Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie jak prawiczek

27 lat tylko 3 kobiety!

Polecane posty

A ja mam 29 juz lat i jestem prawiczkiem i co ja mam poradzic nie poradze nic na to przeciez a oczywiscie sie tym tez nie chwale bo by mnie wysmiali

Gość jasne jasne jasne
brak ci pewnosci siebie, kobiety bardziej patrza na zaradnosc i ciało mezczyzny, twarz nie musi byc jakas super, wiec nie tłumacz sobie swoich niepowodzen twarza, no chyba ze jest naprawde brzydka, przystojniak ma ta przewage ze nie musi sie wcale starac, to kobiety ich podrywaja, dlatego tacy faceci nie potrafia tak naprawde podrywac kobiet ani grac im na emocjach, najlepsi podrywacze byli przecietni z wygladu, czasem nawet brzydcy, ale skrupulatnie zgłebiali wiedze o kobietach, stad powodzenia, przystojniak starac sie nie musi, i tak kobieta mu wszystko wybaczy, taka diamteralna roznica

Gość jasne jasne jasne
z jakimi wy sie kurewakami zadajecie :D to sa własnie pustaki do ruchania, zabrakło juuz fajnych kobiet na tym swiecie ze bierzecie sie za dno? :D mi by było wstyd sie z taka zadawac, zadne wyzwanie;p

Słuchaj mój Drogi, coś Ty się do kurczy nędzy tych liczb uczepił?! Liczby są nieważne. Ważne jest to, jak się aktualnie czujesz. Powinieneś popracować nad swoją samooceną: zacząć od bardziej niż zwykle wzmożonego wysiłku fizycznego (ruch naprawdę wpływa pozytywnie nie tylko na ciało, ale także i umysł), potem przejść się np. do fryzjera - takiego, który dobierze odpowiednią fryzurę. Krok po kroku, sam będziesz wiedział, czego potrzebujesz i chcesz. Kiedy TY poczujesz się dobrze sam ze sobą, inni ludzie (i kobiety ;) ) od razu to zauważą i podświadomie "podłapią temat". Zgoda z samym sobą to podstawa - liczby g***o znaczą. Btw, skoro miałeś te 3 kobiety - nie jesteś prawiczkiem! Ani "prawie prawiczkiem". Odrzuć to powiedzenie w kąt, poza tym moim skromnym zdaniem lepsza taka skrajność niż inna. Facet, który w wieku 27 lat zarywa wszystkie panny i porywa do łóżka jest... no cóż. Nie dla normalnej, zdrowej psychicznie kobiety ;)

myślę, że kobiety patrzą zarówno na twarz jak i na sylwetkę. nie zgadzam się natomiast z tym, by kobiety jakoś szczególnie patrzyły czym mężczyzna jeździ i jaki ma zegarek - przynajmniej nie spotkałem jeszcze żadnej materialistki. liczy się przede wszystkim wygląd, a z tym u mnie nienajlepiej. trudno nadrabiać to znajomością kobiecej psychiki, sprawną i interesującą gadką, szerokimi zainteresowaniami - to nie zmienia niczego, gdy te pierwsze 30 sekund znajomości nie powodują, że kobietę pociąga wygląd mężczyzny

Gość mauritius grys
Lepszy taki co podrywa wszystkie niż jakieś ścierwo jak prawiczek, który czeka na jedyną

Gość jasne jasne jasne
dlatego charakter sie liczy ale tylko wtedy gdy wyglad na to pozwala, a czego ty sie spodziewales? przeciez to kobiety zawsze maja fioła na pukkcier jak cos wyglada, czy to mieszkanie xczy samochod, a mowia na mezczyzn :D to sie nazywa kobieca hipokryzja, jak sa młode to zajebiscie zwracaja uwafge na wyglad, bo maja asa w postaci urody, jak jjuz maja noz na gardle i młodosc sie powoli konczy to znowu udaja ze liczy sie charakter (facet zebezpieczony finansowo), ale zapominacie o tym ze mezczzni maja ta przewage ze nie starzeja sie tak szybko jak one, wiec ktora jest madra szuka sobie jak najlppeszego samca poki roda jest

Faceci nie starzeją się szybko? Bez jaj, moze garstka szcześliwców. Zresztą starszy facet bez odpowiedniego statusu materialnego nie będzie atrakcyjny ani dla młodej, ani dla starej. 🖐️

Porządne dziewczyny chcą tego samego co nieporządne - zajebistego faceta i liczba jego kochanek nie ma tu nic do znaczenia. Za przykład niech posłuży chociaż James Bond. Zabawne, że na małej liczbie partnerów zależy głównie brzydulom - taka obserwacja środowiskowa.

no niby miałem 3, ale ostatnią z nich już blisko rok temu. później prawie cały 2012 nie udało mi się żadnej uwieść i trudno nie wpaść po takim roku w dołek. teraz spotykam z kimś się już 3 miesiące (strasznie długo!), ale nie dochodzi do niczego więcej poza namiętnymi pocałunkami i może czasem dotykaniem się po knajpach. 2 razy próbowałem czegoś więcej z nią, ale zostałem odrzucony, więc jednak muszę być dla tej osoby fizycznie odrażający.

"Zresztą starszy facet bez odpowiedniego statusu materialnego nie będzie atrakcyjny ani dla młodej, ani dla starej. " ­ Fakt ale to można podnosić w nieskończoność zaś kobieta jest atrakcyjna przez może 15 lat i po tym mogiła. Zostaje jej sympatia.pl

Gość jasne jasne jasne
faceci nie starzeja sie tak szybko ja kobiety, to czysta biologia, cialo kobiety szyb ciej staje sie nieatrakcyjne, nie bez powodu, nie mowie tu o takich facetach co nie ruszaja dupy przed telewizorem z piwem w reku :D ale wierz mi ze facet koło 30 jest w sile wieku, a kobieta? :D wiadomo ze jak facet jest biedny to traci atrakcyjnosc, nawet jak wyglada niezle

Gość jasne jasne jasne
ktore sa cwane to doskonale sobie zdaja z tego sprawe ze maja niewiele czasu na przygruchanie sobie samca, a reszta mniej rozgarnieta konczy tak jak konczy czyli z profilem na portalu randkowym, wiesz ile ja znam samotnych 30? bo ktory szanujacy facet wezmie kobiete wybzykana przez iles tam kolesi i to w dodatku juz wygladajaca tak a nie inaczej, przegrywaja takie kobiety z mlodszymi, ktore nie maja zadnych skrupolow, te mlode nie powiedza ze 30 latek jest stary, bo ile młodych dziewczyn sypia z takimi? bo sa rzekomo dojrzalsi jak rowiesnicy, tylko wiekszosc nawet tutaj na forum sie nie przyznaje, ale wystarcz sie zorientowac, ze kobiety lubia starszych od siebie mezczyzn

Gość takie życieeee
no rzeczywiście masz problem, jako kobieta trochę bym się bała bliższego kontaktu z Tobą to jednak za małe doświadczenie