Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heretyx

Skazany na samotnosc

Polecane posty

Gość heretyx

Jestem starym,brzydkim,grubym rozwodnikiem.40 stka na karku wychowuje 2 dzieci.pewnie reszte zycia spedze w samotnosci.

Gość heretyx
Córka niedługo kończy 18 lat. Może wtedy użyczy mi swej pochwy :)

Gość popaj marinner
Dziwki nie są złe. Jest fajny portal z ogłoszeniami roksa.pl jeśli nie to zostaje ci ręka albo gwałty w parku.

chodzi Ci samotnośc ogólnie czy taka wynikającą z praku posiadania partnerki? jak dzieci juz starsze to jeszcze troche i wnuki bedziesz miał to bedziesz miał pocieche

Gość heretyx
Nie chodzi o seks,Tylko potrzebe bliskosci,czulosci,przytulenia.Kogos z kim mozna porozmawiac,wyjsc gdzies.Dzieci prawie dorosle i pojda w swiat.Ja zostane sam.Przeiez zadna kobieta sie mna nie zainteresuje.

no czy ja wiem, 40 tonie tak zle, duzo kobiet własnie tez jest po rowodzie i pewnie tez by chcialo ale nie szuka bo tak jak Ty mysli ze nie ma szans

Gość rfyhyi8yt
moja mama koło 40 znalazła sobie faceta :P który też był po rozwodzie i miał ponad 40 lat :)

Gość heretyx
Fiedora dzieki za cieple slowa,ale wiem jak jest.Nie jestm dla kobiet atrakcyjny fizycznie.Nie dziwie im sie.Niektore kobiety w moim wieku szukaja teraz atakcji z mlodymi chlopakami.

Gość popaj marinner
Jak masz czas kup sobie karnet na basen albo siłownie. Wyrobisz się trochę do wakacji potem się opalisz i wyrwiesz sobie jakąś fajną trzydziestkę.

Gość heretyx
ciezko bedzie wygladac normalnie z wagi 140 kg nawet po basenie i slice.

właśnie, weż sie za siebie i Ci sie uda! jak bedziesz siedzial i plakal ze nic nie masz to wiesz z pustego to i Salomon nie naleje. Jak kobieta zauwazy ze jestes zadbany, czysty i masz swiezy oddech to juz cos (nawet jesli twierdzisz ze jestes brzydki). Nie musisz wygldac jak brad pitt (swoja droga w tych dlugich wlosach i zaroscie wyglada zle a mimo to i tak na niego leca), wystaczy ze bedziesz zadbany i zainteresujesz kobiete osobowoscia a uda Ci sie, wiecej wiary : )

Gość xioaolin
to schudnij, bo rzeczywiście 140 to chorobliwa otyłość:O

Gość heretyx
Nie mam problemow z higiena i schludnoscia.Nie mam tez problemow z prowadzeniem domu.Jednak jak wychowujesz 2 dzieci,prowadzisz wlasna D.G. to ciezko wygospodarowac czas dla siebie.

to moze porozmawiaj z córka, jestjuz dorosla to umie wiele rzeczy zrobic, napewno Ci pomoże w prowadzeniu domu

Gość rechot nagiego śmiechu
może wciągaj brzuch... :classic_cool:

Gość heretyx
up