Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatek16Ietni

Czy homoseksualny facet znajdzie akceptacje w spoleczenstwie?

Polecane posty

czy taka osoba powinna sie wstydzic swojej orientacji? jestem sfrustrowanym brzydalem w rl maja ze mnie polewke, bo jestem brzydki, wolaja na mnie platfus jak by sie dowiedzieli ze wole panow to by bylo po mnie :(

Dzieki za zebranie dowodzików to ostatni post prawdziwego nastolatka ss z obelgami mam na kompie i ze zmienieniem mojego hasła do konta też wiec lepiej sie modl zebym tego nie załatwił :)

cocaine child a może ty byś popracował nad sobą?? jechanie po kims odmiennym i nieszkodliwym nie czyni cie lepszym, u normalnych osób wzbudzasz pogardę, wiec popracuj sobie nad sobą

cocaine child popracuj nad swoim zachowaniem bo tylko pokazujesz kim jesteś i jaki masz poziom kultury!!!!!!!!

Gość 4235252
Homosi się leczy z powodzeniem na całym świecie, niestety pyska nie zmienisz :D

a już widze nie włamano Ci się tylko ktos zrobił duże i zamiast w letni, bardzo powszechne na kafe dlatego ja mam drukowanymi :)

przepraszam mam rozdwojenie jazni cos mi sie popieprzylo zapomnialem ze jestem gownem i nikomu nie chcialoby sie fatygowac by wlamywac sie na konto zyciowego pokraki :)

Fajnie sie usmiałem hehehe brzydalu z pryszczami :) pewnie mieszkasz na wsi i nie masz co robić 3h siedzisz tutaj aby komuś włamać sie na konto bu ha ha

dokladnie na dodatek to jest nowy nick z I zamiast l ale chetnie spotkam sie z toba na sali sadowej, prosze lec k**wa dzwon po tych informatykow tylko na komende jedz z koelgami