Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAsakraaaaaaaa

Widziałyście jak podrożał BEBILON w BIEDRONCE?????????????????????????????????

Polecane posty

Gość MAsakraaaaaaaa

Az o 6.49zł zgrozo .......:/

Gość ooooooooooooii
to przerzuc sie na Babydream nie pozalujesz ma sklad Humany i tego samego producenta

Gość taa jasnee
tak samo mówią :kub bebiko bo to to samo co bebilon -a tak naprawdę duużo się różni... :/ W rossmanie jest tanszy bebil. -sprawdz:)

Gość ooooooooooooii
no ale babydream akurat niczym sie nie rozni od niemieckiej humany poza opakowanie. ten sam sklad. dlatego polecam sprobowac, zeby sie samemu przekonac

Gość MAsakraaaaaaaa
o to może wybrbuje...a ile zł/g ?

Gość ooooooooooooii
nie pamietam dokladnie, bo kupuje duze ilosci a nie po sztuce, ale tansze od bebiko w przeliczeniu na gram

Gość MAsakraaaaaaaa
Ja pier... nie widzisz tępa strzało ,że szybko pisałam.....:/ żal..

Gość takasoabnsjejdjdjdnnd
nawet jak szybko piszę to nie robię takich byków!!! Poza ty spójrz gdzie na klawiaturze jest B a gdzie P :D haha rozumiem pomylić P z O :)Ale z B :/

Gość MAsakraaaaaaaa
Daj se siana....... :/

A po co masz dziecko skoro nawet nie stać Cię na BEBILON???żal dziecka:/ dostanie jakieś gówno,bo dla matki w biedronce jest za drogo:/

7 zł dużo:/haha pampersy też pewnie kupujesz te badziewne z biedronki?:/

Gość emotolineczka
Weźcie sobie baby same dajcie siana a szczególnie takasoabnsjejdjdjdnnd zaraz się okaże że srasz kasą i gardzisz ludźmi co mają zwyczajne problemy... Nie wiesz czy np sytuacja finansowa autorki nie pogorszyła się np jakiś czas po porodzie? Zanim zaczniesz oceniać i obrażać zastanów się trochę.

skoro dla kogoś niecałe 7 zł to dużo to sorry:/ ale niech może odda dziecko,albo zrezygnuje z natu. Będzie 30 zł więcej miesięcznie:/

z netu*

Gość emotolineczka
To myślisz że pudełeczko na tydzień jedno tylko idzie?

Gość MAsakraaaaaaaa
takasoabnsjejdjdjdnnd---co to za pusta laska tu weszła .... :/ Skąd się takie wredne matki biorą ?? Nie napisałam ,że mnie nie stac.... Tylko do biedronki mam kawałek a skoro ówczesna cena się powiększyła to po co mam jechać kawał drogi po mleko które już dużo nie różni się ceną Bebilonu z osiedlowego....:)

wiem ile idzie na tydzień:/i nie narzekam,że drogo.

Gość emotolineczka
To idź nie narzekać gdzie indziej... Ceny wszystkiego idą w górę i jak tu nie narzekać.? Autorka nie napisała że po podwyżce nie będzie mogła dziecka wykarmić albo że pójdzie kraść albo się sprzedawać, takasoabnsjejdjdjdnnd nie rób z autorki patologi bo jak na razie Ty dziwnie się zachowujesz.

Gość riha anna
a co nie masz piersi?

ja tez polecam mleko babydream :) syn pil nan i mial po nim zatwardzenie a jak wprowadzialam babydrem to kopa jest przy najmniej raz dziennie :) nawet teraz promocja jest na to mleko w rossmanie :)

Gość jesteście załosne!!!!!!
6,50 podwyżki do dużo? po co dzieci robiłyście skoro żałujecie na mleko? mając dziecko trzeba liczyc się z kosztami,a nie szukać po marketach gdzie tańsze mleko. Wszystkie tylko po biedronkach latacie, najtańsze mleko, husteczki za 3 zł, i pampersy szajsowate, bo kasy nie macie. Szkoda gadać.

Gość biedna polska patologia
bez pieniedzy, za to pelna chamstwa i wulgaryzmow.

Gość ooooooooooooii
nie wszytko co drogie jest akurat gorsze od drogiego. wedlug mnie rzeczy z rossmana przerastaja pod wzgledem skladow 80% produktow na polskim rynku, a pieluchy z biedronki to czolowka pod wzgledem jakosci i ida ramie w ramie w niejednymi markowymi. glupoty gadacie, zamiast sprobowac, poczytac sklady i recenzje innych ludzi w necie.

Gość ciekawska sledzaca temat
Glupie pipy, nie wolno nie wolno NIE WOLNO kupowac zadnych produktow ktore beda spozywane przez dzieci w sklepach kosmetyczno/chemicznych typu rossman, czy wam sie w tych biednych glupich glowach poprzewracalo??

Gość a dlaczego nie można?
jak sprzedają to można :D

Gość ciekawska sledzaca temat
sprzedaja rowniez parowki z 30% zawartoscia miesa, je tez bedziesz podawac dziecku bo taniej? nie skomeptuje tego, ze nie macie zadnego porzadnego wyksztalcenia wiec nic nie przekazecie dzieciom, ze wychowuje je za was telewizja, ze nie stac was na bilety do zoo czy kina, nigdy nie zabierzecie dziecka na normalne wakacje, gdzie bedzi emoglo jesc cos innego niz zupki chinskie. Ale karmienie nasiaknietymi chemia produktami to przesada :/

Gość ja robilam tez oliwka
nie widzialam bo mam swoje w cyckach

Gość ooooooooooooii
drogi trolu jedzenie z rossmanna jest robione przez lepsze firmy niz te ktore kupujesz swojemu dziecku. to humana i bebivita (nie bobovita). w dodatku sa wolne od cukru w przeciwienstwie do poslskich, dlatego puknij sie w mocni czolo ..o ile potrafisz je odszukac.

Gość ooooooooooooii
mocno

Gość ooooooooooooii
(a kupujac parowki nie patrzy sie wylacznie na zawartosc miesa, a przede wszytkim na dodatki spozywcze. udajesz taka madra a prostych rzeczy nie wiesz.)