Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinzi minzi

Ufać czy nie ufać facetowi?

Polecane posty

Gość kinzi minzi
Ale ja go chce :-(

Gość kinzi minzi
Zawsze szczery- jesli mnie ktos zdradzi to oczywiste ze koniec. Ale jesli zdradzi i bedzie to skrzetnie ukrywal?? Nieswiadomosc slodka co?

Gość aniela 500-setka
zaufanie w związku to podstawa-no ale teraz-jeżeli sam Ci mówi o tym ,że ma kontakt z byłą no to zaufania nie podważył.To jedna sprawa a druga to po co mu ten kontakt? Gdyby jeszcze kontaktował się okolicznościowo i ograniczał się do życzeń,ale wspominanie jak mu było z nią opowiadanie ,że mu się śni-To oznacza-że tęskni do niej.Moja rada-powinnaś go traktować trochę z dystansem-poinformować ,że jego zachowanie jest nie na miejscu i że tobie się nie podoba.Poczekaj co z tego wyniknie.

Gość szaraczek
Ale co masz zamiar go sprawdzac? Kontrolowac? Zarzadasz dostepu do konta na oslawionym FB?

Gość kinzi minzi
On mi nie powiedzial o niej. To ja go nakrylam. Ale on o tym nie wie...

Gość szaraczek
To z nim porozmawiaj. Co my Ci tu pomozemy

Gość kinzi minzi
Zaluje ze w ogole to odkrylam. Bylabym szczesliwsza zyjac w nieswiadomosci! Do cholery!!! Skoro ja jestem fair dlaczego inni nie potrafia?

Gość aniela 500-setka
to sprawa prosta-nie ufać.Powiem więcej-przegonić.

Gość szaraczek
Szczery a nawt jesli nakryje to okaze sie, ze on nie chcial tylko tamta go zmusila.

Gość kinzi minzi
Zawsze szczery- dzieki! Pocieszasz..

Gość szaraczek
One zawsze biora nieborakow podstepem, a oni sie bronia i nie chca bo przeciez kochaja swoje wybranki, tylko jak tu kobiecie odmowic. Kizia ile Ty masz lat?

Gość kinzi minzi
Idealne rozwiazanie- brak :-( kocham go ale moj dystans sie zwiekszyl.. I marzenia o slubie zakopuje gleboko :-( tyle starania, dbania o druga osobe i nawet docenic nie potrafi bo bylych sie zachciewa :-( mysle ze gdyby ona powiedziala daj mi swiety spokoj i spadaj to moze daloby mu do myslenia.. smutno mi :-(

mysle ze gdyby ona powiedziala daj mi swiety spokoj i spadaj to moze daloby mu do myslenia..:-) klasyk x to na potwierdzenie wczesniejszych slow, to ta druga decyduje wszak co bedzie robil facet :-)

Gość Zuzanna Amelia & 5
Kinzi _ podnozek - jak sama nazwa wskazuje - jest od tego zeby go brac pod nogi.

Gość kinzi minzi
A seks jest z nim boski :-) :-(

Gość szaraczek
Kinzi ale czemu ona ma mowic daj mi swiety spokoj? Dlaczego masz jaies oczekiwania wzgledem obcej kobiety? Ty powinnas miec oczekiwania wzgledem swojego mezczyzny. Ale o tych oczekiwaniach powinnas mowic do niego a nie na forum. Nikt tu go nie zna. Czego Ty chcesz poza nim oczywiscie.

Gość szaraczek
Kurcze biedni Ci mezczyzni, nawet nie moga o sobie decydowac...

autorka chce nastepujacych slow: nie martw sie, on cie bardzo bardzo kocha, tamte dla niego nic nie znacza, na pewno mysli o tobie jak o kobiecie swojego zycia, wyobraza sobie gromadke dzieci, kulig i seks przy kominku w waszym pieknym domu zobaczysz, wszystko bedzie cudownie

Gość kinzi minzi
Szaraczek, wiem juz bredze ale jak z nim rozmawiac jak on o tym nie wie? Mam byc ogolnie bardziej wymagajaca czy wrecz przeciwnie? Pogubilam sie, naprawde..

Gość aniela 500-setka
pytasz dlaczego inni nie potrafią być szczerzy?Rozejrzyj się dokoła.Jeżeli dziewczyna kombinuje na boku to facet jest wierny.Dlaczego?Bo nie ma na to głowy-musi pilnować swoją ,.Wniosek-nie pozwolić żeby czuł się zbyt pewnie w związku.Wiem-dobrze snuć teorie,ale kobiety przeważnie są wierne i chcą żeby to mężczyzna wiedział i szanował ją i ich związek.

Gość szaraczek
A na walentynki Ci sie oswiadczy...

Gość Zuzanna Amelia & 5
Nie znasz sie. Autorka chcialaby przeczytac JAK ma postepowac aby to marzenie sie ziscilo.

w zadnym wypadku nie mozesz byc bardziej wymagajaca! to go od razu popchnie w ramiona drugiej i to ty bedziesz winna zdrady! :-)

Gość kinzi minzi
Szczery, nie oczekuje tego!! Chcialabym odrobine normalnosci zaufania i milosci w zwiazku czy to takie ciezkie? Moi dziadkowie do dzisiaj szaleja za soba. Dlaczego mlodzi tego nie potrafia??!!