Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilishadow

czy moglam zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość lilishadow

Dzien po skonczonej miesiaczce piescilam sie z moim partnerem. Kilka godzin po wytrysku dotykal mnie penisem nie wchodzac we mnie . Zastanawiam sie czy mogla zaistniec szansa ze jestem w ciazy. Moje miesiaczki nie sa regularne. Cykle trwaja roznie 36, 38 , 42 dni , ten trwa 43. Mialam sluz oznaczajacy ze bylam w trakcie owulacji, poowulacyjny. W miedzy czasie bylam mocno przeziebiona , goraczka, zatoki, zatrulam sie takze alkoholem oraz zmagalam sie z duzym stresem. Mam nabrzmiale, bolace piersi ( jak zazwyczaj przed miesiaczka) nabrzmialy brzuch ( kiedy zawsze jest plaski zeby nie powiedziec wklęsly..) mialam 2 dni temu wilczy apetyt a od wczoraj zmniejszyl sie pojawily sie za to zmiany nastroju ciagle chodze smutna, przejmuje sie wszystkim, chce mi sie plakac.. prosze o pomoc,poniewaz juz glupieje..

po pierwsze to szansa dosc nikla, choc niby jakas tam jest, po 2 to mialas w koncu owulacje, czy sluz poowulacyjny bo juz nie czaje. Po to idz do ginekologa skoro masz takie nierowne cykle, dlatego mozesz odczuwac takie dolegliwosci, bo pewnie masz zaburzenia hormonalne. po 4 za szybko zeby czuc wilczy apetyt itp ;/ kobiety w zaawansowanej ciazy maja takie dolegliwosci. A jak dalej sie dygasz niewiadomo o co to zrob test, moze sie uspokoisz i uzywaj prezerwatywy

Gość lilishadow
Mialam owulacyjny a potem poowulacyjny czyli wedlug mnie raczej wszystko ok , mimo wszystko troche sie denerwuje a do ginekologa na pewno sie wybiore.

Gość kaska z bartkiem
od pieszczot nie zachodzi sie w ciązę

Gość eh te głupiutkie kafeterianki
tak,zaszłas gratuluję!mozesz dobra nowinę ogłosić rodzinie