Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała damaa

biała perła - wybielanie

Polecane posty

Gość biała damaa

Witam, czy przed kazdy uzyciem aplikatorów należy zaomczyc je w wodzie? czy to tylko jednorazowa czynność? z góry dzieki

Gość .,kmjnh
Chodzi o to dopasowanie? Tylko na początku. :)

Gość biała damaa
dokładnie , chodzi o dopasowanie. Dzieki wielkie. Pierwszy raz dzis załozyłam i zastanawiałam sie czy nastepnym razem musze moczyc w wodzie :)

Gość Empatyczna do bólu
napisz czy faktycznie sa efekty i ile kosztuje?

Gość .,kmjnh
Ja po samym wybieleniu widziałam efekt, ale zęby szybko wróciły do dawnego koloru (po jakichś 3 tygodniach?).

żeby zęby skutecznie sie wybieliły najpierw trzeba iść do stomatologa na usuwanie kamienia i piaskowanie. Najlepiej zamówić szyny wybielające i kupić "nighwhite" czy opalescence i tak wybielać. Jak ktoś ma problemy z szyjkami zębowymi to wybielanie będzie bardzo bolesne.

Gość biała damaa
Dam znac jakie bedą efekty, poki co to moj pierwszy raz :) Dziwny smak tego zelu i dostałam ogromnego slinotoku :) koszt ok 50 - 60 zł, w zależności od apteki.

nie bierz tego do buzi !!! ja stosowalam i nabawilam sie problemu zeby potwornie bola wybielenie jest ale przeszywajacy bol jaki przeszlam po tej kuracji nie da sie go opisac teraz tylko sensodyne blenda met a i tak sa wrazliwe nawet na powietrze