Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tinka321

Wesele -Wrzesien

Polecane posty

my mamy wesele 14 wrzesnia i mysle co jeszcze najwazniejszego jest do zalatwienia.. sale mamy, ksiedza i kosciol tez (w czym nauki przedmalzenskie -termin zaklepany) noi dj tez mamy.. ale co nastepne? ...;] pls pomocy bo ja zupelnie nie mam pojecia jak jak nalezy to zorganizowac by z wszystkim dobrze i na czas sie wyrobic...! :)

Gość erttt
To też mój termin!! :) Oprócz sali i Ksiedza najwazniejsze jest znalezienie zespołu/DJa i kamerzysty+fotografa (jeśli ktoś chce). Potem fajnie by było zaklepiać fryzjera/makijażystkę no i zacząc sie rozgladać za suknią slubną (podobno w niektórych miejscach trzeba juz pół roku przed slubem zamówic) a kiedy zaczeliscie planować slub? Ja zaręczyłam sie pod koniec paxdziernika a przygotowania ruszyły w listopadzi i już mam : sale, zespół, Kamerzystę i fotografa (tylko jeszcze umowy podpisaćw przyszłym tygodniu) no i Kościół. na nauki idziemy w marcu:)

Gość Frędzel
Makijażystkę tyle czasu wcześniej rezerwować? Ciekawe które przyjmują tak wcześnie zapisy... Myślę że teraz jak się już ma salę, DJ/zespół i fotografia i/lub kamerzystę to na spokojnie zacząć przymierzać suknie i oglądać zaproszenia. A na szybciej to trzeba naukami się zainteresować.