Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzazuzala

dziś się dowiedziałam że!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zuzazuzala

że jest piątek ja piernicze poważnie!!!! myślałam że środa i że mam jeszcze czas a tu zonk!!!! mam tyle nauki nie wiem co się dzieje teraz się boję i czuję szok!!! ratunku :( to nie zart :(

Gość zuzazuzala
nie byłam na zajęciach po sylwestrze wpadam na mieszkanko i zyje na luzie spokojnie się ucze a tu patrzę że piątek to oznacza że mam mało czasu!!!! :(

Gość zuzazuzala
to dlatego dostałam okres 2 dni temu nie dziś. nie byłam przygotowana, pociekło mi po nogach, ludzi się gapili na ulicy:(

Gość zuzazuzala
spadaj podszywie, mi się rece trzesą ze stresu teraz wziełam kartke i rozpisuje nauke na dni i ilość materiału do zrealizowania!

Gość zuzazuzala
mam 2 dni w plecy to duzo materiału ok 100 stron z 2 przedmiotów muszę to gdzies teraz wcisnąć a nie mam gdzie!!! miałam zaplanowane co do minuty wszystko z uwzględnieniem odpoczynku i fitnessu :(

Gość zuzazuzala
nie wiem co robić tragedia!!! :( nie zdążę ze wszystkim mam łącznie 9 egzaminów!!! 😭

Gość nie działa
jeśli 2 dni by Cię zbawiły w obliczu 9 egzaminów to chyba robisz to zasadą - zakuj, zdaj, zapomnij, zachlej, zaćpaj, zaruchaj.

Gość zuzazuzala
zbawiło bo 100 stron to gdzie mam wcisnąć? nie mądruj się ;) :P ja pier!!!!!!!!!!!!!! kosmos!!!!!!!!!!!!!

Gość myskaff
zrob sciage, po co sie uczyc :P

Gość zuzazuzala
nie da się ściągac na mojej uczelni i nikt tego nie robi!

Gość myskaff
a gdzie studiujesz i co

Posiedz jeszcze kilka godzin.... a na pewno sobie poradzisz :O:O:O:O boshe ty chyba lubisz dramatyzowac i uzalac sie nad sobia :O tyle w temacie

Gość zuzazuzala
w obliczu tego co mnie dziś spotkało to nie ma znaczenia:( idę obejrzeć film kawa i znowu nauka już rozplanowałam 100 stron na nocną zmianę naukową! trzymajcie kciuki spotkamy się w lepszym życiu! bawcie się dobrze! :(

Gość zuzazuzala
Quis leget haec? dla takich jak ty napisałam że mam czas na naukę odpoczynek i fitness tam mam to rozplanowane! dlatego tu jestem przez chwilę 24 godziny na dobę nie dam rady a uczyłam się dzisiaj od 8 spokojnie a tu piątek spadł jak piorun z nieba!!!

Gość zuzazuzala
to znaczy miałam czas do dzisiaj AŻ STAŁ SIĘ PIĄTEK ZAMIAST ŚRODY!!! to wygląda jak dramatyzowanie, ale ja śmieję się z siebie teraz hahahaha idę na film hobbit luz blues :D:D:D wrócę i zajrzę do książek :( a moze wezmę do kina? oooo mateńkooo!!!!

Gość 31r43r
ale na siedzenie na kafe masz czas? to tez uwzglednilas w swoim planie?

Gość zuzazuzala
to jest jako ODPOCZYNEK! nie siedzę tutaj teraz jestem przez pół godziny zaraz mam tramwaj i idę do kina rozluźnić się potem nauka do 3 w nocy spanie pobudka 9 i dalej książki i notatki!

Gość zuzazuzala
a niech was wszystkich CHUJ STRZELI niedorozwoje napisałam ze mam czas na odpoczynek to wy pytacie co tutaj robię narazie