Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowy smok

wejdźcie, przeczytajcie,

Polecane posty

Gość różowy smok

mam 25lat, mężą dziecko, nie będę wczesniejszego życia opisywać, tylko co teraz, na męża jest gospodarstwo i dom, (wiem że nie mam nic do tego) mąż zawsze powtarzał że to co jest przepisane na niego to i moje, bo jesteśmy małżeństwem, ale wiedziałam ze to tylko słowa, bo prawnie nic do mnie nie należy, chciałam odmienić życie swoje, żeby nie być na utrzymaniu męża, chciałam mieć coś swojego, znalazłam pomysł na siebie, własna działalność gospodarcza, pomysł był, miejsce było, hurtowia też, tylko pieniedzy na pierwsze kroki brak, chodziłam dowiadywałam się o dofinasowanie z unii, ale na to nie ma szans, bo jak zwykle nie ma pieniadzy, znalałam firme króra pomaga w pierwszych krokach dla takich osób, doradzili mi ze najlepszy był by kredyt pod zastaw, nie był by to duży kredyt bo 10tys zł, ale ja nie mam nic na siebie, jedynie mąż musiał by się zgodzić, ale on od razu że nie, bo co by mama powiedziała, że jak chcę to sama sobie muszę radzić, bez obciążania jego gosp. teraz jego, przedtem było wspólne, bardzo mi przykro, bo ja mu zawsze pomagałam, dużo rzeczy załatwiałam, zawiodłam się na nim, wyżaliłam się,

Gość kolizja inwazyjna
a umiesz ty firme prowadzić czy wtopisz ten zastaw?

Gość hej helol helol
tez na jego miejscu bym się nie zgodziła

Gość różowy smok
księgowością miała się zajmować księgowa, wszelkie składki (krus, podatki wszytskie było by płacone) towar mam dojście za dużo niższe ceny, co więcej trzeba,

Gość różowy smok
up up

Gość różowy smok
upi