Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emillly

Problem natury miłosnej

Polecane posty

Gość emillly

Chłopak, który mi się podoba ma dziewczynę. :( Przykro mi, bo się dobrze dogadujemy i lubimy, znamy długo... Los jest okrutny

Gość xyterme
ale przeciez on ma dziewczyne, nie wpierdalaj sie w zwiazek , rozumiesz tepa strzalo?

Gość kossa na kamień
no to co że ma musisz go mieć na własność czy jak?

Gość Marelisa
No cóż, jeśli on traktuje Cię tylko jako koleżankę to daj sobie z nim spokój.

Gość emillly
Nie wpierdalam się, nic między nami nie ma. On sam chce mieć ze mną kontakt, bo mnie lubi i znamy się dłużej, niż on ze swoją dziewczyną, więc to nie ma nic do rzeczy.

Gość xyterme
znasz go dlugo, dogadujecie sie, skoro by byl toba zainteresowany to chyba by chcial byc z toba, a tak nie jest.Wiec zajmij sie swoim zyciem a nie rozmyslasz jak rozpierdolic zwiazek

Gość emillly
No w tym właśnie rzecz, że nie do końca traktował mnie jako koleżankę, zawsze nas do siebie trochę ciągnęło

Gość emillly
Nie do końca w tym rzecz, nie mieszkamy w sąsiednich miastach, więc nasza znajomość na dłuższą metę byłaby trudna

Gość xyterme
to wlasnie sa takie dlugoletnie kolezanki,niby chca byc klezankami tylko a mysla swoje A jak sie nie wpierdalasz, za co niby ci tak przykro?

Gość emillly
Nie rozwalam nikomu związku, cieszę się, że jemu się układa, w końcu sam ją sobie wybrał. Nie mam do niego o to żalu, a na swoje uczucia nic nie poradzę. Problem w tym, że my mamy dużo wspólnego i dobrze nam się spędza czas, ale nic z tego nie będzie

Gość xyterme
loos jest okrutny.Sama sobie zaprzeczasz, przeciesz chcilabys z nim byc,ciagnelo was?to dlaczego nie jest z Toba tylko ze swoja dziewczyna???????odpowiedz, dlaczego nie jest z toba?bo co , bo nie chcesz., przeciez ty chcesz , "los jest okrutny"nie zaprzeczaj sama sobie

Gość emillly
Chciałam się wygadać, a tu od razu ktoś mnie atakuje :(

Gość emillly
Może trochę mniej agresji xyterme? Napisałam, że nie mieszkamy blisko siebie i to stanowi problem, dlatego ze mną nie jest

Gość xyterme
a jako kogo ciebie traktowal?jako przyjaciolke?to zycz mu jak najlepiej i nie pierdol ze los jest okrutny,dla ciebie tak gdyz chciabys z nm byc a on ma dzieczyne ktora kocha

mam podobny problem w październiku ugodziła mnie strzała amora ;( on był 10/10 myślałam,że on coś teges śmeges, ale okazało się,że ma dziewczynę, nawet ładną :) więc się cieszę a on mi zoobojętniał już go nie wielbię :( najwiekszy atut faceta to wolnosc...

Gość xyterme
smieszna jestes kobieto, myslisz ze to tylko taki problem, odleglosc?gdyby mu na tobie zalazalo i czul cos wiecej odlegloc nie mialaby znaczenia

Gość emillly
Dokładnie Czkawko, widzę, że jednak jest tu ktoś kto mnie zrozumie :) ja też przeniosłam tą relację na bardziej kumpelską, bo co w sumie nic innego nie mogę zrobić

Gość xyterme
"ale okazało się,że ma dziewczynę, nawet ładną więc się cieszę a on mi zoobojętniał już go nie wielbię najwiekszy atut faceta to wolnosc" Przeczytaj uwaznie to co pani czkawka napisala

Gość emillly
Może Ty też poćwicz czytanie ze zrozumieniem? Zauważ też, że nigdzie nie napisałam, że mam zamiar go odbijać, ani rozwalac jego związku, bo CIESZĘ SIĘ, ŻE SIĘ MU UKŁADA.

Gość emillly
:(

Gość emillly
Czasem gdy pokłóci sie z dziewczyną,przychodzi do mnie, daje mi do buzi :( Wtedy widzę jego błogi wyraz szczęścia na twarzy, im się jednak nie układa