Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZemstaJestSłodka

Zemszczę się na kochance mojego ojca, raniąc jej córkę

Polecane posty

Gość to ty....
i bedzies zsie dobrze z tym czula? zero wyrzutow sumienia? a jak ona bedzie miala dzieci i one beda cierpiec tak jak ty to bedzie ok?:O

Gość ixyyyyyyyyyyy
a co jak ona nie bedzie miala faceta? albo wyprowadzi sie daleko od ciebie?

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
autorko olej bzdety matacza, on zyje od lat w patologii( zona+kochanka) a zemsty nie szukaj, uwierz mi ze zycie sie samo zemści na tej kobiecie, karma wraca..

Gość 4t3rt3er
gdyby to nie była prowokacja napisałabym że jesteś strasznie dziecinna

Gość ZemstaJestSłodka
Nie wiem, czy jest tu choć jedna osoba, która do końca zrozumiała to,co tutaj piszę. Największy ból zadam tej kobiecie, krzywdząc w TEN SAM SPOSÓB osobę jej najbliższą - dziecko. Jedyne czego chcę to to, żeby żałowała, że się pchała w czyjś związek najbardziej na całym świecie. Żadna inna zemsta nie będzie aż tak bolesna dla tej kobiety. Wiedziała od początku i o żonie i o dzieciach. Była zimna, wyrachowana i egoistyczna. Tego się od niej nauczyłam.

Gość ,ASNC smndc
zycie zjebnałas sobie sama z pomoca krowy matki , bowiem jak by w domu wszystko było oki i krowa by dzieci w to co sie działo nie wciagneła , bylo by dobrze , a ty bys dzis byc moze była madra , a tak jestes idiotka

Gość no to masz pecha
Raczej ta dziewczyna nie jest tu winna. Ja kochankę mojego ojca spotkałam kiedyś na ulicy miała pecha szłam na imprezę z koleżankami, przedstawiłam ja tak , że pól ulicy mnie słyszało spaliła buraka i poszła :D

Gość ZemstaJestSłodka
Po co zmieniasz nick ,matacz? :)

Gość no to masz pecha
Ludzie czy wy jesteście poj.. obwiniacie matkę za to , że mąż ja zdradzał z jakaś szmatą ? Ale to forum ma juz do siebie ze kto by nie napisała i w jakiej sprawie zostanie zjechany !!

Gość ZemstaJestSłodka
Oprócz mojego ojca i tej kobiety nikt tu nie jest winny. Może faktycznie moja mama, że od początku nie poznała się na jego charakterze i w ogóle się z nim związała. Trochę zepsuła sobie życie. Są ludzie, którzy faktycznie popełniają błędy, ale są też tacy, którzy zwyczajnie nie potrafią dotrzymać wierności, czyli tacy jak mój ojciec.

Gość ZemstaJestSłodka
Spoko, siedzę na tym forum od wielu wielu lat i umiem rozpoznawać tutejszych trollów, albo przytępych gamoni :P Większości wypocin nie ma tu sensu czytać. Ale jest też wiele osób, które pisze sensownie, mimo że sprzecznie z moimi poglądami.

Gość ,ASNC smndc
a kogo nalezy obwinic za to ze chłop idzie do innej kogo ? babcię ? czy moze dzieci ? to zona w jakis sposób poza wyjątkami sprawia , z e facet szuka tego czego nie ma , to proste jak drut

Gość ,ASNC smndc
no siedzisz na forum latami - to dlatego masz tak zryty łeb , z resztą matka pojeb to i córka pojeb , nie dziwie sie ze tata polazł do innej

Gość no to masz pecha
Masz racje. Wina leży w ojcu i w kochance nawet jeśli w związku Twoich rodziców było zle ojciec powinien go zakończyć za nim pakował sie do wyra z inna !! Co ma do tego Twoja mam nie wiem ! Nie przejmuj się jak byś napisała , że ty zdradzasz zostałabyś zjechana , jak bys pisała , ze ciebie ktos zdradza tez byś była zjechana. Tak źle i tak nie dobrze :D

Gość no to masz pecha
asnc proste jak drut to jest to , że jesteś debilem ! ja Cie od teraz ignoruje mam nadzieje ze autorka tez nie zareaguje na twoje marne wypociny !!

Gość ZemstaJestSłodka
no to masz pecha - wiem :D uroki możliwości pisania bez logowania :) taka anonimowość, że można sobie napisać co ślina na język przyniesie nie jest zbyt dobra, ale cóż. Z czasem po prostu się już na to nie patrzy. Ja generalnie teoretyzuję bardzo. Chciałabym zemścić się za to jaką krzywdę wyrządzili aż 3 osobom, ale musiałabym być samotna, i faktycznie zupełnie wyrachowana. Na obecną chwilę wiem, że nie poszłabym do łóżka z mężczyzną bez jakichkolwiek uczuć. To są takie moje "fantazje". Kto nie marzył o tym, by zrobić taką samą krzywdę osobie, która go najbardziej skrzywdziła? Tylko kto się przyzna ;) No chyba że to nie była duża krzywda. Może kiedyś dotrzymam słowa, może będę tego kiedyś żałować. Kto wie

Tak sobie myślę, że ta baba cierpiałaby też gdyby Twój ojciec wrócił do Twojej matki albo znalazł sobie jakąś inną kochankę...powiedzmy przy Twojej pomocy...to by była sprawiedliwsza zemsta, najbardziej cierpiałaby wlaściwa osoba, choć moze niekoniecznie, chyba żebyś kogoś wynajęła i po całej akcji laska kopnęłaby też tatusia w 4 litery :p

Gość ,as xncsd
tylko zjeb i ktos chory , a to to samo zachowuje sie tak jak ty idiotko - jzu ci tam ktos napisał ,ze wymagasz leczenia ...ale do puistego łba nie dociera całe zycie bedziesz obwiniac ojca za to ze miał kochanke a zapytałas go chocisz dlaczego ja miał ? co go skloniło do tego ?

Gość ,as xncsd
wstretnym babsztylom sie wydaje ze jak sa zaniedbane , zchorowane , smierdzace , mniechlujne , leniwe , smutne , to facet ma to znosic w imie przysiegi wiernosci ??? czasy ewolułują ! za 300 lar te zapis zniknie na zawsze , albo wczesniej , bo nikt nie bedzie slubował czegos co działac moze na jego niekorzysc !!

Gość wredniucha10
na ojcu też zamiarujesz się zemścić autorko?