Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daisymaisy

Wasze łączne zarobki a wyjazd na wakacje.Wyjeżdżacie? Odpowiedzcie jak możecie

Polecane posty

Gość daisymaisy

Ile zarabiacie miesięcznie łącznie,i czy przy tej kwocie dajecie radę wyjechać gdzieś na wakacje,chociaż na tydzień? Jeżeli tak to gdzie(Polska-Zagranica)? Ile kasy zostawiacie na wakacjach? Dzięki za informacje. Jesteśmy anonimowi,więc to pytanie nie powinno nikogo urazić. Jeżeli ktoś nie chce niech nie odpowiada. Dzięki

Gość czasem coś wiem
Ja mieszkam i zarabiam w Polsce. Ok. 2500 miesięcznie. Wyjeżdżam zawsze latem na dwa tygodnie (najczęsciej polskie góry + wypad np. na Słowację czy do Czech, czasem inne rejony Polski, zdarzały sie też wyjazdy do Grecji czy Chorwacji). Do tego wyjazdy krótsze, kilkudniowe zimą czy na wiosnę. Ile wydam? Tyle, ile wcześniej udało mi się na ten wypad zaoszczędzić :)

Gość Mieszkamy w Anglii
My mieszkamy w Anglii , łącznie zarabiamy około 4000 miesięcznie , mamy 2 dzieci , na wakacje wyjeżdżamy co roku , czasem dwa razy w roku , w lato w ciepłe kraje wyjazd kosztuje nas ponad 2000 - 2500 plus ja z dziećmi do Polski , w zimę lub święta Wielkanocne albo Niemcy ( do rodziny ) , albo do Polski , albo gdzieś na narty - najczęściej Austria - wyjazd kosztuje nas koło 1000 - zawsze kupujemy promocje .

Gość Mieszkamy w Anglii
Ceny podałam w funtach oczywiście .

Gość bo mi sie tak podoba
Mąż zarabia 40 tysięcy, ja 2,5 tys, wyjeżdżam raz w miesiącu(mąż pracuje w wielu krajach więc zwiedzam gdy on załatwia interesy)odpoczać wyjeźdzamy 3 razy w roku, nie mamy dzieci więc nie ma w sumie na co oszczędzać.

Gość upupupupup6
UP. Chętnie też się dowiem

wlasnie wrocilam z wakacji;-) zarobki mam niemiesieczne ale na wakcje wydaje bardzo roznie - w zaleznosci od miejsca - lubimy roznorodnosc - czasem w gre wchodza tzw. hotele z widokiem i wtedy szalejemy z minibarkiem i takie inne tam, i rachunek bywa slony (kilkaset $ za noc), a czasem za nizsza kwote spedzamy ok 10 dni - wloczac sie z plecakami i spiac w namiocie;-) co do zagranicy - to nie wiem jak to rozumiesz - bo nie podalas kontynentu kt cie interesuje (nie zakladam ze wszyscy mieszkaja w europie;) inna rzecz ze czasem na wakcjach robi sie super zakupy ;-) wiec nie wiem jak to zliczac;/

Gość zimowa kurtka
ROR, dozmysl sie, ze to polskie forum, wiec wakacje za granica to wakacje poza granicami Polski. Ja niestety przez ostatnie 2 lata jezdzilam na wakacje tylko do Polski, bo zalatwialam kredyt na mieszkanie, a potem je urzadzalam, wiec juz dawno nie bylam na prawdziwych wakacjach.

zimowa kurtka - to ty troche pocwicz glowke to moze sie zorientujesz ze ci ktorzy mowia po polsku/sa polakami nie zawsze mieszkaja w polsce;-) as easy as it is;-) ze tez ludzie czuja sie bepzieczniej obwarowani generalizacjami;-) ;-) lol ;-)

Gość Priya
W tym roku bylam na wakacjach w Indiach. Bilety sa drogie, ale poza tym jedzenie I hotele stosunkowo tanie (zakladajac ze ma sie zachodnia pensje). Szczegolnie polecam piekne plaze w Goa, tak przy okazji ;) Stracilam prawie 2 tysiace funtow na 2 tygodnie, dla jednej osoby. Wliczajac w to bilety, hotele i pamiatki dla rodziny. W przyszlym roku jedziemy na urlop do Malezji. Na razie fascynuje nas Azja wiec poki co kierujemy sie w tym kierunku.

Zarobki okolo 2k miesiecznie, zalezy dokad ten wyjazd! Grecja na tydzien na przyklad kosztowala mnie L700 za jedna osobe z 5* wliczajac jedzenie, a Hong Kong na 8 dni kosztowal mnie prawie 3k ale bez oszczedzania na hotelach i rozrywkach dla jednej osoby. Na prawde zalezt gdzie sie kierujesz, na jak dlugo i na ile cie stac.