Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madgalena

Gdzie na rodzinne ferie zimowe?

Polecane posty

Gość elizkaW
Białka Tatrzańska, Kościelisko :) my już mamy wypad zaplanowany, apartament na bookaparcie zaklepany i czekamy na ferie

Gość gość
Może zadzwoń do Orlicy w Szczawnicy. Byłem u nich parę tygodni temu i już porządnie grzali, co dla mnie jest super istotne. Nie ma nic gorszego jak wyjechać gdzieś na weekend i potem marznąć w pokoju. Cała oferta, zdjęcia pokoi i cennik są na stronie www.orlica.com Wiem, że grupy też tutaj przyjeżdżają bardzo chętnie, akurat jak byliśmy to nie było nikogo poza gośćmi indywidualnymi, ale mój syn swego czasu jechał tutaj na wyjazd szkolny.

Gość vvioletta
ja się jeszcze waham, myślałam też nad Szklarską Porębą, widziałam całkiem ładne apartamenty na bookaparcie i bardzo mnie kuszą

Gość gość
Ja za nartami nie przepadam, maż tez, wiec w przyszłe ferie z dzieciakami pędzimy do Mielna do Spa unitral. podobno bardzo dobre, zresztą 4 gwiazdki chyba nie mogą być za nic? Plus taki, że maja atrakcje dla dzieci, co nie jest standardem w tego typu miejscach, tak mi się wydaje, a dziewczynki przynajmniej tez będą miały co robić i każdy będzie zadowolony

Gość aggie89
@wioletta my się chyba skusimy na Zakopane, w sumie widziałam calkiem fajne noclegi na bookaparcie. a chętnie bym też wyskoczyła na dzień czy dwa do Popradu

Gość gość
My jedziemy zwiedzać Gdańsk. Latem za dużo tłumów a teraz i pogoda nie jest zła. Polecono nam hotel z dobrym jedzeniem http://www.amber-hotel.pl/ a że z nas łakomczuchy to dodatkowa atrakcja :)

Gość gość
Jak góry to tylko Białka Tatrzańska i termy. Jeździć na nartach mozna wszędzie, ale baseny geotermalne to już nieczęsta atrakcja. My w tym roku jedziemy drugi raz do Białki, do sprawdzonego hotelu Carlina http://www.carlina.pl/ To hotel, który także ma własne spa.

Gość gość
W ramach jednodniowej wycieczki można zajrzeć do Parku Dinozaurów pod Gorzowem Wielkopolskim. http://www.park-dinozaurow.pl/pl/ - bardzo ciekawe miejsce, nasze dzieciaki były zachwycone.

Gość gość
Najlepszy na ferie jest wyjazd nad morze, czyste powietrze najzdrowsze dla dzieci o największej zawartości jodu w tym okresie. Widoki niezapomniane. Polecam Apartament Kankan w Gdańsku, przy plaży, parku i ogromnym placu zabaw dla dzieci. http://www.kankan-apartament.i-noclegi.pl/ Rewelacja

Gość pelagggia
karpacz :) my już zarezerwowaliśmy noclegi na bookaparcie

Gość biznesman1212
Fajna jest Ustka. Bardzo mi sie podoba i jest tam sporo atrakcji. Mam sprawdzony hotel tam: Lubicz (www.hotel-lubicz.pl) ja wprawdzie jezdze tam na spotkania biznesowe ale nie raz widzialem cale rodzinki. Do tego masz tam SPA wiec maz z dzieciakami sie bawi a Ty mozesz chwilke wypoczac :D

Gość aga918
Moje dzieciaki uwielbiaja jezdzic na nartach wiec wybieramy gory. W tym roku udalo mi sie znalezc fajny hotel - hotel Kopieniec (www.kopieniec.pl) w Murzasichle. Bardzo przyjemne miejsce i niedaleko na stok :) Dla mnie na plus bylo SPA :) a maz chwalil ich reastauracje :)

Gość gość
Ja też jestem z tych którzy wyjeżdżają w góry. Robię tak co roku i nie wyobrażam sobie że mogłyby być inaczej. Tym razem postanowiłam że jedziemy całą rodziną do Białki Tatrzańskiej w której z mężem byliśmy chyba ze sto lat temu. Chcę zobaczyć jak się zmieniła i pokazać dzieciom miejsce gdzie w młodości szaleli rodzice ;-). Jeżeli chodzi o nocleg to wybraliśmy www.hotelgorskibialka.pl. Ma bardzo fajną ofertę feryjną a poza tym jest blisko kompleksu narciarskiego Kotelnica i basenów geotermalnych.

Gość gość
my teraz mamy ferie i chodzimy aktywnie na narty do Klubu Alpino w Katowicach

My zapraszamy do Muszyny. Beskidy to idealne miejsce na wypoczynek, a jeśli chodzi o dzieci to działa u nas Szkoła Kubusia Puchatka pozwalająca oswoić się maluchom ze sportami zimowymi.

Gość sziga
u nas Białka Tatrzańska w tym roku, zarezerwowaliśmy sobie apartament na bookaparcie więc będziemy mieli sporo miejsca dla siebie :) i tak pewnie całe dnie będziemy spędzać na nartach

Gość maryanna0
ja zarezerwowałam dla mnie i rodziny apartament na bookaparcie w Wierchomli i niedługo jedziemy, mam nadzieję, że pogoda będzie dopisywać

Gość gość
Zawsze dzieci wybierały jakieś wypady ze szkoły, ale w tym roku postanowiły, że spędzą czas ze staruszkami. Dlatego wspólnie zarezerwowaliśmy długi weekend w pensjonacie w Mielnie nad morzem. Zima nad Bałtykiem jest wspaniała także nie było nic do zastanawiania. Nocleg mamy zaklepany w http://www.villarafa.pl/pl/

Gość klamka92
Ja w tym roku wyjeżdżam za granicę z całą rodzinką. Ciekawą ofertę znalazłam w biurze Juventur :)

Ja po raz pierwszy jadę na zorganizowane ferie z dziećmi i mężem bo zaciekawiła mnie forma, w skrócie jest to połączenie ferii typowo dla dzieci - czyli mają opiekę w wyznaczonych godzinach, jakieś atrakcje itp, ale mieszkamy wszyscy razem w jakimś pensjonacie i od nas zależy czy idziemy całą rodziną sami na jakąś wycieczkę, czy dzieci zostają z opiekunami i innymi dziećmi, a ja z mężem gdzieś się sami szwendamy. Zobaczymy jak to się uda, liczę, że będzie fajnie, tu jak kogoś interesuje jest szczegółowy opis jak to wygląda http://naferie.pl/wyjazdy-rodzinne

Gość katanka66
A czy ktoś z was był może w Piekarach? Wiem, jak śląsk sie kojarzy ale powiem wam, że ja ostatnio byłam w SPA W Hutki Kanki i było cudownie. Dla mnie śląsk jest nadal nieodkryty i to chcemy w ty mroku zmienić. Wybieramy się na ferie do Rezydencja Luxury Hotel na taki krótki weekendowy wypad i żeby połazić troszkę po Piekarach i po Katowicach.

Od dziecka jeżdżę na nartach i staram się zarazić tą pasją też moje dzieci ;p dlatego na ferie zimowe zwykle wyjeżdżaliśmy do Szczyrku. Sporo tras i piękne widoki. W tym roku lecimy do Livigno bo słyszałam pozytywne opinie o tym regionie, a ceny podobno przybliżone do polskich. Noclegów szukaliśmy przez http://www.volare.pl/ . Jesli zacznie się rozglądać odpowiednio wcześnie zawsze uda się coś znaleźć. Nie warto zostawiać na ostatnią chwilę bo można tylko przepłacić

Gość cetii
u nas też standardowo góry, bo uwielbiamy jeździć na nartach :) w tym roku to Szczyrk, zarezerwowaliśmy sobie noclegi na bookaparcie i niedługo jedziemy

Gość gość
My sie wybieramy do www.hotel-janki.pl dawno nie bylismy w Warszawie chcemy dzieciom pokazac troche zabytkow.