Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze imienia

Mamy karmiace..a Cerazette?

Polecane posty

Gość nienawidze imienia

Witam;) Ktora z was bierze CERAZETTE przy karmieniu piersia? Chcialam zapytac czy macie okres?? Bo ja kiedy zaczelam brac(po 6 tyg.pologu)..mialam plamienia przez pierwsze 2 czy 3 tyg.a potem ustalo..ale koncze juz 3 listek i nadal nie mialam okresu..Czy to normalne? Przeszla mnie nawet mysl o ciazy..czego bym raczej nie chciala bo moj synek ma 4 miesiace dopiero;)

Gość nienawidze imienia
nikt nie bierze tych pigulek?

to normalne. podczas karmienia moze okresu nie byc, a jak bierzesz te pigulki to one hamuja owulacje. nie ma owulacji, nie ma okresu. czasem moga sie pojawic jakies plamienia ale one z okresem niewiele maja wspolnego.

Gość Misioszynek
hmm.. ja tez chcialam cerazette ale ostatecznie nie biore, bo mi je odradziła ginekolog, poniewaz przenikaja do mleka. zalecila niestety tylko gumki na czas karmienia. gdyby to był zwykły gin to bym pewnie sie nie przejeła, ale to osoba z tytulem profesora, autorka mnostwa publikacji, wielki autorytet i znana w srodowisku postac , takze ufam jej w 100%

Gość olk
Brałam je rok 1,5 roku ,okresu nie miałam oczywiście to są tabletki bez przerw ,plamień tez nie miałam , ale moja gin mnie uprzedzała że takowe mogą się pojawić ,ogólnie ja bardzo dobrze je tolerowałam .