Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awariaaaaaaaaaaa

zapisy do przychodni - jak to u was wyglada?

Polecane posty

Gość awariaaaaaaaaaaa

mam pytanie, jak wyglądaja u was zapisy do poradni (do lekarza rodzinnego), od 3 dni próbuje dostać sie w swojej przychodni do lekarza i niestety nie moge bo wiecznie nie ma juz miejsca. Stad moje pytanie - jakie są u was kolejki i jak długo czekacie na wizyte? u mnie trzeba zadzwonic w ten sam dzien kiedy chce przyjsc no ale co z tego jak dzwonie a jak juz sie dodzownie to miejsca brak!?

Gość JMJMJMM;;;;;
TO NIE TRZEBA DZWONIĆ, TYLKO IŚĆ SAMEMU I TO SPORO PRZED OTWARCIEM REJESTRACJI. u NAS JEST TAK SAMO I JAK MAMY CHORE DZIECKO, TO IDĘ ZAJĄĆ KOLEJKĘ, ZIMĄ W SEZONIE CHOROBOWYM JEST ZAWSZE DUŻA KOLEJKA, REJESTRACJA OTWARTA OD SIÓDMEJ, WIĘC IDĘ DO KOLEJKI O 6.30. w TEN SPOSÓB ZAWSZE JEST MIEJSCE. dODZWONIĆ SIĘ NIE MOŻNA, BO OD RAZA GDY JEST TAKA KOLEJKA, TO REJESTRATORKI ODKŁADAJĄ SŁUCHAWKĘ NA ZAJĘTE I WCALE NIE ODBIERAJĄ TYLKO OBSŁUGUJA LUDZI W KOLEJCE, ALBO CZASAMI JAK SĄ DWIE PANIE W REJESTRACJI, TO JEDNA OBSŁUGUJE KOLEJKĘ, A DRUGA ODBIERA TELEFONY.

Gość fczxd
jak dzwoniłam w srode to chciała zapisac mnie dopiero na pt ale jakos wcisnela mnie na czwartek. ludzi choruje teraz sporo.