Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherycoke

o co mu chodzi? brak sił....

Polecane posty

Gość cherycoke

jestem z facetem dorosłym ponad rok. jest kochany dla mnie pomaga mi, dba itd.ale właśnie ale. Nie wychodzimy nigdzie. On nie chce poznawać moich znajomych ani ja nie poznaje jego już nie wspominając o rodzinie. Powiedział mi że zależy mu bardzo na mnie, nigdy nie było mu tak dobrze z kobietą jak ze mną ale narazie nie jest gotów na taki krok aby poznawać rodziny. o co może chodzić? kurcze nigdy nikogo nie kochał i nie wie co do mnie czuje wie tylko że jest to ważne nie wie czy to miłość bo nigdy nie kochał. sorry po roku znajomości? co mam robić tkwić i czekać czy po prostu dać sobie spokój?

Gość cherycoke
nikt nie doradzi?

Gość haaqwweeerrrtttttttyyyyyuiop
dziwny moze wstydzi sie swojej rodziny.

Gość cherycoke
ale wtedy chciał by poznać moją? pozatym nie wstydzi się swojej rodziny bo często o nich rozmawiamy.

Gość cherycoke
dzięki za pomoc :):)

Gość Minodues
koles po roku niechce, poznac twojej rodizny nawet sie przedstawic kim jest i ze to "dziendobry to ja pukam panstwa corke". Sory dla mnei to dziwne. A jeszcze dziwniejsze jest to, ze nieche poznawac twoich znajomych. Ty jestes zakochana i widzisz swiat przez rozowe okulary , moim zdaniem boi sie ze ktos wyczuje, z eon cos ukrywa np ze ma inna,byc moze zone :D