Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość postanowione juz :/

Pakuje sie i odchodze !!!

Polecane posty

problem - wizja przyszlosci - on rodzinka, dziecko, ja wolnosc podroze, to nie moglo sie udac, zaluje ze zaszlo tak daleko ale dlugo wmawiano mi ze z czasem zachce mi sie miec rodzine i dzieci... niestety mylili sie !!!

Gość Agnisia_83
ile masz lat?

Gość maminkkka
28, on 36

34 ale co to ma za znaczenie?

to powyzej to podszywy mam 26 lat, moj facet 33 nigdy nie czulam potzreby posiadania rodziny, myslalam ze z nim sie zmieni :/

Gość maj-an
ja piernacze gdzie są takie kobiety - już zakładałem taki temat. Każdą dziewczynę co spotkam, to po roku mowa o dzieciach. Pomimo, że wcześniej im wspominałem że chciałbym raczej spędzić inaczej życie, właśnie na podróżach, zwiedzaniu świata.

a ile masz lat??

Gość maj-an
27

moze ci sie jeszcze odwidzi, moj obecny partner jest 9 lat starszy i bierze mnie juz na wymioty od jego slodzenia na temat dzieci :/ kocham go jestesmy razem prawie 4 lata ale na sama mysl o przyszlosci taka jaka on chce chce uciec :/

Gość maj-an
kto wie. Jednak nie sądze. Ja muszę mieć w domu spokój, wystarczająco mam stresu w pracy i na głowie w pracy. Po prostu nie dałbym rady z dzieckiem, jakby miał się zajmować. Dlatego nie chce, wole za to wydawać na przyjemności - wiem egoistyczne, ale taki już jestem. Serce mi się kraja jak widzę biedne dzieci, nie chciałbym aby kiedyś moje taki los spotkał. Dlatego się rozwiałem i pomimo, że zarabiam znacznie powyżej średniej i stać by mnie było to nie chce. Chce za to zwiedzać. Uwielbiam morze i chce w tym roku na Dominikane polecieć wydatek ok 10 tys zl chce sobie kupić auto nowe Cistrona DS4 - piękne auto:) a z dzieckiem te marzenia się nie udadzą niestety! a jak było u was na początku? Nie mówiłąś mu o swoich planach?

Gość ja i tak wole pracować
też tak mam. jestem egoistka w tej sprawie, chce żyć wygodnie i po swojemu. moj facet chce miec choc jedno dziecko, mam nadzieje, że nie bedzie tak jak w towjej sytuacji :o

mowilam mu i wiedzialam ze on chce dzieci ale wciaz mi powtarzano ze bede zalowac jesli zerwe bo pewnie mi sie odmieni....nie chce czekac wiecznosc bo nie czuje tego po prostu :/

Gość orrdetele
zastanawia mnie czy taki facet jak maj-an, nie chcący się ustatkować "rodziną" chciałby się ustatkować z kobietą. mam wrażenie, że taki facet chetnie by sobie zmienial kobiety co jakiś czas. moze się mylę?

Gość maj-an
no to ciężko to widzę no ale jakoś dasz rade. ważne aby iść za głosem serca. nie robić nic przeciwko niemu. wydaje się głupie ale to ma sens

Gość Bizz
Hej, Ludzie wmawiali Ci, że zachce Ci się rodziny, ponieważ bardzo często jak się człowiek wyszumi, wyjezdzi po swieci i wybawi to jakos po 30-stce zaczyna miec ochote na dom, partnera i dzieci. Pokusiłabym się o stwierdzenie, iż większość ludzi tak ma. Ale przecież są wyjątki. Niektórzy ludzie nie są stworzeni do posiadania rodziny i tyle. Znam dwie pary, ktore tak się dobrały, że nie chcą ślubu ani dzieci, ale od lat już są razem. Podejmujesz wlasciwa decyzje. To nie fair, zeby facet czekal wiecznie az Tobie sie zachece rodziny, co nigdy sie nie stanie, a on bedzie bezdzietny i nieszczesliwy. To nie fair, zeby osoba pełno energii i ciekawa świata żyła z domatorem, który chce dzieci.

dzieki bizz :-) tak tez uwazam :)

Gość maj-an
a jesteście po ślubie?

nie :p za slubami nie jestem :p

Gość maj-an
to spoko, ja tam był się nie zastanawiał. powodzenia życze.