Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie jak prawiczek

27 lat tylko 3 kobiety!

Polecane posty

z okazji nowego roku zrobiłem podsumowanie i wyszło, że w życiu przespałem się tylko z 3 kobietami, a z 6cioma się całowałem. to strasznie mało, czuję się jak prawiczek w tym w ieku. co na to kobiety? wysmialybyscie mezczyzne o tak malym doswiadczeniu?

Gość text ce
Jesteś zerem

Gość Czesio ze wsi
Seks jednorazowy?

jeden związek 2,5 letni, jeden około 1 miesięczny, jedna 3 dniowa przygoda. w tym wieku faceci mają raczej już na koncie gdzieś 4-5 razy więcej. jestem podłamany

nie mam powodzenia poprzez swoj wyglad. kobiety mnie przez niego odrzucaja to moj problem

Gość Minodues
NIe liczy sie ilosc tylko jakosc. Ja mialem takze 3 kobiety, ale z jedna bylem 4.5 roku, potem mialem jednorazowa przygode i z kolejna bylem 5 lat. A sypiac z byle kim to taka radosc? ja tam niechce zalapac jakiegos syfa, jak moj kumple ze 3 lata na ostrych antbiotykach jechal bo mu ie gowniary zachcialo :D

nawet bardziej od tej ilości martwi mnie brak powodzenia. chyba muszę być jakiś odrażający fizycznie, głównie szpetna twarz

Gość hyde park
debilne jst mniemanie, ze ktokolwiek jest lepszy lub gorszy z takiego względu. Ty chory jesteś czy co?

Gość vf fa
A sypiac z byle kim to taka radosc? I Dla kobiet tak a nawet czują się wtedy lepsze od innych.

Gość kjehfk
Jestem kobietą, mam 25 lat, byłam w 2 stałych związkach, pierwszy trwał 4 lata, drugi 1,5, potem spotykałam się z kimś 2 miesiące, od tamtej pory minął rok, jestem nadal sama, ale miałam sporo przygód, w trakcie których nie doszło do seksu, ale do całowania, dotykania owszem. Licząc wszystkich mężczyzn z jakimi się całowałam w swoim życiu, to było ich 12:D, z 3 spałam, z 4 miałam przygodnie. Nie wiem czy to dużo, czy mało, uważam, że nie liczy się liczba tylko emocje i potrzeby. Jeśli czegoś potrzebujesz zrób to i nie myśl co na ten temat myślą inni;)

Gość kjehfk
z 4 byłam przygodnie (ale bez seksu)* ;)

Gość Minodues
@kjehfk Dla mnie jesli nie potrafisz zapanowac nad soba w tak waznej sprawie "jaka jest dawanie dupy" tzn ze masz cos z deklem nie halo. To, ze na mnie leca koleznaki i znajome itd, nie znaczy ze bede kazda z nich posuwal. Dl amnie po prostu , seks jest wazy i wyjatkowy. I moj penis bedzie tylko dla kobiety z ktora bede w zwiazku. A na pewno nie bede w zwiazku z kims takim jak koleznaka "kjehfk" -obrzydzaja mnie takie kobiety :/

Gość j gd ge ge
Ciesz się, że nie jesteś prawiczkiem bo dla kobiet atrakcyjniejszy jest dziś pedofil co ma,doświadczenie niż prawiczek co jest bez doświadczenia.

Gość Minodues
@ kjehfk - nawet myslisz sie w zeznaniach. Grom Cie wie kto z kim i kiedy:/

Gość kjehfk
Minodues - widzę, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem... Spałam z 3 facetami, a mam 25 lat, nie wydaje mi się, żeby to była jakaś zawrotna liczba. Całowałam się z 12, a miałam przygody (ale bez seksu, tylko całowanie + dotyk) z 4. Naucz się czytać;)

Gość Minodues
@ j gd ge ge Ciekawe tylko jest to, ze te doswiadczone niby kobiety, ktore byly z kims w zwiaku, mysla ze sa takei super w lozku, a szczerze Ci powiem, ze ja zawsze musialem ich wszytkiego uczyc :/ Wiec nie powiny wybirzydzac prawiczkime , bo nie kazdy prawiczek jest taki glupi jak ONE, ktore po kilkuset razach dalej nic nie umija. nie jeden prawiczek by zagial w lozku taka niby doswiadczona. Ja kiedys taki bylem. Laska nie wiedziale co sie z nia dzije i czemu ja cos potrafie jak nie bzykalem sie wczesniej :D:D:D:D:D Takz ena to nie ma reguly.

Gość Minodues
@ kjehfk ja czytac potrafie. Najpierw odpisalem na twoj pierwszy post, ktory zaraz po mojej wypowiedzi poprawilas uzupleniajac ze 4przygotdnie to (bez seksu) wiec sie nie czepiaj. :D

Gość kjehfk
Minodues - Uzupełniłam go od razu, żeby właśnie ktoś nie miał problemów ze zrozumieniem wcześniejszej wiadomości:P A tak w ogóle to ile masz lat?:> Z ciekawości pytam..:>

Gość kjehfk
Minodues - a tak w ogóle to swoją postawą zmuszasz kobiety, żeby już na wstępie musiały Cię okłamywac jak coś:P Ja chciałabym stworzyć szczery związek i gdyby partner koniecznie chciał wiedzieć z iloma spałam albo z iloma całowałam się trochę bardziej:D;) to mogłabym mu o tym powiedzieć, ale z drugiej str patrząc na takie reakcje jak Twoja, zastanawiam się czy szczerość popłaca..;)

ja bym wysmiala takiego, co potrzebuje duzej ilosci na swoim koncie lasek, by poczuc sie mezczyzna

Gość kaska2112
Dla mnie taki facet jak Ty, bylby duzo bardziej atrakcyjny, gdybym dowiedziala sie, ze mial w zyciu tylko 3 partnerki. Albo az trzy, zalezy do kogo by porownywac:) Uwazam, ze to Twoj atut, szanujesz sie jako mezczyzna. Jest czego gratulowac :D

Gość jasne jasne jasne
nie wytrzymam :D czyli nie liczy sie dla ciebie nic stałego tylko zaliczanie, obys sie potem nie przeliczył, patrzysz sie na jakis kurwiarzy i chesz im dorownac, wysoko mierzysz, swiat zeszedl na psy

Gość jasne jasne jasne
chcesz sobie podnies ego nieudaczniku iloscia zaliczonych panienek, to smialo wal do taniej speluny ruchac pustaki, ale to nie sa kobiety, bo miały juz wielu przed toba :D

Gość jurajskiego
Prowizjami gardzicie z doświadczeniem wyśmiewanie wam nie da się dogodzić.

nie mam zamiaru równać do k..wiarzy, ale do przeciętnej. raczej facet w tym wieku miał więcej kobiet. zresztą tych, z którymi spałem nie wyrywałem z żadnej speluny tylko było to pracownice naukowe jednego z uniwersytetów.

Gość jasne jasne jasne
debile wysmiewaja prawictwo lub dziewictwo, teraz obyczaje upadły, kurwienie nie jest wstydem, kobieta ktora dłuzej i skrupulatniej wybierajaca sobie partnera zyciowego jest zelazna dziewica :D a facet ktory nie chce przeleciec pierwszej lepszej jest nieudacznikiem, taka mentalnosc, nigdy nie zagladam innym do łozka, wiec mama to gdzies czy ktos jest dziewica czy prwaiczkiem liczy sie co soba dana osoba reprezentuje, wiekszosc tutaj prawiczkow to ludzie majacy glwnie problemy ze soba a nie tyle z akcpetacja innych

Gość Tylko z trzema?
Co za skończony nieudacznik HA HA HA HA. Jesteś gównem a nie mężczyzną.

Gość jasne jasne jasne
ale o co ci kolego chodzi, zastanow sie po co ci wiecej kobiet? jak trafisz na fajna kobiete to bedziesz dalej szukał dalej,bo jakis amant zmienia kobiety jak rekawiczki? Jak myslisz jakie kobiety daja sie tak latwo podrywacf takim typkom? odpowiedz sama sie nasuwa, takie co szkoda nawet na nie czasu, z taka kobieta nie zbudujesz rodziny, nie mozesz od tkaiej kobiety wymagac specjalnej sympatti ani wsparcia, a seks jest wcale nie jest gorszy, zalzy tylko od relacji w zwiazku

Gość trzydziestoletniak
U mnie podobna historia. Trzydniowa przygoda. "Związek" trwający około miesiąca i dwuipółletni, prawdziwy związek. Później całowałem się z taką laską co miała 22 lata. Położyła mi rękę na rozporku i zapytała: To ile miałeś kobiet w życiu? A ja na to, że trzy. A ona zakrztusiła się własnym śmiechem i zabrała rękę z rozporka. I poszła sobie. I teraz nie wiem co odpowiadać w podobnej sytuacji, żeby nie marnować okazji na zakiszenie ogórasa czy chociażby obciąg ręką tudzież ustami. Czy odpowiedź w stylu: "Nie wiem, nie pamiętam, coś około dziesięciu " będzie najbardziej dyplomatyczna z możliwych? Dodam, że ta 22 letnia siksa miała już w sobie 6 penisów

nie pisałem, że nie chcę stałego związku. bardziej mam problem z tym, że liczby 3 i 6 pokazują jak trudno mi uwieść kobietę, jak bardzo muszę być odrażający skoro tylko tyle ich było. mam po prostu problem ze sobą i akceptacją własnego wyglądu, szczególnie twarzy