Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze Nokia

SAMSUNG GALAXY S II / S III

Polecane posty

Gość zawsze Nokia

Witam. Czy Telefon j/w jest fajny ? Nie mam dużych wymagań po prostu dużo dzwonie i od czasu pisze smsy, ale lubie zmieniać telefony i zastanawiam się nad modelem S III, ale wizualnie podoba mi się bardziej II bo jest mniejszy. Jak się sprawują i jaka jest między nimi różnica prócz wielkości ?

a tak w ogole skoro nie masz wymagan czemu nie kupisz starej nokii :p

Gość zawsze Nokia
no właśnie róznice już sobie w necie sprawdziłam i też II (jak na moje wymagania) wystarczy. Posiadacze sa zadowoleni z tego telefonu ? Zawsze miałam Nokie , ale Samsung poszedł do przodu :)

Gość asienka1234
no właśnie czemu nie kupisz starej nokii(mam do nich sentyment). niezawodne, można nimi tłuc o ściane, podłogi, w faceta ;D ... i nic... dalej hula :D

Gość zawsze Nokia
bo lubie nowości w telefonach , zmieniam co pół roku no może 6-9 mc :) tak juz jakos mam mi tylko zielona słuchawka do szczęścia i wi fi :)

Gość zawsze Nokia
asienka1234 zgadzam się są niezastąpione jeżeli chodzi o upadki :) Mam w szufladzie sporo takich swoje przeżyły. Jestem konkretnie zainteresowana Samsungiem dlatego prosiłam o opinię. Ipad 5 mi się podoba, ale nie bede tyle płacić za telefon o zdrowych zmysłach jestem :)

ogolnie nie lubie osob ktore lansuja sie telefonami ja tez mam ale chowam to taki dziecinny instynkt zeby miec cos lepszego ale tak swiat nie dziala ale do Ciebie nic nie mam

Gość zawsze Nokia
Ja się nie lansuje, źle zrozumiałeś. Ja sama dla siebie lubię po prostu nowości. Jestem mężatką :) która wieczorem spędza czas z mężem, a nie na pokazywaniu nowego telefonu :) też tak mam, że chowam, tzn., nie wymachuje i lewo i prawo

Gość zawsze Nokia
forume... masz dokładnie S II ? To takie pytanie: czy działa sprawnie, nie zamula ? Podoba mi się biały Ja jestem bardzo przyzwyczajona do noki, mam nokie 800, ale zawiesza się strasznie (moze trafiłam na felerną) i tak pomyślałam o S II

Gość zawsze Nokia
Pokazuję mezowi moja łiłę

Gość zawsze Nokia
no tak bez podszywów byłoby nudno :)

nie mam ale takie telefony maja gwarancje na gora 2 lata galaxy s II bialy jest ladny ale ja wzielabym tytanowy mam sony ericssona te telefony dzialaja ponad piec lat

Gość zawsze Nokia
Quis leget haec? Własnie taki chce kupić (biały) to sie chyba zdecyduje i zakupie :) forume Siostra zmienia na ericssona :)

Gość zawsze Nokia
jeżeli chodzi o "wady" to zawsze się coś znajdzie z czego nie jeseśmy zadowoleni w każdym modelu

Gość zawsze Nokia
BardzoWam dziękuje za podpowiedzi pójde jeszcze jutro do sklepu i podotykam:) na żywo S II ale jestem zdecydowana go kupić. Miłego weekendu życze osobom wyżej. Pozdrawiam

Gość zawsze Nokia
fotki do tv ...) a to fajna opcja

Gość zawsze Nokia
Pokazuję mezowi moja łiłę

Gość 89Sylwester
Dobrze, że BMW nie produkuje telefonów bo to gówno, mycha, sraczki by w tym momencie dostała :D

Gość żadne szajsungi
tylko iphone.

Gość iksperia arc s
Super telefonik:D

Gość Swete
jestem posiadaczka galaxy s II i jestem bardzo zadowolona moj znajomy natomiast posiada Galaxy s III i moge smialo powiedziec ze niczym nie rozni sie od II poza tym ze III jest wieksza i mozna przesylac foty za pomoca przylozenia telefonow (tej samej serii) do siebie ...tak czy inaczej jestem za II ;)

Gość pijany kjójićek
uo