Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukrainoczka

Jestem Szczęśliwa będę pracować na Ukrainie.

Polecane posty

Gość ukrainoczka

Na początek SLAVA UKRAINI hejka kochani, jestem szczęśliwa bo czeka mnie lepsze życie na ukrainie zaniedługo właśnie znalazłam tam pracę. ukraiński nie jest taki trudny jakbyście myśleli dzięki że ciągle piszecie że tutaj na ukrainie się żyje lepiej bo to prawda. na ukrainie jest dużo lepiej niż w polsce i tam czuć to. a prace fajna będę miała , będę się opiekować starszym ukraińcem który służył za młodu w bojówkach uon-upa.potem złożymy kwiaty pod pomnikiem bandery będzie cudnie. będę wam pisać jak mi się żyje

Gość no to powodzenia wiec
Ostatnio gdzies czytalam, ze Ukraina ma najwyzszy wskaznik korupcji na swiecie.

Gość ukrainoczka
Slava UKRAINI Dziś właśnie oglądam sobie miejscowość w której przyjdzie mi pracować . pakowanie się i ukraina coraz bliżej. moi kochani pokaże wam jedno zdjęcie miasta w którym przyjdzie mi pracować tam jest pieknie wręcz wszystcy znajomi z polski będą mi zazdrościć tej ukrainy. zgadnijcie co to za miasto ja tam już chce być : http://static.panoramio.com/photos/large/33157689.jpg

Gość tak tak tak...
Ukraina jest biendiejsza niż Polska ale życzę powodzenia!!!

Gość Mr xxxx
żryj okrwawione stolce z gruzem

Gość była pracownica UA
Żyłaś kiedyś w UA w UA jest życie o wiele łatwiejsze niż w polsce bo jest dużo taniej.i na ukrainie ludzie są życzliwsi , lepiej podcierać tyłek jakiemuś ukraińcowi albo sprzątasz ukraińskie ulice niż pracować w polandzie. to jest UA i życie w UA jest o wiele łatwiejsze.

Gość la naive
czy to ma byc zabawne ?:O

Gość haga...
Skoror ukraina taka super to po co tu piszesz? przenieś się na forum Ukrainy. Jak można być takim Debilem? Ukrainki u nas z HIV dają dupy na trasie i taka jest smutna prawda. To ludzie z Ukrainy mieszkający blisko granicy z Polską pracują u nas. Jesteś takim debilem że głowa boli. Ukraina to jeden z najgroszych koszmarów z dawnej ZSRR. Mentalność Polaków, styl życia w porównaniu do Ukrainy to jak dzień do nocy!!! Ukraina oraz jej ludność jest daleko w tyle daleko!!!!!!!!!!! Jestem większa nietolerancja, patologia i korupcja. Tak jak bogaci ukraincy zakatowali biedną dziewczynę i żywcem podalili. Zastanów się co ty piszesz jesteś już taką debilką!!!!!!!!!!!

Gość haga...
Daj konkretne wiadomości, że Polki pracują dupą na Ukrainie!!!! Która normana Polka pojedzie Ukraincowi podcierać tyłek?? Daj mi link z wiadomością że tam tyle Polaków emigruje kretnie. Jakim trzeba być debilem

Gość ukrainoczka
Slava Ukraini Źle mnie zrozumieliście ja nie jadę tam pracować tyłkiem tylko opiekować się pewnym starszym panem oraz domostwem.zapewne myślicie a głupia polka będzie ukraińcowi tyłek podcierać tak nie jest, raczej będę pomagać w zakupach,sprzątaniu, hmm czasami coś ugotuje ale w zamian za to mam darmowy kwaterunek jedzenie też i troche kaski z tego będzie. haga... skąd w tobie tyle jadu w stosunku do tego narodu ja jestem szczęśliwa że tam jade jakoś nie obrażacie polek co pracują w niemczech (fuj jak można się opiekować mordercami naszych dziadków i babć) a takich ogłoszeń widziałam mnóstwo i ten niemiecki tfu.

Brawo :).i jedno z moich ulubionych miast Ukrainy ile bym dał by być na twoim miejscu. jak tam będziesz odwiedź park im. Tarasa Szewczenki który jest położony nad pięknym jeziorem w samym centrum miasta :).czekam na relacje

Gość gdyby to nie byla prowo
jw

Gość ukrainoczka
zarzekam ci że nie jest to prowo co widzisz złego w mieszkaniu i pracowaniu na ukrainie.

Nie przejmuj się ukrainoczka to pewnie jakieś biedaki z anglii co żyją na kupie w 10 osób w zagrzybionym szeregowcu.biedę klepią ale na polskę,ukrainę,czechy najeżdzają dlaczego bo tu się żyje lepiej a nie w smrodzie szeregowca gdzie czuć moczem. oni wolą w takim smrodzie żyć. http://www.freeimageslive.com/galleries/buildings/city/pics/terraced_houses_manchester_298792.jpg aniżeli w takim czymś http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/73573237.jpg na ukrainie wcale tak źle nie ma podobnie jak w polsce. ale taniej sama zobaczysz. tam człowieka raczej szanują nie zgnoją cie ani nie wyrzucą na zbity pysk jak ścierkę. to troche inna kultura nie przesiąknięta zachodnim zgnilizmem sama zobaczysz.

Gość teraz już wiem.
Post należy do nielubieuk co za kretyn!! sam pisze z sobą ja p..... jak ty jesteś śmieszny! Prawda jest taka że żal ci dupe ściska, że nie mieszkasz w normalnym kraju. Co ty porównujesz Ukrainę do Anglii??? Ty czytałeś o gospodarce Anglii a Ukrainy?? Ty wiesz co piszesz?? Pokazujesz blok który został odnowiony przy którym stoi rusztowanie. Gdybyś był szczęśliwy nie pisałbyś tak debilnych tematów. Niesety prawda jest taka, że jesteś biednym sfajdanym człowikiem.

Hah dobre sobie porównuje JAKOŚĆ ŻYCIA. pomyśl kto będzie lepiej żył polak w jakieś śmierdzącej zagrzybionej dziurze ale w anglii. czy na ukrainie ale na ładnym osiedlu i nie pisze sam ze sobą :).

Gość nnn..........
Na głupotę nie ma lekarstwa dla tego większość ludzi olewa twoje posty. Ciebie podnieca jak ktoś odpisuje i dzięki temu żyjesz na kafe. Dla mnie nie jesteś śmieszny tylko przykry. Żyj sobie na ładnym osiedlu Ukrainy.

Gość prowo...w stylu kogo wiadomo
jw

czyżby prowo dziewczyna młoda. chce w szczytnym celu opiekować się starszym ukraińcem a wy ją obrażacie i nazywacie to prowokacją. ciekawe czemu nie nazywacie prowokacją pań które opiekują sie holendrami, niemcami za kase. pewnie ukraińcy nie mają tyle kasy ale uwierz mi takiego ciepła i rodzinnej atmosfery jak tam to już nie spotkasz nigdzie indziej. gdybyś się troche zainteresował to bieda ukraińska jest tylko na papierze. gdyż ukraińcy żyją na podobnym albo i wyższym poziomie jak polacy. tym się tą różni od życia w takiej anglii gdzie na papierze i w statystykach bogactwo a jak tam pojedziesz to ludzie tam żyją jak szczury i są gnojeni.

Gość ukrainoczka
Slava Ukraini Cześć wam dyskusja sie trochę rozwinęła i po raz kolejny mówie nie jest to prowo naprawde jade na Ukrainę i mam gdzieś że mówicie że tam bieda, jest to moje marzenie długo czekałam na ten wyjazd i sie ciesze ogromnie że tam jade aż odliczam dni do wyjazdu. ale jeśli chcecie coś wiedzieć na temat mego wyjazdu to pytajcie :).

Gość malutkaxxx21
ukrainoczka a ile zarobisz w ua

Gość autorko jedz sobie...
Vive la France!

Gość ech ten nielubieuk
Nielubieuk powinien starać się od rządu ukrainy o rentę. Czarnobyl dokonał w jego mózgu spustoszenia!!!!!! do tego ma dylemat kim chce być w życiu czy kobietom czy facetem. Powodzenia !!!!!!!!!!!!!!

Gość ukrainoczka
hej pytałaś ile zarobię, hmm nie będę podawała bo zaraz się tu zlecą materialiści i powiedzą a to ja w niemczech czy w anglii tyle i tyle zarobie nie opłaca sie jechać i a ja jadę na ukrainie gdyż lubię tamtą kulturę marzyłam o tym wyjeździe i pięniądze dla mnie nie grają takiej roli. czy zarobie dużo hmm mieszkanie i jedzenie będe miała za darmo do tego troszkę hrywien wpadnie które bedę mogła wydać na przyjemności czego chcieć więcej.

Gość ukrainoczka
Slava Ukraini hehe i się dowiedziałam że jestem facetem :).

Gość francuzeczka ,a co!
Vive la France!

Gość ukrainoczka
Viva la france tylko co ma to wspólnego z tematem o Ukrainie.

Gość Ukrainoczka
Slava Ukraini Dziś smutny dzień okazało się że wyjazd mi się trochę przełożył :(. a tak się cieszyłam bo myślałam że w tym tygodniu pojadę ale patrząc jaka zima jest to jeszcze musze poczekać i koleżanka którą zmieniam zostanie na ukrainie jeszcze trochę.złapałam dołka :(. ja tam chce być w UA. tam się lepiej niż w PL żyje.

Gość ukrainoczka
Nareszcie w UA wiecie co tu jest pięknie i bogato na każdym kroku. jedynie zimno trochę przeszkadza ale jak wszędzie.a warunki do tego mają tu świetne :). jeśli chcecie coś wiedzieć piszczcie :).

Gość do vive la France...
Vive la France ;-)