Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksksksks

jak go zapytac czy to dla niego powazny zwiazek?

Polecane posty

Gość ksksksks

otoz znamy sie zaledwie 2 tygodnie. jest to dosc intensywna znajomosc, mielismy duzo randek (bez seksu zeby nie bylo). zaproponowal wspolne spedzanie sylwestra, wiec sie zgodzilam. I tam pojawil sie 'problem'. wszystkim zaczal przedstawiac mnie jako swoja dziewczyne. zdziwilam sie, bo nie powiem ze czekalam na 'ten' moment kiedy zapyta o bycie ze soba. moze jestem staroswiecka/ dziecinna ale dla mnie to kluczowy moment, w ktorym zaczyna sie zwiazek. no coz, nie bylo odwrotu. przeciez przy kilkudziesieciu osobach nie powiem 'sorry, zapedzil sie ale jeszcze z nim nie jestem'. w sumie I tak do tego by zmierzalo. jednak jest to bardzo szybkie tempo. mimo, ze to 2 tygodnie to poznalam go troszeczke. wydaje sie byc w porzadku partnerem. lubie go I zaczynam sie zauraczac. byc moze juz tak sie stalo? jutro mamy sie spotkac. chcialabym zapytac go czy on ma zamiar traktowac nasza znajomosc na powaznie, bo ja chce stworzyc z naszego zwiazku cos mocnego, laczacego. nie interesuje mnie bycie ze soba na kilka miesiecy. jestem po 2letnim zwiazku, wiec mam jakby male doswiadczenie. on natomiast byl najdluzej z kims pol roku. jak ladnie ubrac to w slowa I zalatwic to delikatnie? nie chce by pomyslal, ze sie narzucam I nie wiadomo jak ma mnie w garsci... PS- nie oceniajcie nas po tym, ze tak szybko weszlismy w zwiazek. widzicie, ze sama bylam tym faktem zdziwiona ale trudno. jego slowa padly, ludzie juz mowia o nas jako para.

Gość ja pytam tak
ruchasz sie czy trzeba z toba chodzić?