Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weweqwewe

Mój były ma dziewczynę. Jest lepsza ode mnie

Polecane posty

Gość weweqwewe

Jest w jego wieku, ja byłam 5 lat młodszągówniarą Skończyła prawo Jest dość szczupła, opalona i ma duże piersi Jest całkiem ładna Pewnie teżmądrzejsza i fajniejsza Jak sobie pomyślęo tym, że są razem, że on jąprzytula, że uprawiająseks... po prostu nie mogę przestać o tym myśleć, że to ją teraz dotyka, że z niąjest... to jakaśkoleżanka jego koleżanki, więc pewnie i jego znajomi będąjąwoleć:( A nie takiego dzieciaka jak ja :(

Gość weweqwewe
Założę się, że zaraz zacznie wrzucaćich zdjecia. Wtedy chyba umrę

Nie przejmuj się-poznasz kogoś nowego i zapomnisz :)

Gość mmmmmmaaaaaaaa
weweqwewe Jest w jego wieku, ja byłam 5 lat młodszągówniarą Skończyła prawo Jest dość szczupła, opalona i ma duże piersi Jest całkiem ładna Pewnie teżmądrzejsza i fajniejsza------ -------skoro ja tak opisalas to wiadomo ze ladniejsza i madrzejsza, wiec po co jeszcze te pytanie????? naprawde jestes durna

Gość weweqwewe
Jakie pytanie, w którym momencie zadałam jakieś pytanie?

Gość onka pestka
rozumiem Cię... mam taką samą sytuację, tylko ona jest z nim w ciąży :( tyle lat minęło a ja wciąż do tego wracam jak jakaś kretynka

Gość Poczucie wlasnej wartosci
Masz na poziomie 0. Co cie to obchodzi? Po 1. Zycz im szczescia. Po 2. Znajdz sobie fajnego faceta. Po 3. Porownywanie sie do ludzi 5-10 lat starszych jest glupie. ;)

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvv
:D:D:D:D [zgłoś do usunięcia] onka pestka rozumiem Cię... mam taką samą sytuację, tylko ona jest z nim w ciąży tyle lat minęło a ja wciąż do tego wracam jak jakaś kretynka----- -----------------RODZI SLONIA.:Dyle lat minelo i nadal w ciazy:D wysylam na demoty:D