Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukrainoczka

Jestem Szczęśliwa będę pracować na Ukrainie.

Polecane posty

Gość gość
jeszcze raz ja nie wiedzą co piszą w sensie waszym bo was obrazają

Gość gość
czekam jak podczas onanizmu wytryśnie mi a oni mają zle warunki

Gość gość
Oj ,kochana....... Ja jestem ukrainką ,mieszkam w Polsce 11 lat . Uwierz mi ze szybciej wrócisz do Polski niż się spodziewasz ,niestety ale na Ukrainie ,jeśli nie pracujesz w dużej pewniej firmie to jesteś nikim . Przez te 11 lat pomogłam 19 koleżankom z ukrainy osiedlić się w Polsce .Kolezanki po studiach z dużych miast Kijow , Charkow, Lwow,Doneck a mimo to pracy nie znalazły .Kochana ,pomysl o zachodzie a Uakraine odpuść A jeśli już koniecznie chce jechać na ukrainne to polecam www.odnoklasniki.ru to forum ludzi z ukrainy , rosji i td może zaprzyjaźnisz się z kimś z miasta do którego jedziesz pozdrawiam

Gość gość
nie dzięki mateusz miasto przemyśl

Gość gość
onanizujesz się? ja tak lubie jak s****a mi wycieka domyśl się z czego pozdro . i myśle żed nigdy do ukrainy nie pojade

Gość gość
byłem trzy miesiace na ukrainie placą 200 zł miesiecznie ok 800 hrywien w polsce w tym samym zawodzie płacą mi 2400 zł bo wróciłem nie jedż tam . cudze chwalicie swego nie znacie sami nie wiecie co posiadacie

Gość gość
ja przyznaje ci fakt jako cos fajnego dla mnie whjfkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgh bhhhhhvbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Gość gość
ukraina to nie państwo to sztuczny stwór który i tak się rozpołowi prof. Aleksander Dugin

Gość gość
prowo uk on nazywa ukraina zjeb

Gość gość
nie na ukrainie tylko w UK

Gość gość
ten sam debil to pisze co wszystkie debilne tematy nie udalo mu sie w uk i nazwal ja ukraina -faszysta ******* nienawidzi wszysrkiego i wszystkich nieudacznik