitalu często chodziłam do w.c, miałam rozwolnienie, a w nocy odeszły wody. Wieczorem przed porodem czułam słabe bóle, bez skurczy, te przyszły w nocy.

nie czulam jakby dziecko mialo mi cos wyrwac..ale w miare nasilajacych sie boli zastanawialam sie czy czasem nie wyjdzie mi przez odbyt..

Gość milano2012
hej dziewczyny wiecie moze jak przyspieszyc porod?ale bez sexu bo moj hormon sexu wygasl :)