Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nic mi sie juz nie przydarzy

Nic mi sie juz nie przydarzy

Polecane posty

Gość weqwweewe
Autorko, zobacz na Berlusconiego.Ma przeszło 70 lat i się zaręczył.Owszem ,on ma ogrom kasy,ale w tym wieku i mu się chce. Wiem ,że "porażki"na polu sercowym bardzo "bolą" i zniechęcają. Wbrew pozorom trudno jest spotkać idealną połówkę. Nie zazdrość innym ,bo nie wiesz jak wygląda ich życie gdy są tylko we dwoje. Znam takich , o których ludzie wszędzie mówili,że to idealna para,mieli firmę ... normalnie raj na ziemi...dopiero za parę lat wyszło,że ona ma problem z nałogiem ,a on lubił inne kobiety.Trzeba próbować i szukać swego szczęścia :) Brak Ci czułości , osoby na której możesz w pełni polegać i bardzo chcesz mieć tego faceta. Czy nie gubi Cię ,to,że chcesz tego za szybko? To wymaga trochę czasu.

Gość jagodka123
a ludzie coz, niektorzy nie maja za grosz taktu, zacznij mowic ze nie wiem wolisz dziewczyny albo co i sie odczepia;p

"Brak Ci czułości , osoby na której możesz w pełni polegać i bardzo chcesz mieć tego faceta. Czy nie gubi Cię ,to,że chcesz tego za szybko? To wymaga trochę czasu." Nie, to troche nie tak, ja juz sobie zylam spokojnie i na luzie, usmiechnieta codziennie az tu zjawil sie ten facet i mi namieszal wszystko ;/ i to trwalo kilka miesiecy, chociaz mowilam mu zeby nie pisal do mnie bo jest zajety itd itd. I teraz chodze taka...struta... przez jednego faceta, tylko dlatego ze mi sie spodobal i teraz mysle o tym jakie szczescie ma jego przyszla zona. Super nie? A Silvio... no tez sie dziwie ze mu sie chce :Dale popatrz kogo sobie przygruchal, laske mlodsza ode mnie, a nie jakas zadbana pania w wieku 40 lat ;) wiec hm ja bym powiedziala ze 29 lat to juz dosc pozno na te rzeczy i zaczynanie od poczatku ;)

Gość weqwweewe
Sama,bo to Twój wybór. Ludzi wszystko ciekawi. Im możesz zawsze powiedzieć ,że masz kogoś , poznałaś w necie :P Ja znikam , spokojnej nocy życzę :) a autorce,aby poznała tego wymarzonego :classic_cool: pewnie jak go pozna ,to nie będzie jej na Kafe ,bo czas bedzie spędzała z partnerem :)

"on non stop smutny ,bez przerwy narzeka" - a dlaczego zakładasz, że jak smutny to narzeka? Można być smutnym i nie narzekać. "Wychodzi na to,że lepiej się nie uśmiechać ,może płakać ?" - najlepiej być sobą i nie udawać kogoś kim się nie jest. Jak masz ochotę, to płacz, ale nie afiszuj się z tym, bo wtedy będzie wyglądało, że szukasz u innych współczucia. "Problem jest taki,że zwracasz zbyt wielką uwagę na to co powiedzą znajomi." - pisałem o innych. Mi to lata co ludzie o mnie myślą. Staram się ile tylko mogę, by w każdej sytuacji być sobą.

Who let the dogs out, tez uwazam ze nie ma co kolorowac i opowiadac glupot, jak ktos chce szczerej odpowiedzi to ja ode mnie dostanie np. 'jest do dupy' ;] ale to nie znaczy ze placze po katach. Tylko ludzietez tak lubia wmawiac innym, jak jzu sie dowiedza ze cos cie boli szczegiolnie, to potem sami o tym gadaja i niby wspolczuja.