Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba jestem i tyle

Ważę 108kg, nie moge schudnąc, mam juz dosc

Polecane posty

Gość poddałam się już
nie chodzi tylko o mój wygląd jestem nikim, nie ma żadnej wspaniałej dziewczyny na siłę chciałam ja znaleźć, ale nie ma jej mój mąż mnie nie krytykuje, to nie mój post, ten o postawie męża nigdy nie usłyszałam od niego złego słowa, ale wiem, że nie jest szczery, nie chce robić mi przykrości. zmarnowałam życie jemu i wielu innym osobom wiedziałam jaka jestem, nie powinnam nikomu w życiu głowy zawracać

ja nie wiem czego oczekujesz od ludzi z forum wez sie za siebie, albo sie zmotywujesz i cos zrobiuc albo bedziesz jeczec innej opcji nie ma

Gość tobi...
Dieta 1000 kalori, silownia 3 razy w tygodniu a w dni wolne aeroby 45minut. To dziala na kazdego. Znajomy schudl tak 40kg w ciagu roku, a zaczynal od wagi 160kg. I wesss sie ogarnij, jeczeniem jeszcze nikt nic nie zdobyl chyba ze zule na dworcu.

Gość poddałam się już
masz rację sama nie wiem po co w ogóle zawracam głowę komukolwiek

Gość gość
o jestem gruba i tyle. Urodziłam 3 dzieci po trzeciej ciąży została mi spora nadwaga waże 102kg od tygodnia jestem na diecie MŻ i ćwicze brzuszki słabo mi to wychodzi ale sie tym nie przejmuje nieważne ile się waży,ważne jakim jesteś człowiekiem,a ludzią nie dogodzisz;)

Gość gość
przy takiej wadze jak twoja dieta musi byc na lata a nie na tydzień czy kwartał tesciowa ma 60 lat wiadomo w takim wieku przemiana materii lezy i kwiczy do tego jest duuuda kobieta o "grubych" kosciach jak dostała w tyłek przy opiece nad kims z rodziny przez 9 miesiecy schudła 15 kg trwale bo mineło od tego faktu sporo czasu juz nie wróciła do wagi wczsniejszej miala sporo ruchu mniej jadła kolacji wogóle bo w czasie kolacji musiała robic inne rzeczy a potem robiła sie noc i jz było za póxno schydnac mozna w kazdym wieku tylko trzeba byc wytrwałym a plan na siebie rozłozyc na lata a nie dni

Gość gość
J tez nie moge schudnac.Kiedys wazylam 50 w porywach do 53 teraz mam 66kg.po drugim dziecku tak mi zostalo!Ba ,po cesarce mialam mniej ,bo 60,Nie lubie siebie takiej.Staram sie mniej jesc,na cwiczenia nie mam sil.Wkurz mnie to!