Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

podobają mi sie dziwni faceci

Polecane posty

np. bladzi, garbaci, o gęstych włosach, o łysych klatach, patrzę facetom na dłonie, musi miec krotkie czyste paznokcie, lubie jakies ranki albo male blizny

małe blizny na twarzy, bo np. na plecach albo klatce piersiowej albo nodze może być duża blizna, oprócz tego nie lubie odblaskowo białych zebow, ale zbyt zoltych tez nie lubie, podobaja mi sie szare zeby

Gość śmingóisóisóis
Co jest dziwnego w gęstych włosach

Gość j.lopezzzzz1
a mi sie podobaja wysocy tylko i wylacznie, niscy nie maja szans, aha i wazne aby twarz wygladala mesko a nie dziecinnie tzn pucolowaci tez odpadaja:). tajjuz masz i tyle, kazdy ma inne "zboczenie":)

no bo dla mnie to ważne, a wiele kobiet nie zwraca na to uwagi, mogą się związać np. z łysym, albo z łysina albo z zakolami, a ja np. lubie geste, bujne wlosy, kolor obojetny byle nie czarne, nawet rude, wszystko tylko nie czarne, lubie też rózowy odcien bladej skóry bardziej niż zielony, biały i kremowy

Gość śmingóisóisóis
Ty dziwko żebyś zdechła

odezwał sie czarnowłosy cygan albo inny :D dopisze jeszcze głowną cechę decydującą oczy NIEBIESKIE - tak oczy zielone - ewentualnie oczy brązowe/czarne NIE!!! nie lubię wąsów i zarostu ale bardzo nie lubię znamion zwłaszcza pieprzykow na twarzy

Gość śmingóisóisóis
Nie, jestem blondynem ale co mi po tym. Na pewno nie liczę na twoje dobre slowo brzydka dziewojo

Gość śmingóisóisóis
Wolałbym czarne włosy i czarne oczy tacy mają największe powodzenie. Nie podobają ci się bruneci? Nie wierzę, wpisz w google grafika Datsik, zobacz to zdjęcie w okularach, czapce i palmami w tle, gdybym tak wyglądał jak on uważał bym się za wygranca, ale jestem tylko świńskim blondynem.

Gość śmingóisóisóis
Jestem facetem debilko ale oczy mam. Ciekawe kurwa czy byś leciała na takich jak ja jak by obok stał ten koles :O szmata zakłamana

matka cie leje tłuku,że kobiete niewinną w siecie obrażasz? taki bezkarny się czujesz? tchórz zasrany na ulicy pewnie podkulasz wzrok mijając ludzi, gardze tobą :O :O :O 🖐️ kto sie tu wpisze po mnie ten zdechnie :classic_cool:

Gość 89Sylwester
To ja, mam łysą klatę, jestem obecnie blady ja twój tyłek, paznokcie się zgadzają i mam bliznę na kolanie :classic_cool:

Gość 89Sylwester
I na plecach też mam bliznę :classic_cool:

Gość śmingóisóisóis
No i chuj debilu przynajmniej nie wgapiam się w innych ludzi bez sensu, po co się patrzysz na obcych kto ci dał pozwolenie. Szmata zakłamana

Gość trzydziestoletniak
Kocham Panią Pani Czkawko. Jestem garbatym blondynem z bliznami po pryszczach i z szarymi zębami. Zostało mi ich tylko 16 ale za to wszystkie z przodu :)

Gość 89Sylwester
Garba niestety nie mam, ale włosy się zgadzają :classic_cool:

Gość vv8nm
A zali marzeniem twoim niewiasto nadobna jest aby wziął cię ostro od tyłu grabaty,pobladły od rozpusty cap z rozwichrzonym włosem,dziki i lubieżny, płonący do twej delikatności ogniem mrocznego porządania?

Gość vv8nm
*-poŻądania:classic_cool: znaczy się....

Gość 89Sylwester
To było tak mocne, że aż się osmarkałem :D

Gość Shin shiner
vv8nm 10/10 :D :D epicki tekst:classic_cool:

Gość M27:D
"Pobladły od rozpusty cap":D :D

Gość ufita,,,,
[jestescie podli aż się popłakałam ale już wróciłam...możecie mnie gnoic dalej] v v v Popłakałaś się?I po co te kłamstwa?:classic_cool: Chyba,że to ze śmiechu było.

nie, rozpustnicy odpadają, brzydzę się ruchaczami, jak facet w wieku powiedzmy 22 lat miał więcej niż 2,3 kobiety w łóżku to dla mnie odpada

w zasadzie mogłam założyć ten temat anonimowo, ale jakoś kompulsywnie się zalogowalam :O nie wiem po co ten temat, ale od dłuższego czasu nie panuję nad sytuacją :O :O :(

Gość ufita,,,,
Powinnaś się cieszyć bo komplementy ci tu prawią jeszcze w iście poetyckim stylu." Niewiasto Nadobna":classic_cool:

Gość ufita,,,,
"Kompulsywne logowanie".....dobry tekst:classic_cool: