Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iamadmin666

Tabletka 72h / test ciążowy z krwi

Polecane posty

Gość iamadmin666

Witam. 26 kochałam się z chłopakiem, po 36 godzinach wzięłam tabletke 72po, byłam u ginekologa, który powiedział, ze szanse na ciązę są niewielkie, ale jednak są ... dokładnie 1.01 dostałam spodziewany okres.. mam teraz pytanie kiedy mogę zrobić wiarygodny test ciążowy z krwi ? oszalałabym gdybym musiała czekać do następnej miesiączki która bedzie dopiero za 30 dni...

Gość poiuytrdfghjiyv
Tak to jest jak sie potencjalnie dorośli biorą za seks. Gdybyś była odpowiedzialna te tabletka nie byłaby Ci potrzebna. Skoro dostałaś okres to po co Ci test? Porażka.

Gość eh te głupiutkie kafeterianki
przeciez mialas okres,to po co robic test???

przeciez mialas okres,to po co robic test???

Gość iamadmin666
potencjalnie dorośli? prosze Cie... dostałam okres kilka dni po stosunku, a oczywiste jest to ze do zapłodnienia może dojść kilka dni po stosunku ze względu na żywotność plemników... Jeżeli nie znasz odpowiedzi na moje pytanie, to po co się udzielasz ? Porażka.

Gość poiuytrdfghjiyv
Gdybyś miała tyle lat ile piszesz wiedzialabys ze bylas w dniach niepłodnych. Trzeba Ci tłumaczyć jak chłop krowie na rowie kiedy jest owulacja i dni plodne ? Na pewno nie niespełna tydzień przed okresem.. Dziecko.

o jesssu dziewczyno,skoro wzielas tabletke,potem mialas normalny okres to o co ci jeszcze chodzi?ty chyba nie rozumiesz co ci odpisujemy!

Gość iamadmin666
ktoś powiedział Ci, ze mam regularny okres? czasem nie mam go przez 2miesiące, a czasem mam 2 razy w miesiącu .. mam 20 lat, z resztą wiek nie ma tutaj żadnego znaczenia.. zadałam pytanie, czekam na konkretne odpowiedzi a nie głupie docinki

Gość alisssa
iamadmin666 - nie przejmuj się tymi wyżej i daj znać czy się dowiedziałaś czegoś i jak się sprawa skończyła... Ja sama mam podobny problem, tyle że kochałam się z facetem przedwczoraj i pękła nam prezerwatywa :| - to był trzeci stosunek tego samego wieczoru więc jeszcze się łudzę, że nie było już "czym" zapłodnić... Wczoraj minął 28 dzień od ostatniej miesiączki, tyle że zdarzało się, że nie miałam i 35 dni... Więc, jak myślicie, kiedy mogę zrobić płytkowy test żeby otrzymać wiarygodny wynik?