Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FajnieByćCiężarną

odpowiedź na temat który jest o mnie, i które powstaną

Polecane posty

Miło, że spełniło się to co pisałam w temacie o usunięciu tematu gratki, skoro nie umiecie czytać ze zrozumieniem, to mi was naprawde szkoda waszych dzieci również, bo skoro wy nie umiecie, wasze dzieci również nie będą miały tych umiejętności :) Większość negatywny wypowiedzi na mój temat chyba powstaje z zazdrości tych biednych staraczek lub tych co nie mogą znaleźć sobie męża a co dopiero zrobić dziecko :) to moja jedyna wypowiedź na ataki, ponieważ nie zniżę się do waszego poziomu, pokonacie mnie swoim doświadczeniem :)

Gość autorka to ja:D:D
Myślisz,że znalezienie męża i zrobienie sobie dziecka to jest coś nadzwyczajnego?:D hahaha i tego niby mam Ci zazdrościć? Ja również posiadam rodzinę i jeszcze coś bardzo ważnego w dorosłym życiu - ROZUM!!! Aaa i wykształcenie mam-więc moje dziecko nie będzie się wstydziło,że urodziła je matka tylko po maturze:/ A tak jest w Twoim przypadku...:/I współczuje Twojemu mężowi,skoro dziecko jest dla Ciebie na pierwszym miejscu.Raczej powinno być na równi z mężem...

Gość ale ona nie ma męża
nawet mieszkania nie ma, mieszka z mamą :D i czego jej zazdrościć ?

Gość Nie masz wykształcenia
ani mieszkania, mieszkacie u rodziców, masz niewielkie pojecie o życiu i rozwoju dziecka . Mimo tego wszystkiego odpowiesz na każdy temat.Czego Ci zazdrościć?

a to ja nie wiedziałam:D No teraz to przegięłaś:D Niby czego mam Ci zazdrościć?Mieszkania z matką???Buahahaha:/

Gość nasturtka jajaja
Ja na tobie ani na innych nigdy nie wisialam, ale napisze ci tak - tym jednym krotkim "apelem" dokladnie pokazalas ile masz w sobie klasy, dokladnie tyle ile celebrytka z różowym jednorożcem ...jaki reprezentujesz poziom skoro wysmiewasz osoby nie posiadające potomstwa? tym bardziej tutaj, gdzie 90 % kobiet jesli nie ma potomstwa ,to nie z wyboru ale z powodu problemow z ktorymi borykaja sie. żałosna jestes - wlsnie to udowodnilas.

Gość Wam to nie idzie dogodzić..
jak kto by nie żył to wy i tak znajdziecie coś, żeby po tej osobie jechać i się ponabijać. Widzę gratka ma już wolne :D

halo halo:) Do Gratki to ja nic nie mam.Spoko babka. Mój pierwszy temat jaki założyłam to właśnie o tej idiotce.

Gość gdskaw
tu nie chodzi o nabijanie się, tylko uświadomienie bohaterce ,że to co ona pisze jest wyssane z palca a rady jakie udziela to niestety -co najwyżej można się nimi podetrzeć! Wchodzi na kazdy temat - czy ją cos dotyczy -czy tez nie i pisze coś o czym pojęcia nie ma. Zacytuje poziom myslenia JFBC "powstaje z zazdrości tych biednych staraczek lub tych co nie mogą znaleźć sobie męża a co dopiero zrobić dziecko" mylisz się moja droga- nie ma Ci czego zazdrościć ? braku rozumu i braku odpowiedzialności ? Jaka to przyjemność mieć faceta z doskoku a ciążę przezywać - o zgrozo z mamusią ?????!!!i jeszcze z nią mieszkać - pomyśl zanim cokolwiek napiszesz ! Kobieta w pełni odpowiedzialna najpierw skończy szkołę, znajdzie prace, pozna odpowiedniego partnera , kupią mieszkanie w ogóle się usamodzielnią ,pobierze się i dopiero zajdzie w ciąże a ty zrobiłaś to tyle że od dupy strony !!

hmm nie jedna dziewczyna po maturze jest o 100% bardziej inteligentna od osoby po studiach. na studia kazdy idzie z wlasnego wyboru wiec nie ma co sie tym szczycic zaden wyczyn. nie mam dzieci i sie na ten temat nie wypowiadam ale za to mam przyszlego meza i wlasne mieszkanie. masz racje autorko mi tez szkoda kobiet ktore sie staraja o ciaze , bo chca miec dzieci a nie moga - ale twoja bezczelnosc przebila wszystkich po uszy- tym ze zrobilas sobie dziecko bez jakiego kolwiek zabezpieczenia finansowego np. mieszkania nawet 2 czy 1 pokojowego to tez nie masz sie czym szczycic. Super ze masz dziecko i jestes z tego powiodu zadowolona. prawdopodobnie wiele ludzi zwraca uwage na twoje wypowiedzi. to jwst forum otwarte maja prawo do swojej opini- a ty wystawiajac ten topik znizylas sie do jeszcze nizszego poziomu niz osoby ktore ci dogryzaja i pokazalas im ze naprawde sie tym przejmujesz. Na tym forum zaloze sie ze jest wiele kobiet ktore maja poukladane zycie lepiej niz ty i tobie dogryzaja.

widzę że ciężarna zabrała się za podszywy:D

Gość gdskaw
raczej te bez dzietne współczują ci ze jestes w ciązy i nie zapewnisz temu dziecku żadnej przyszłości ! Ciuchy będzie miało 20-to letnie po tobie?bo łóżeczko po Tobie!! Na wózek z prezentu ślubnego masz a na jedzenie to może z becikowego ? pomyśl zanim strzelisz kolejna głupote !!!!

Gość niestety, niestety
od momentu kiedy na to forum wlazly malo wyksztalcone 20 latki i te bez dzieci i te z dziecmi z wpadek, forum jest dnem :O Tu juz miejsca dla normalnych matek i kobiet nie ma.

Weekend się zaczyna. Zwróćcie uwagę, że ktoś na siłę próbuje dziewczynie koło dupy narobić. Kilka nicków, różnią się literką a i tak leci wszystko na jedną osobę. Dno.

Gość paatatrajkaa
Nie inetesuje mnie czy pod tym nikiem jest ta sama zosia czy moze jakas inna kasia.Faktem jest ,ze osoba ktora zalozyla ten temat jest bezczelna i wulgarna a ten portal nie powstal po to ,zeby wyzywac ludzi tylko pomagac sobie nawzajem.

Akurat ten temat założyła prawdziwa ciężarna!!!I to ona jest bezczelna...;/ A ja się pod nią podszyła żeby jej trochę nerwy przez to co wypisywała popsuć!!! Ale ten temat jest jej!!!

Gość noooooooo intersujące
"Akurat ten temat założyła prawdziwa ciężarna!!!I to ona jest bezczelna...;/" hahaha

Gość Lolaaaaaaa
Cziężarna a urodziłaś już?? Bo wiesz, różnie to jeszcze może być :)

Gość padłam hahaha
myśli to taka slumsowo-gimnazjalno-patologiczna rozrywka dla tutejszych niektórych pożal się Boże "matek".

Oj przepraszam:P Miało to być na tą drugą ciężarną(co się pod Ciebie podszywa) już się pogubić można w tych tematach:) Chociaż ten też niepotrzebnie założyłaś, bo jeszcze bardziej pisać będą....