Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 madgalena

Gdzie na rodzinne ferie zimowe?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Polecam Ja艂owc贸wk臋 w Beskidzie 呕ywieckim. Byli艣my rodzin膮 w wakacje i jedziemy na ferie. Maj膮 pi臋knie po艂o偶ony o艣rodek i du偶o pomys艂贸w na aktywne sp臋dzenie zimy z dzie膰mi.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Oczywi艣cie Zakopane lub te偶 Beskid S膮decki i Muszyna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wybrali艣my bardzo 艂adne, nie za wysokie g贸ry Opawskie. Zdecydowali艣my si臋 na hotel przyjazny dzieciom, czyli Gorzelanny w Pokrzywnej. Je艣li szukasz luksusowego miejsca w przyst臋pnej cenie, kt贸ry oferuje atrakcje i dla dzieci, i dla doros艂ych, to polecam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W Szczyrku ur******aj膮 nowe atrakcje Beskid Arena Sport -warto zobaczy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e Zakopane i okolice? My艣l臋, 偶e to 艣wietny wyb贸r je艣li chodzi o zimowe ferie, zawsze jest du偶o atrakcji dla maluch贸w;) w zesz艂ym roku byli艣my w http://www.uborowego.pl/ i 艣wietnie si臋 bawili艣my. Narty, spacery to to co uwielbiamy:) do tego hotel jest tani, wiec warto jak kto艣 szuka oszcz臋dno艣ci:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marianka88
My z m臋偶em upolowali艣my super okazj臋 na rodzinne ferie zimowe! W hotelu Grand Lubicz w Ustce jest bardzo fajna oferta. Oferuj膮 du偶o atrakcji, naprawd臋 mega si臋 to zapowiada, nie mog臋 si臋 doczeka膰 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja wybra艂abym na Twoim miejscu Zakopane. Strasznie 艂adne i urokliwe miejsce. Jest tam du偶o miejsc do zwiedzania i wsp贸lnego wypoczynku. W zesz艂ym roku by艂am w www.excelsior.com.pl i bardzo mi si臋 podoba艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maaandyyy
Zakopane, w sumie ju偶 zastanawiamy si臋 nad zarezerwowaniem jakiego艣 apartamentu na bookaparcie, bo nied艂ugo mog膮 by膰 problemy z noclegami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ju偶 drugi raz jedziemy w g贸ry do http://www.mercurewisla.pl/ Szczeg贸lnie pozytywnie wspominamy atmosfer臋 panuj膮c膮 w hotelu oraz cudown膮 restauracj臋 ze stekami z przepysznej wo艂owiny. Dzieci tez maj膮 swoje menu i atrakcje na terenie hotelu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 irminaaa
my jedziemy do Bia艂ki Tatrza艅skiej, zarezerwowali艣my ju偶 apartament na bookaparcie :) na pewno b臋dzie tam sporo atrakcji, nie b臋dziemy sie tam nudzi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moni098
Je艣li jednak kto艣 woli spedzic ferie w miescie to niech zajrzy na stronke reposti, tam wiele propozycji by spedzic zime w miescie, ja chyba udam sie do szczecina :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moni098
Je艣li jednak kto艣 woli spedzic ferie w miescie to niech zajrzy na stronke respoti, tam wiele propozycji by spedzic zime w miescie, ja chyba udam sie do szczecina usmiech.gif

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U nas jak co roku g贸ry! Tym razem Szklarska Por臋ba. Sprawdzi艂a si臋 kilka lat temu i teraz znowu nam si臋 zamarzy艂a. Mamy ju偶 miejsc贸wk臋 zaklepan膮, w http://dompodkoziolkami.com.pl/ Fajne miejsce bo blisko stamt膮d bo centrum miasta i do wyci膮gu na Szrenic臋. Blisko艣膰 dworc贸w te偶 ma dla nas znaczenie, bo jedziemy poci膮giem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M艂odaPannaAnna
Mo偶na sp臋dzi膰 mi艂o ferie zimowe w Bukowinie Tatrza艅skiej :) My tam si臋 wybieramy w lutym, m膮偶 ju偶 szykuje sprz臋t narciarski bo jest tam niedaleko zjazd narciarski, co bardzo nas cieszy. Do tego 艣wie偶e g贸rskie powietrze, ju偶 nie mog臋 si臋 doczeka膰 kiedy poczuje je raz jeszcze. To co ja wymieniam to tylko naparstek atrakcji, zajrzyj do http://www.podmiedza.pl/ . Domek nazywany jest Will膮 Pod Miedz膮, bardzo przyjemna nazwa, podobnie jak i jej obs艂uga - polecam

Udost臋pnij ten post

Ja cz臋sto je藕dzi艂am z rodzicami na ferie do Austrii. Ca艂a moja rodzina je藕dzi na nartach, ja naturalnie od dziecka je偶d偶臋 i w zasadzie nie wyobra偶am sobie ferii bez nart. Najbardziej podoba艂o mi si臋 zawsze w Austrii bo regiony narciarskie maj膮 tam sw贸j niespotykany klimat i jest tam wielu mi艂o艣nik贸w jazdy. Je艣li kto艣 dopiero chce si臋 uczy膰 jest tam te偶 mn贸stwo tras dla amator贸w i wielu mi艂ych ludzi, kt贸rzy pomog膮 i poka偶膮 jak je藕dzi膰. Ceny hoteli mo偶na znale藕膰 tutaj http://www.volare.pl/austria.html . Warto zobaczy膰 te偶 w jakiej cenie s膮 skipassy i czy nie za艂apiemy si臋 na jakie艣 zni偶ki i oferty specjalne ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rewelacyjnie jest nad morzem. Najzdrowsze dla dzieci powietrze o tej porze roku z najwi臋ksz膮 zawarto艣ci膮 jodu. Ile偶 mo偶na je藕dzi膰 w g贸ry ? Super miejsc贸wka, przesympatyczni w艂a艣ciciele. http://www.kankan-apartament.i-noclegi.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 giuliettea
mo偶e do Wis艂y? my ju偶 zarezerwowali艣my noclegi na bookaparcie i jedziemy w styczniu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tymoteusz1
Wis艂a to pi臋kne miejsce, ale ja mimo wszystko wol臋 przebywa膰 w wi臋kszych miejscowo艣ciach ni偶 ta ;) Najbezpieczniejszym rozwi膮zaniem dla mnie jest to, by wybra膰 ten hotel w Zakopanem http://www.kasprowy.pl/ i mie膰 pewno艣膰, 偶e wszystko odb臋dzie si臋 tak, jak tego chc臋. Jednak jak si臋 jedzie rodzin膮, to lepiej mie膰 pewno艣膰, 偶e nie spotkaj膮 Wam jakie艣 nieprzewidziane niespodzianki ;)

Udost臋pnij ten post

Nasz Hotel Klimek to idealne miejsce na rodzinne ferie zimowe. Specjalnie dla Pa艅stwa przygotowali艣my pakiety na pobyt dla rodzic贸w z dzie膰mi. Zapraszamy na stron臋 www.hotelklimek.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kollendraa
Jak dla mnie to swietnym pomys艂em na ferie jest wyjazd do jakiegos fajnego hotelu, kt贸ry oferuje takie specjalne pakiety. My w tym roku zdecydowali艣my si臋 na Ustk臋 i hotel Grand Lubicz. Dzieciaki ju偶 si臋 nie moga doczeka膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie jest taka zasada 偶e nie je藕dzimy w zat艂oczone miejsca tylko w takie gdzie mo偶na faktycznie wypocz膮膰 i si臋 zrelaksowa膰. Cz臋sto jednak blisko jakiego艣 wi臋kszego miasta 偶eby mo偶na by艂o do niego podskoczy膰 i zapewni膰 atrakcje dla dzieci. Miejsce kt贸re nas ostatnio urzek艂o to domki Tajgo艂ka www.tajgolka.pl kt贸re s膮 na terenie Tatrza艅skiego Parku Narodowego. S膮 one w r贸偶nych stylach wi臋c mo偶na sobie wybra膰 czy chce si臋 by膰 np. w Regionalnym czy Ameryka艅skim. Ka偶dy z nich jest bardzo komfortowy i s膮 udogodnienia dla dzieci. Opr贸cz tego maj膮 tam stref臋 SPA i zdrowe dobre jedzenie. Jak co艣 to w okolicy jest Zakopane czyli w艂a艣nie to wi臋ksze miasto o kt贸rym pisa艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vittoria4
my zawahamy sie nad Szczyrkiem, a Zakopanem, ju偶 w sumie rozgl膮dali艣my sie za noclegami na bookaparcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja szczerze polecam sanatorium Medical Sensus w Polanicy - Zdr贸j, w tamtym roku sp臋dzi艂am tam ferie z ca艂膮 rodzin膮 , super miejsce, pyszne jedzenie, wspania艂a obs艂uga zawsze u艣miechni臋ta :) blisko do stoku Narciarskiego w Ziele艅cu, mo偶liwo艣膰 skorzystania a z sali zabaw dla dzieci i sali fitness, po zimowym szale艅stwie na stoku narciarskim polecam skorzystanie z zabieg贸w, mno偶na si臋 zrelaksowa膰 :) Polecam to miejsce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martaKa1989
艢wietne warunki dla rodziny znale藕膰 w Itace przy wypadach narciarskich. Czasem s膮 nawet specjalne animacji i to po polsku.

Udost臋pnij ten post