Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia2013

co myślicie o tym wózku

Polecane posty

Gość marioloooooooooo
Mam ten wózek i może faktycznie najpiękniejszy nie jest ale został mi polecony przez znajomych męża i faktycznie nie żałujemy. Wózek jest wygodny dla dziecka, łatwo sie prowadzi i jest bardzo praktyczny dzięki swoim dodatkom. Obecnie oddaję ten wózek swojej siostrzenicy a sami dla drugiego dziecka kupilismy cybex (kubełek) i niestety pomimo że jest lekki i bardzo miękki w jeździe to jest tak płytki i ma tak mało miejsca (dziecko jest wsadzone jak macicę - sorry ale takie mam skojarzenia). Cóż, trudno, pieniądze wydane . Autorko skoro interesuje cię ten przedział cenowy to myslę że warto go kupić tak samo jak ktoś tu pisał warto kupić wózek darex matrix (koleżanka ma , jest ciężki ale super się prowadzi i idealny na miejskie chodniki ) :)

Gość a ja mieszkam w
te firmowe są przereklamowane, znam sporo osób, które szczerze żałowały wyboru wózka za 3tys byle firmowego, bo były słabsze niż niejeden za 1000zł ale nieznanej marki... Autorko polecam jednak wózki ze skrętnymi przednimi kółkami, już za niecały 1000zł mozesz kupić nowy ze wszystkimi dodatkami :) sama taki mam i te różne firmówki się chowają, a wózek jest porządny i bardzo funkcjonalny. mam taki: http://allegro.pl/wozek-raptor-exclusive-fotelik-spiworek-6-1-gratis-i2895395107.html i gorąco polecam!!

Gość sknjfhjdfhjfh
Znam i raptor i darex -a ale z tych dwóch darex lepszy. W sumie one wszystkie produkowane na jedno kopyto bo producenci podobnie produkują i z tych samych materiałów ale darex według mnie lepszy i lepiej wygląda

Gość o mein gott
ten wyzej to masakra sa fajne, tanie, niefirmowe wozki, ktore wygladaja na dodatek estetycznie, ale ta polska firma robi niestety czolgi, w kolorach dla daltonistow chyba, bo az wali po oczach

Gość sknjfhjdfhjfh
gott z dużej litery ;D

Gość o mein gott
to specjalnie dla maluczkich :P