Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lllllolo

depresja:(

Polecane posty

Gość lllllolo

popadłam chyba w depresje:( nie mam pracy nic nie moge znales:( polska-podlasie;( tak mnie to doluje chcialabym wyjechac ale w ciemni strasznie się boje:( mam przyjaciółke za granica od kilku lat ale niestety ona pracy mi nie zalatwi moze nie chce... bo nie kazdy moze miec tak dobrze jak ona...;( porazka zyciowa jak slucham naszego premiera to mam ochote rozwalic tv!!!;( nie chce zyc bez pracy;(

Gość fefa5
Porób jakieś kursy dodatkowe - większe szanse na znalezienie pracy albo przekwalifikuj się - i szukaj ofert w pobliżu wiekszych miast, w małych brak perpspektyw

Gość mam siostre w uk,
daj namiar, moze Ci pomoge

Gość lllllolo
a Wy w Pl macie dobrze w duzych miastach jak ogladam tv i widze ludzi ktorzy klepią biede... ja jestem sama bez dzieci męza ale kobiety z dziecmi bez perspektyw bez szans na godne zycie...ja nie chcę tak...;(

Gość yrtyut
podaj gg

Gość lllllolo
mialam nadzieje ze ta przyjaciolka mi pomoze ale juz coraz mniej w to wierze...wiem chcialabym zeby ktos za mnie zalatwil ale ona ma mozliwoci sama sprzata w hotelu pracuje na plantacji wraz z chlopakiem i mama przez 8miesiecy w roku...

Gość lllllolo
nie mam gg... sory ale nie wierze w pomoc obcych...chociaz czasem obcy ludzie pomagaja wiecej niz najblizsze osoby;( ja bym w ciemno moze i wyjechala ale moj chlopak nie chce ryzykowac a sama tez nie pojade:(

Gość mam siostre w uk,
jak masz chlopa to bierz go za fraki, chyba ze ma dobra prace. Jak zarabia 2tys na msc to ja bym wyjezdzal. A umiesz jakies jezyki?

Gość czy jestem tym co jem?
kochana, ale jest cale mnostwo rzetelnych agencji pracy, nie musisz liczyc na znajomych

Gość adertaa
ile masz lat? wyksztalcenie?

Gość lllllolo
łatwo mowic jechac w ciemno... no znam angielski dosc dobrze... ja bym zaryzykowala pojechala albo do uk albo wlasie do niemiec do znajomych jakis czas sie zatrzymalibysmy i moze bysmy cos tam znalezli ale jak nie to co?sie zapozyczyc latwo ale zyc pozniej i oddac tez trzeba on taki uparty jest:(

nie patrz na znajomych, do niemiec nie musisz jechac w ciemno, gdzie jak gdzie ae tam wysyla mnostwo agencji ktore mozesz sprawdzic! i zazwyczaj proponuja lokum! poszukaj na necie.

Gość lllllolo
21 wykrztalcenie srednie gastronomiczne na studia nie poszlam wiecie czemu bo kur** po co!!!!!!!! masz znajomosci masz prace za 2-3tys nie masz znajomosci to ci papiery nie pomoga!!!!taka to polska!!!!no myslalam zeby zglosic sie do agenccji pracy...ale kolega wyjechal to musial wracac tak zle bylo...

no to juz wiesz ze przez ta agencje co byl to nie warto jechac ;) agencji pracy i miejsc hgdzie mozesz jechac jest duzo. siedzisz w domu, masz neta, masz czas sprawdzac. traktuj szukanie pracy jak etat - 8h dziennie szukanie ofert na necie. wiem, ze to ciezkie, ale trzeba zewrzec poslady i dzialac.