Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia 1777

Gdy odbieram synka z przedszkola...

Polecane posty

Gość Iekmiren
co to ma za znaczenie że widzisz faceta z dzieckiem praca i jeszcze raz praca nad soba się liczy popracuj nad swoimi uczuciami a nie zastanawiaj się na forum podejsc czy nie podejść

Gość Iekmiren
a jak by był inny ustrój w Polsce to podeszłabyś czy nie?

Gość Kamila po lasach biega
U mojego syna w przedszkolu również widuje fajnych mężczyzn od jakiegoś czasu pracuje tam jako nauczyciel całkiem przystojny mężczyzna. Nie tylko przystojny, inteligentny, z pasjami facet. Taki z "jajami" a nie jakas "ciapa" a jednocześnie świetny materiał na ojca. Żałuje, że to mój były jest ojcem mojego synka. Bo dziecko miało by porządnego, dobrego ojca a nie jakiegoś śmiecia co ucieka od odpowiedzialności.

Gość do autorkiiiii
no ale chyba ten ajfon to 5 ?? :D:D:D chyba sie nie weźmiesz za gołodupca z ajfonem czwórkOM :D jezu nei moge ale baby to kurwy :) a tata jej mial biznes i nie wpadla w depresje? tzn, ze tata dawal kase i zyje caly czas na czyjs koszt? bo inaczej = tata ma wlasna dzialanosc, nie wpadlam w depresje - nie sposob zinterpretowac tekj prostackiej wypowiedzi :D uhuhu powodzenia w zdobywaniu ajfona i zegarka i auta itd