Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z_problemem

Problem z penisem - dylemat

Polecane posty

Gość z_problemem

Wydaje mi się że mam za krótkie wędzidełko napletka. Do jakiego lekarza mam się z tym udać? Pewnie pierwszego kontaktu, ale zastanawiam się czy gdy mu o tym powiem i da mi ewentualnie skierowanie na zabieg to nie napisze o tym w mojej karcie pacjenta, tzn. że napisze z jakim problemem przyszedłem. Trochę się tym martwię bo mieszkam w małej miejscowości i jeżeli zobaczą ten wpis siostry to połowa wsi będzie wiedzieć o moim problemie.

Gość siedem 7777 ona
przyjdz do mnie. ja cię bardzo chętnie zbadam. gwarantuje dyskrecję :classic_cool:

wybierz się do urologa, mojemu eks raz wędzidełko owe pękło podczas seksu ;D krwi było co niemiara nie jest to jednak groźne ;) operacyjnie przez delikatne nacięcie można się pozbyć tego problemu.

Gość X fana
Jedz do innego miasta i po problemie. Nijt nie ma prawa informowac o twoich schozeniach. Za to jest wyok. Ogolnie gdyby doszlo do takiej sytuacji nie masz sie czym przejmowac. Przeciez to nie jest nic czego mozna sie wstydzic.

Gość taka jedna z drugi m
urolog w dodatku w innym miescie - wizyta prywatna to koszt 50 zet a bedziesz mial z glowy.

Gość X fana
Dorcia Potworcia nie przypominaj mi o takich "strasznych przejsciach" :P Faktycznie krwi leje sie ilosc niesamowita. Pamietam jaka panika byla.

Gość do orcia potworcia
[zgłoś do usunięcia] Dorcia Potworcia Kobieta zmienną jest, nic nie poradzisz ciesz się z tego co masz. Ja w bardzo młodym wieku związałam się z chłopakiem z którym jestem do teraz, mieliśmy bodajże 15 lat. I powiem Ci ze w pewnym momencie tez miałam takie wątpliwość ale teraz myślę Boże jaka głupia gówniara ze mnie była, jak mogłam tak myśleć. Gubisz sie w zeznaniach dorcia, wpierw piszesz ze z jednym chlopakiem od 15 r zycia az do dziś a teraz o ex

Gość z_problemem
chciałem się jeszcze zapytać, czy jakbym poszedł do lekarza pierwszego kontaktu to rozumiem że dałby mi skierowanie gdzieś do szpitala do jakiegoś chirurga? I w takim wypadku nic nie musiałbym płacić? A gdybym poszedł prywatnie do urologa, to on też dałby mi skierowanie czy zrobił to na miejscu? Sory za trochę głupie pytania :D

Gość X fana
Sam nie bylem na tym zabiegu, bo sie dokonal w trakcie jak mozna wywnioskowac z poprzedniego postu. Zajmuje sie takimi problemami urolog, ale czy robi to na miejscu? Chyba tak, bo to raczej prosty zabieg. Najlepiej zadzwon do dowolnego urologa i w kilka minut wytlumaczy Ci jak to wyglada w praktyce.

Gość z_problemem
To znowu ja. Jestem już umówiony na zabieg powiększania wędzidełka, ale się trochę boję. Może nie tyle samego zabiegu jak tego że mój penis na u lekarza stanie. Poczytałem trochę na internecie o tym zabiegu i dużo osób pisze że przed zabiegiem penis jest myty i odkażany przez pielęgniarkę :D I boję się że jak pielęgniarka zacznie mi go czyścić to mi stanie :D Tym bardziej że się strasznie szybko podniecam, nawet na samą myśl o tym już zaczyna mi brykać. Może są jakieś środki obniżające popęd seksualny? :D