Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxxxxa

do kobiet, pomocy

Polecane posty

Gość roxxxxa

Witam, mam nietypowy problem, i chcialabym zapytac Was o rade, moj facet od jakiegos czasu chce pojechac na tzw. czerwoną dzielnice - jest to miejsce gdzie stoja dzi.wki - cala ulica,. Uwaza ze jest to normalne i nie mam sie czym przejmowac, ze kazdy facet tak robi i ze nie ma nic w tym złego, mi to nie odpowiada, i wogole nie dopuszczam takiej mysli:P w koncu jestesmy w zwiazku i to powaznym, mamy dziecko. Ostatnio sie przez to ciagle klocimy, on mowi ze jak bedzie cchcial to i tak pojedzie zobaczyc i ze co mnie to wogole obchodzi .... Jakie jest Wasze zdanie w tej sprawie KOBIETY? Dziekuje za odp.

Gość roxxxxa
zapomniaam dodac, a moze to byc istotne..ja mam 27 lat, on 35 w sypialni uklada nam sie bardzo dobrze.

Gość Ssawka większa niż picie
Żałosne prowo :O🖐️

Gość roxxxxa
najgorsze jest to ze on wmawia mi ze mam chore filmy bo uwaza ze to jest normalne

Gość piteczka
Co Ty wogole przy nim robisz?!?!?! znajdz sobie normalnego faceta na jakiego zaslugujesz bo ten to jakis niedowartosciowany dzidzius

Gość allllkkkkkkkkkkaaaa
Moze Twoj facet ma kompleksy...np. malego wacka?? I chce sie w ten sposob dowartosciowac??? Tak czy inaczej jest zalosny :)

Gość ale jajaaaaaaaaaaaaa
Czytamy to wlasnie z moim facetem...niezla mamy polewe z tego twojego "'faceta" daj spokoj.....moj mezczyzna mowi ze nie ma czegos takiego co on sobie wymyslil.....facet po prostu sie toba znudzil i szuka sobie rozrywki na boku to wszystko....Znajdz sobie normalnego faceta ! a nie jakiegos niedorozwoja :)

Gość dobredobrelalala
wiesz co? ten twoj faceci to jakis idota, zamiast sie zajac swoja kobieta i dzieckiem to jemu ogladanie dziwek w glowie.....ze tacy sz.maciarze chodza jeszcze po tym swiecie......masakra...

Gość RADAODCHLOPAKA
Sluchaj...mowie Ci to jako FACET: Prawdziwy mezczyzna nigdy nie sprawi ze jego kobieta bedzie zazdrosna o inne....to on powinien sprawic ze inne BEDA ZAZDROSNE O CIEBIE!

Gość czarnaallka30
Piszesz ze on jest po 30-tce? o bo..zee... a z opisu problemu to jakbys miala do czynienia z 15-to latkiem conajmniej....myslalam ze mezczyzni w tym wieku mysla o powaznych rzeczach...fakt moze sie zabawic w tym wypadku ze swoja kobieta...ale to co on robi to WIELKA PRZESADA

Gość jestesnaiwnaa
NIE ZNAM ZADNEJ KOBIETY KTORA BY SIE NA TO ZGODZILA WIEC TY JESTES NORMALNA A CHORE FILMY MA TWOJ IDOTYCZNY FACECIK...BO NA MIANO MEZCZYZNY TO NAWET NIE ZASLUGUJE

Gość UCIEKAJ JAK NAJDALEJ
JAK WYZEJ :p UCIEKAJ I TO SZYBKO

Gość Moralnka35
Na Twoim miescu odeszlabym....A napewno po takich tekstach w stylu: chce pojechac dziwki poogladac, to na pewno nigdy bym juz nie zaufala!!!

Gość Kasia_1234
Odejdz od niego...teraz wymysla sobie cos takiego, poznej dojda inne rzecz, NA TWOIM MIEJSCU JUZ BYM DO LOZKA Z NIM NIE POSZLA! BLEEEEEEeee

Gość chodz sie napic :D
To jest jakis zakompleksiony duren :D Nad czym ty sie jeszcze zastanawiasz!?! To jest chlopczyk a nie facet, JA Myslalem o tym jak mialem 16 lat ;) A teraz mysle o tym jak zadowolic swoja kobietke I SPRAWIC ABY NIE ODESZLA! NIGDY :)

Gość damcidobrarade
DAM CI DOBRA RADE...POZWOL MU POJECHAC...ALE WCZESNIEJ SPAKUJ WALIZKI I ODEJDZ,...JAK ON WYBIERA TAKIE COS OD SWOJEJ KOBIETY TO PO CO TY JESTES Z NIM??? ZOBACZYSZ..ON POJEDZIE..NIC CIEAWEGO NIE ZOBACZY CZEGO NIE WIDZIAL WCZESNIEJ....BEDZIE ZALOWAL ZE JEGO AMBICJE OPIERALY SIE WYLACZNIE NA GLADANIU DZIWE.K" ALE BEDZIE ZA POZNO.

Gość a moze nad morze?
A moze on wpadl w zle towarzystwo???

Gość liberalne państwo
a lada moment zaproponuje ci trójkącik ,pozniej wypad na swingers party , odpusć typa , dziecko mozna z powodzeniem wychowywać samej

Gość roxxxxa
Dziekuje za wszystkie rady.

Gość jak kto woli
Moim skromnym zdaniem ktos go przekonal do tego ze to jest w porzadku, pewnie taki sam idiota jak i on :D ale wiesz co? Jestes jeszcze mloda znajdz sobie faceta ktory bedzie Ci robil dobrze zamiast myslec o pierdolach :)

Gość Agnisia_83
Normalne to nie jest, ale facet chyba chce zaspokoić swoją ciekawość. Jedź tam razem z nim, a jak się zapyta po co, to mu powiedz że chcesz zobaczyć jak wyglądają żigolaki a na pewno też tacy tam stoją, nie tylko dziwki. Albo powiedz mu, że ok, nie pojedzie a ty w tym czasie pójdziesz z koleżankami na Chippendales

Gość wiesz co???
Powinnas sobie ulozyc zycie z dzieciakiem, a jego kopnac w ten zakompleksiony zad.

Gość Chce mis ie pic
ZNAJDZ SOBIE KOGOS NA BOKU :) JAK ONA MA JAKIES DZIWNE PODEJSCIE DO ZYCIA TO WYPELNIJ TEN CZAS SEKSEM Z INNYM FACETEM I TYLE :)

Gość znudzonyyyyyy
ZNAJDZ SOBIE KOCHANKA, JESLI MACIE ZAMIAR BYC RAZEM DALEJ TO MUSISZ MIEC KOGOS NA BOKU, NAJLEPIEJ OD SEKSU, MUSISZ POTRAKTOWAC GO TAK SAMO JAK ON CIEBIE!!!! JA TAM NIE MIALABYM ZADNYCH SKRUPULOW:) GLOWA DO GORY, TEGO KWIATU JEST POL SWIATU ;) PAMIETAJ ZE N I E W A R T O B Y C Z K I M S K T O C I E N I E S Z A N U J E !!!!!!!!!

Gość Poradniczek
ZAPAMIETAJ TE ZASADY: MILOSC = ZWIAZEK = 3 PRZYKAZANIA: 1. WIERNOSC 2. SZACUNEK 3. ZADNYCH KLAMSTW MOIM ZDANIEM TEN TYP SIE DO ZWIAZKU NIE NADAJE WOGOLE...A PYTALAS GO CZY ON WIE CO TO ZNACZY ZWIAZEK >????? I CO SIE Z TYM WIAZE???? BO KOLES CHYBA POJECIA NIE MA.....

Gość no nie....
I NIE SZKODA MU NA TO WSZYSTKO KASY?? Niech lepiej zabierze dziecko na wycieczke do Disneylandu....:P33.

Gość moniczka28
I on Ci tak w oczy powiedzial!!??? Dla mnie to jest dopiero chory film.... Przykro mi ale on cie juz nie kocha...a jesli tak to jest jakas chora milosc....Albo sie kocha swoja kobiete albo sie robi taki numery...Moim zdaniem on nie dorosl do zwiazku i nie wie wogole na czym to polega

Gość kaskalaska
To co piszesz....w glowie sie nie miesci.....ja jestem ze swoim facetem 4 lata i gdyby pewnego dnia stanal przede mna i oznajmil mi ze chce pojechac dziwki poogldac na jakiejs dzielnicy to po 1. dostal by z piesci w twarz , po 2. wypierdzielilabym wszystkie jego rzeczy a po3. znalazlabym sobie innego faceta ktoremu by na mnie zalezalo bardziej niz na zwiedzaniu dzielnicy z dziwka.mi. Tak wiec sory ale jesli dalej z nim jestes to spodziewaj sie czego gorszego za pol roku. Radze Ci zebys z nim skonczyla.

Gość jestes zalosna
JESTES ZALOSNA ZE Z NIM JESTES....JESZCZE NAWET NIE MASZ 30 LAT, JESTES MLODA A ZADAJESZ SIE Z JAKIMIS NIC NIE WARTYMI SMIECIAMI....OLEJ STAREGO DZIADKA I ZNAJDZ SOBIE FACETA W SWOIM WIEKU :d

Gość z punktu widzenia
Z punktu jego rozumowania....skoro on uwaza ze mozna robic takie rzeczy bedac w zwiazku z kobieta w takim razie idac tym tokiem myslenia...jak przestanie mu stawac to powinnas sobie znalezc KOCHANKA :D I nie zapomnij mu powiedzic prosto w oczy: PRZECIEZ CI JUZ NIE STAJE...TO JES NORMALNE PRZECIEZ :)