Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erfrefrefrefrfrfr

Nie znoszę zawistnych , niedowartosciowanych ludzi ,ktorzy

Polecane posty

Gość erfrefrefrefrfrfr

Probuja poniżac innych ( czesto pod jakimś wzgledem lepszych od siebie ,albo takich co maja wiecej) . Niestety jest ich pełno ... Czemu niektorzy ludzie są tacy wredni i nachetniej by tego co ma wiecej zabili? ale ,że nie moga zabić bo by poszli siedziec to wola sie psychicznie poznecac. Brak słow

Gość erfrefrefrefrfrfr
dla mnie zwierzeta sa od nich 100 razy lepsze

Gość Camaro SS
To jedź kurwa do afryki i zobaczymy czy lwy cię oszczędza

Gość erfrefrefrefrfrfr
jestem dziewczyna tak dla wyjasnienia bo ktos napisał ,,polaczek"... nie jestem przykładna tez , bo nie chodze do kosciola w przeciwienstwie do wiekszości ,, polaczków'. świeta nie jestem itd. Ale zawisci nie znosze

Gość trudno to jest
Polska tu się tak żyje a twoje gorzkie żale tego nie mzienią pogódź sie z tym albo giń

Gość rymokletka
"nie jestem przykładna tez , bo nie chodze do kosciola w przeciwienstwie do wiekszości ,, polaczków'. świeta nie jestem itd." za to masz niesamowicie rozwinięte poczucie własnej wartosci. Czy naprawdę uważasz, ze jesteś kimś lepszym od tych chodzących do kościoła głupich polaczków? Mania wielkości. Polecam film z de Funesem. ;o

Gość erfrefrefrefrfrfr
nie mam zamiaru ,, ginac" , zawsze sie odcinam i to tak ,że komuś w piety idzie ,ale zastanawiam sie skad sie tylu wrednych ludzi bierze... Przeważnie tak robia ci co im sie cos nie udało w zyciu, np brak dobrzej pracy , kasy , urody czy faceta i musza dociac tym co to maja. Niby sa mili ,ale docinaja żartami ,tore sa ponizajace. Albo sa milutcy ,a poza plecami cie obgadaja czy nawet narobia biedy

Gość erfrefrefrefrfrfr
Nie uwazam sie z tego powodu za lepsza tylko chciałam przez to udowodnic ,ze wcale taka przykladna to ja nie jestem ,ale zawisci i tak nienawidze

Gość już wyżaliłaś
się to spierdalaj, albo ja cię zgnoję, ale intelektualnie

Gość erfrefrefrefrfrfr
Już sie nie raz z tym zetknełam tzn z zawiscia ,albo byłam tego swiadkiem u innych osob... Wczesniej sie nie broniłam ,ale teraz zawsze sie tak odetne ,ze ten ktos ma dosc

Gość erfrefrefrefrfrfr
juz wyzaliłas- widze ,ze ty pewnie takiego samego pokroju jak ci w moim temacie ,ze tak cie ten temat wkurzyl :P

Gość już wyżaliłaś
nie wkurwiasz mnie bo cwaniakujesz dziecko....

Gość G.o.ś.ć
Zmieniać ludzką mentalność należy od siebie. Świat zieje nienawiścią, młodzi wzorują się na tym, nie wiedzą, że z tej pułapki czasem się nie wychodzi, to gra nie warta świeczki. Człowiek człowiekowi powinien być wsparciem, wtedy życie kolorów nabiera. Nie może być tak, że ludzie ludziom gotują piekło na ziemi!! Należy stwarzać wzorce godne naśladowania, aby młodzież umiała wszczepiać je swoim dzieciom, aby z kolei je uchronić kiedyś przed zjadliwością złego świata.

Gość już wyżaliłaś
prosty rachunek ci z brakami dostają od tych co mają coś w rewanżu ci z brakami jadą tym co coś mają