Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wysuszszona

Idiotyczny problem z w艂osami

Polecane posty

Go艣膰 wysuszszona

S膮 suche, zniszczone, 艂amliwe - bez wzgl臋du na to co z nimi robi臋 i jakich kosmetyk贸w u偶ywam. I to trwa ju偶 od dobrych paru lat. My艣la艂am, 偶e to przez farbowanie, ale przesta艂am farbowa膰 (ostatni raz 1,5 roku temu) i nic si臋 nie zmienia. Zio艂owe maski, skrzyp, pokrzywa - nic nie pomaga. Na 90% g艂owy mam 艣liczne, b艂yszcz膮ce, mi臋kkie i lekko faluj膮ce w艂osy, a nad czo艂em dwa do艣膰 grube kosmyki takiego koszmarnego siana. Nie wiem czemu i co niby robi臋 akurat tym w艂osom czego nie robi臋 pozosta艂ym 90%. Podcina艂am je, raz nawet obci臋艂am r贸wno ze sk贸r膮 i odros艂y dok艂adnie takie same: s艂abe, 艂amliwe, sianowate i okropne. Nie wiem ju偶 o co chodzi, 偶eby jako艣 wygl膮da膰 zacz臋艂am je (te dwa kosmyki) zaplata膰 w warkocz dobierany zaczynaj膮cy si臋 nad czo艂em i ko艅cz膮cy nad uchem a reszt臋 w艂os贸w nosz臋 rozpuszczon膮, ale to daje tyle, 偶e zamiast robi膰 za chocho艂a robi臋 za koszyk. Nie u偶ywam suszarki ani lok贸wki, prostownica nie cz臋艣ciej ni偶 raz na miesi膮c, nie mam POJ臉CIA co mo偶e by膰 przyczyn膮 ani jak mam sobie z tym poradzi膰. Co ja mam zrobi膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fttrant
Nie 艣pisz na brzuchu/boku, tak, 偶e akurat ta partia w艂os贸w o co艣 ociera? Nie nosisz jakich艣 czapek, kapeluszy etc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani Kto艣艣
Pewnie jaki艣 g艂臋bszy problem. Mo偶e kiedy艣 spali艂a艣 w艂osy jak膮艣 siln膮 chemi膮. W艂osy by艂y rozja艣niane? Mo偶e trwa艂a? Moja siostra ma w jednym miejscu w艂osy kt贸re rosn膮 do pewnej d艂ugo艣ci i wi臋cej nie chc膮,s膮 bardziej 艂amliwe i og贸lnie takie inne a te偶 je 艣cina艂a kr贸tko. Mo偶e jaka艣 dobra maska z apteki te z sklepu nie s膮 tak skuteczne. Zakup sobie czyst膮 keratyn臋 w postaci tabletek. W aptece jest te偶 maska Wax chyba tak si臋 pisze,s膮 r贸偶ne rodzaje stosuj膮 j膮 te偶 kobiety po chemii bo jest intensywnie regeneruj膮ca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani Kto艣艣艣
Pewnie jaki艣 g艂臋bszy problem. Mo偶e kiedy艣 spali艂a艣 w艂osy jak膮艣 siln膮 chemi膮. W艂osy by艂y rozja艣niane? Mo偶e trwa艂a? Moja siostra ma w jednym miejscu w艂osy kt贸re rosn膮 do pewnej d艂ugo艣ci i wi臋cej nie chc膮,s膮 bardziej 艂amliwe i og贸lnie takie inne a te偶 je 艣cina艂a kr贸tko. Mo偶e jaka艣 dobra maska z apteki te z sklepu nie s膮 tak skuteczne. Zakup sobie czyst膮 keratyn臋 w postaci tabletek. W aptece jest te偶 maska Wax chyba tak si臋 pisze,s膮 r贸偶ne rodzaje stosuj膮 j膮 te偶 kobiety po chemii bo jest intensywnie regeneruj膮ca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wysuszszona
艣pi臋 na boku, g艂ow臋 opieram na uchu, kapelusze nosz臋 bardzo rzadko, czapki te偶, do艣膰 cz臋sto odruchowo przesuwam r臋k膮 po w艂osach, ale to tak chyba nie cz臋艣ciej ni偶 raz-dwa razy na godzin臋 to mo偶e by膰 przez to?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Megija,,..
sprawa jest prosta, od偶ywiasz sie w nieodpowiedni spos贸b i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fttrant
Je艣li przeje偶d偶asz r臋k膮 po tej w艂a艣nie partii w艂os贸w, to to mo偶e by膰 przyczyna.

Udost臋pnij ten post

Mo偶e zabrzmi to drastycznie, ale zetnij t臋 cz臋艣膰 w艂os贸w i da jej si臋 odrodzi膰 na nowo. Kiedy艣 艣ci臋艂am swoje w艂osy na 5 cm (nie wiem, jak mog艂am by膰 taka g艂upia...). Odros艂y takie pi臋kne, 偶e od tamtej pory unikam wszelkich prostownic, lok贸wek a nawet suszarki, byle by ich nie straci膰. ;) Sama grzywka szybko odro艣nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jajecznica0
Gitarzystko, czytaj ze zrozumieniem " Podcina艂am je, raz nawet obci臋艂am r贸wno ze sk贸r膮 i odros艂y dok艂adnie takie same: s艂abe, 艂amliwe, sianowate i okropne."

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gimigimigimi
a jak wygl膮da Twoja dieta ?:

Udost臋pnij ten post