Acholek 0 Napisano Styczeń 3, 2013 Cześć dziewczyny mam straszny mętlik w głowie. Mam założoną wkładkę o nazwie Nova T 380. Jestem młodą mamą, na razie nie stać nas na drugie dziecko dlatego taka decyzja. Wkładkę mam od 5.10.2012 roku, po wkładce kolejną miesiączkę miałam 7.11.2012 jednak grudniowej miesiączki nie dostałam. Kochałam się z mężem z zabezpieczeniem. ZAWSZE się zabezpieczaliśmy, ponieważ wkładka miała być jedynie taką dodatkową antykoncepcją. Twierdziliśmy, że jeśli będziemy używać dwóch form antykoncepcji ciąża jest mniej prawdopodobna. Zatem jakie jest wytłumaczenie mojego braku miesiączki. Czy wam się też takie coś kiedyś zdarzyło? Czy mogę brać pod uwagę ciążę? A może tak bardzo boję się zajścia w ciążę, że ze strachu nie mam miesiączki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myskaff Napisano Styczeń 3, 2013 skoro uzywacie 2 form zabezpieczenia to skad pomysl ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Acholek 0 Napisano Styczeń 3, 2013 No właśnie, nie wiem już sama co myśleć. Zatem dlaczego brak okresu? Czy ktoś ma taką wkładkę i brak miesiączek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raczek nieboraczek... Napisano Styczeń 3, 2013 moze przez stres, zmiane pogody? kiedy powinnas dostac okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Acholek 0 Napisano Styczeń 3, 2013 Okres powinien wystąpić około 10 grudnia. A mamy 3 stycznia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach