Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quenka

DLACZEGO FACECI TAK MAJA ???????????????????????????????????

Polecane posty

Gość quenka

nie potrafia czytac miedzy wierszami ani sie nixczego domyslac??!!! jestem u swojegpo faceta tylko na kilka dni bo wyjezdzam, dzisiaj rano poszedl na jakies spotkanie zwiazane z praca i po mial sie spotkac na piwie z kumplami z pracy , ja chcialam spedzic troche czasu z nim i poprosic, zeby pomog mi w pilnej zakupie pewnej rzeczy, po czy on oswiadczyl ze moge jechac z nim na spotkanie, on zostanie na piwie a mnie wsadzi w autobus is obie pojade do tego sklepu :/ zdenerwowalam sie, nie pojechalam z nim i powiedzialam ze moze sobie na tym piwie zostac jak dlugo chce a on zamiast an^pisac ze zostanie tylko chwile, zeby mi pomoc i spedzic czas ze mna napisal DZIEKI !! :/ to juz nie pierwsza taka sytuacja :/

Gość quenka
nie wiem ^po co to pytanie ale tak, wiem ze trzeba mowic wprost ale juz kilka razy po takiej sytuacji mowilam mu ze kobieta jak mowi tak to chcialaby zebvy facet piokazal ze mu zalezy, ze ona jest wazniejsza niz kumple itp ale jak grochem o sciane

Gość Słomek od trawasa
o co ci chodzi bo nie rozumiem? jesteś nienormalna czy co twój facet jest od kupowania ci rzeczy tym mierzysz jego miłość

Gość nxvbnxvx
"mi w pilnej zakupie" :-0

Gość ja i tak wole pracować
nie jesteś pępkiem świata a facet to nie jest twój podwładny. wspolczuje takiej zołzy

Gość quenka
nie nie jest od tego ale jak baba idzie do sklepu kupic jakis sprzet to latwo jeje wypchac byle co a z facetem zawsze razniej, tym bardziej ze on sie zna na aparatach lustrzankach a ja nie :/ chodzi o sam fakt ze ma mnie w dupie a kumple sa najwazniejsi :/

Gość malinka1212
a ja wspolczuje takiego faceta, zawsze kumple i piwko wazniejsi, olej go skoro jestes tam i wie ze wracasz do siebie powinien chciec spedzac z Toba czas a nie z kumplami, co za debil !!!

Gość ja i tak wole pracować
wiedzialaś o tym wczesniej , że umowil sie na to piwo. nie moglas go poprosic wczesniej? na pewno byscie sie dogadali, ale nie! ty musisz isc na te zakupy wtedy kiedy on idzie na piwo.

Gość quenka
powiedzialam mu zanim mi powiedzial ze idzie, a ze jestem taka wspanialomyslna zostawilam go samego i pozwolilam zostac jak dlugo chce, jutro tez gdzies jedzie sam a ja wyjezdzam w poniedz :/ taki facet to dno nie mozna na niego liczyc, jak wypchaja mi byle jaki aparat za 2000zl to bedzie jego wina :/