Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka24lll

Jestem w ciąży... To był tylko jeden głupi seks...

Polecane posty

Gość te Kaśki to chyba wszystkie
tak postępują... Ale nie martw się autorko, bądź dzielna, znajdzie się ktoś, kto Cię utrzyma. będziesz kolejną samotną matką i trudno, masz co chciałas. skoro w tym wieku nie wiesz, co się może stać po ruchaniu, to twój problem.

Gość ktosik_arecki
ale to nie tylko jej wina facet od tych spraw tez ją zapewnił ze bedzie uwazał a tak pewnie uwazał ze bez DUREXA poleciał

Gość nieważne ważne jest to że to
ona zostanie z dzieckiem, a ten facet ją oleje. skoro on nie myślał, to ona powinna odmówić bez gumy i już.

Gość ktosik_arecki
alko robi swoje. nie powinno sie bzykac po alkoholu bo potem wychodzą takie ciąze

Gość no to jak nie dojrzała do pici
to niech nie pije i nie imprezuje. nie zwalaj na alkohol, wszystko jest dla ludzi MYŚLĄCYCH. czemu wy zawsze bronicie tych dziewczynek? zawsze jest jakies wytłumaczenie. dała dupy i niech teraz ponosi odpowiedzialnośc do cholery, jest dorosła kobieta, a nie idiotka z ulicy, nie?

Gość dokładnie weszła na forum żeby
się pożalić. ma co chciała, niech myśli mózgiem, a nie dupą.

Gość yuuyua
takie ruchawice i ich bękarty utrzymywac pózniej musi państwo.baba pijana dupa sprzedana.skoro wiesz ,ze jestes łatwa to bierz pigułki antykoncepcyjne.bo myślisz pizdą a nie głową a pózniej wypisujesz na kafe

Gość bernstein
Składowiskiem podatnicy muszą taka szmatę utrzymywac

Znowu to samo dziewczyna winna,oboje sa odpowiedzialni za to co robia,co to za nagonka na dziewczyne,duch swiety jej nie zaplodnil tylko mezczyzna ,ale jak jest problem to zawsze sie zwala na babe,tak wam wygodnie co? Decyzji nie podejmuj bez rozmowy z nim,to jest tez jego dziecko,jak zgodzisz sie na zabieg to niech to pokryje finansowo,ty ponosisz wieksze szkody ,bo po takim zabiegu mozesz nie miec wiecej dzieci,i zrujnowana psychike,nie daj zwalic winy na siebie,on jest tez pelnoletni i wie czym to grozi jak sie bezmyslnie zaszaleje,to ze sie zgodzilas na sex,nie znaczy ze podpisalas umowe o braniu konsekwencji na siebie.

Gość miaumiau przestań miauczeć
bo się niedobrze robi na twoje pieprzenie. laska sie schclała, dała dupy i koniec. zacznijcie się prowadzać jak należy, a nie jak szmaty, to nie będzie problemu z przypadkową ciążą, a dziecko będzie świadomym zaplanowanym wyborem dwojga kochających się ludzi.

Gość sralababazdalq
facet sie puscil tak samo jak ona. dziecko jest obojga. oboje musza poniesc konsekwencje. tyle

Gość mogła nie dawać, to by nie
wziął. suka nie da, pies nie weźmie.

Gość sralababazdalq
seks uprawialo dwoje ludzi tak? czemu kobiete ma sie nazywac suka a faceta glaskac po glowce o bo biedny ona mu dala wredna a on biedny skorzystal tylko? trudno, zdecydowali sie oboje to teraz cierp cialo jak zes chcialo OBYDWOJE

Gość bo to nie facet tylko dzieciak
tak samo jak autorka. mogła nie dawać i nie chlać. zresztą to nie moja sprawa, ja mam rozum w głowie i nie toleruję głupich dzieciaków. rodzicie mogli lepiej wychować.

Gość agnieeeesiaaaa
jak urodzisz to zrób testy potwierdzające ojcostwo i sąd ustali od tego faceta alimenty, w najgorszym wypadku pozostaje okno życia, tylko nie usuwaj bo to nie jest wina tego maleństwa !!

Gość troche Cie rozumiem
chociaz jestem w innej sytuacji, ja mam meza, jestesmy razem 6 lat i bardzo sie kochamy, to mezczyzna/ milosc mojego zycia , nie chcialam zeby dziecko nam w to nasze zycie sie wtryniło, a okazalo sie ze ejstem w ciazy, nie chcielismy nigdy dziecka, ale powoli sie oswajamy z ta mysla, ale nadal mam zal do siebie, ogromny