Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudzajacasie1990

W 3 tyg zrzucic 5 kg... moj cel...

Polecane posty

Gość odchudzajacasie1990

witajcie.. prosze wasz o pomoc. czy dam rade zrzucic ok 5 kg w 3 tygodnie... bede jadla z 600kcal... i cwiczyla z godz na orbitreku, a moze jeszcze hula hop... czy co proponujecie...? prosze o rady a nie o krytyke...

Wszystko zależy ile masz lat i ile ważysz wtedy mogę polecić Ci jaka dieta i jakie ćwiczenia będą najbardziej efektywne bo to jest bardzo ważne acha i która to dieta

Gość odchudzajacasie1990
noo odchudzam sie juz dlugo dlugo... ale teraz wiadomo po swetasz pare kg przybylo... mialam tak 56 57 i czulam sie super... a teraz pewnie z 60 62 jest, nie wiem dokladnie bo az sie boje zwazyc... mam 167 zwrostu i 23 lata...

Myślę że masz idealną wagę ale wiem że nie przemówi to do Ciebie sama przez to przechodziłam . Powinnas skupic się na jedzeniu białka i warzyw nie łącząc ich z węglowodanami i zwracać uwagę by nie najadać się do końca .Pij duże iliości wody i herbaty z pokrzywy -działa oczyszczająco i moczopędnie. Pamiętaj żeby przed ćwiczeniami co najmniej godzine zjeść śniadanie a pól godz przed ćw . wypić szklanke wody mineralnej. Myślę że orbitrek przez 30 minut wystarczy ale co drugi dzień I ważne Po ćwiczeniach jedz dopiero po 2 godzinach tak by twój organizm rozgrzany enmergetycznie spałał zapasy tłuszczu a nie tego co akurat zjadłaś. I pamietaj nic na siłę!!!Życzę powodzenia!!

Gość lolikkk
czyli dieta nielaczenia