Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comijestcdkfjdkfjkdfjkdfdfd

mój palec jest zielony!! help!!!

Polecane posty

Cześć wam. przed chwilą, zaczął bez powodu normalnie z minuty na minute bolec mnie palec, zdjęłam skarpetkę i patrze a tam mój palec jest zielono czerwono bordowy... normalnie tak jakby siniak, ale ja się nie uderzyłam o nic, nic nie robiłam przy tym paluchu nawet ostatnio, nie piłowałam paznokci, nie wycinałam skórek a ni nic.. nie wiem czemu od razu zaczęłam myśleć że mi ten palec kurwa gnije..co to może być?? pomóżcie mi..

Gość zielony to kolor śmierci
:P

nie jest mi do śmiechu, bo ja lubię wyolbrzymiać i zaraz mam przed sobą wizje amputacji palca, albo całej nogi..

nie, to n ie jest odmrożenie na pewno. no mogę najwcześniej iść w poniedziałek dopiero zapisać się do przychodni bo nie przebywa w moim mieście teraz. mam nadzieje ze nie bede czekac na lekarza miesiac albo dwa :/

jest to wokół paznokcia, tak jakby jakieś zakażenie, ale ja nic nie robiłam w ostatnim czasie przy stopach !!!!

Gość stopa wody pod Kielem
a ktoś ci przy stópkach nie majstrował? :classic_cool:

ja pierdole czytam coś na necie, że to jakieś zakażenie może być ... zaraz się porzygam z nerwów.. mam teraz tak bardzo wazne egzaminy w szkole że nie dam kurwa rady teraz z nerwami chyba jeszce z tym gównem. zawsz ekurwa cos. powinnam zdechnać chyba

Gość s5r6t7yhujhgft
hmm pokaz zdjęcie rozumiem, że palec nie mógł od czegoś zafarbować? bo boli.. może zrobić mu okład z rivanolu? to bardzo odkaża ale rivanol szybko i trwale barwi skóre na jaskrawo żółto wiec póżniej ciezko będzie obserwować zmiany

Gość s5r6t7yhujhgft
NAPISZ MI SZYBKO CZY MASZ CUKRZYCE???????????????? JESLI TAK TO moze tzw stopa cukrzycowa?

nie raczej nie... no kurde leże i oglądam sobie tv i nagle jakoś przejechałam po prześcieradle tym palcem i czuje ból.. od razu wstałam żeby to zobaczyć i normalnie jest wokoło trochę siny i czerwony, tak jakbym się uderzyła w niego czy coś, ale jest to niemożliwe bo nic takiego nie miała miejsca. mam wrażenie że to jakiś stan zapalny, ale nie wiem skąd by się wziął. a na pogotowiu przyjmą mnie z taką "pierdołą" ?? zaraz pójde się wykąpać i ogarnąć i skocze do apteki po tribiotyk ale on tez chyba zmienia barwę...

nie wiem czy mam cukrzyce :/ podejrzewam ja u siebie ale raczej nie.. a nawet jeśli to nie jakąś groźną że muszę zażywać dożylnie insulinę :P ale kurwa spanikowałam teraz... normalnie jeszce chwila i sie poryczę, bo sie boję że mi beda palce amputować.

hans kotełe f23 a co Ci było ??? prosze napisz

właśnie zmyłam lakier z paznokcia żeby zobaczyć czy pod paznokciem tez mam przebarwienia i chyba mam grzybice paznokcia bo mam jakieś takie plamki pod nim żółtawe, chyba że to przebarwienie od lakieru, ale plamki są.. Boże czy jeśli mam grzybice to sinienie palca ma coś z tym wspólnego ?? powiedzcie mi że to tylko coś co można wyleczyć, że to nie jest żadne zakażenie. zaraz się dowiem jeszcze że mam guza mózgu może.. :/ ja pierdole... skąd u mnie grzybica paznokci ?? u nikogo ni ebyłam ostatnio..na święta u koleżanki ale zawsze miałam swoje buty na nogach. :/

halo..ludzie.. może ktoś z was cierpi na grzybice paznokci, bo słyszałam że psoro ludzi na to choruje i ciezko to wyleczyc.. może ktos miał z was takie przeboje.. mogłam się zarazić grzybem od kolezanki w wannie jesli ją przedtem obficie płukałam woda gorącą ??

Gość wqeqeqwqwe
nie mogłaś, grzybicą ciężko się od kogoś zarazić o ile w ogóle jest to możliwe :P

a moge najpierw przepłukać rivanolem a potem posmarowac tribiotykiem ??? dopóki ni epójde do lekarza to musze coś zrobić, może przejdzie.. :/ kupie ten rivanol bez recepty ?

Gość assdfsa
tak, kupisz bez recepty... może pokaż fotę palca:classic_cool:

Gość assdfsa
w sumie możesz ten palec pokazać aptekarce to ci coś doradzi, serio :D

co tu da fota... jestem pewna że mam grzyba na paznokciu dużym, zmyłam druga nogę mam tez na drugiej ale tylko i wyłącznie na dużych palcach, może nie zdążyła się przemieścić na małe, ale dziwnie w sumie że obie stopy i tylko na dużych palcach. już wiem, że nie będę miała na chleb przez wykupienie leków na które wydam pewnie majątek. zajebiście.. jednak bardziej zastanawia mnie ból palca.. ciekawe ile się czeka do dermatologa.. kurwa jeszce ta jebana szkoła w weekend..ja pierdole.. nie ma opcji musze byc na egzaminie w niedziele.. nie wiecie czy w soboty przyjmuja dermatolodzy ?? czy powinnam iść do ogólnego lekarza?? i czy przyjmuja wieczorami w soboty?? albo dziś??

Gość s5r6t7yhujhgft
idz z tym do przychodni..powiedz w recepcji ze gdnije ci palec u stopy i strasznie smierdzi padlina wtedy zapomna o zapisach i pojdziesz na wizyte :D IDZ TERAZ DO LEKARZA KOBIETO TY CHYBA GNIJESZ

taa.. nie zdejmę skarpetki w aptece i nie pokaże grzyba wśród moich sąsiadów:/ tam jest zawsze pełno ludzi... ja pierdole. n ie dość że jestem slepa prawie, mam krzywe nogi, nerwice, migreny, włosy mi wypadają tak że prawie łysa jestem, od dziecka leżałam w szpitalu przez problemy z jelitami... mam 23 lata i jestem siwa..co tu jeszcze kurwa chcieć więcej..grzybica paznokci tera zi może kurwa amputacja palca...nic tylko sie zajebac.. do tego brak pracy i życie za 300 zł miesięcznie./

nie no pójdę, a moge się dziś zapisać dopiero do jakiejś przychodzi i mnie przyjmą tak od reki ??

przestań sie użalać nad sobą tylko idz do przychodni na cito albo na pogotowie

no pójdę, chuj z nauką.. trudno najwyżej napisze poprawkę. zdrowie ważniejsze. idę się myć i szukam w necie jakiejś przychodni do której się moge zapisać.

właśnie wróciłam z łazienki- moja cipka też ma kolor świeżo skoszonej trawy :) wreszcie wszystko do siebie pasuje :)

Gość s5r6t7yhujhgft
"nerwice, migreny, włosy mi wypadają tak że prawie łysa jestem, od dziecka leżałam w szpitalu przez problemy z jelitami" prawie wszystkie objawy nietolerancji glutenu. a grzybicaa paznokci to znaczy ze cały organizm masz zagrzybiony...wiec masz peie tez candidę. poczytaj o diecie bezglutenowej i diecie na candidę. zastosuj sie a za niedlugi czas przestaniesz chorowac.