Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyrtytytrythy

3tc i beta 4000. Co to oznacza?

Polecane posty

Gość tyrtytytrythy
Dziewczyny!!!! Wracam właśnie od ginekologa, do którego wpadłam jak burza, znalazłam go w necie - stwierdziłam, że nie wytrzymam do poniedziałku i chyba poronię z samych nerwów :o Babeczka bardzo dokładnie mnie przebadała, chyba byłam u niej z 40 min i tak: powiedziała, że tamten lekarz z kosmosu wziął tę betę 1000, bo widełki widełkami, ale to sprawa indywidualna zwłaszcza na początku ciąży. Powiedziała, że wysokie hcg to byłoby 37 000 a nie 4000. Druga sprawa: ciąza jest bardzo młoda, 2/3 tyg ale absolutnie nic nie wskazuje na to, żeby się czegokolwiek obawiać - od wczoraj pęch. ciąż. urósł 2 mm, powiedziała więc, że jest przyrost = jest dobrze. Umówiłam się na usg za tydzień żeby sprawdzić, czy pomiary są w porządku - ale ogólnie swierdzila, że mam się tylko cieszyć i odpoczywać, bo nic złego się nie dzieje :D Strrrrrrasznie jestem szczęśliwa, a Wam z całego serca dziękuję za słowa otuchy i pomoc :)

Gość ahaaaa123
No to super!!!! GRATULACJE:) Pamietaj na przyszlosc: jak jakis lekarz ma jakies 'ale' to nalezy isc do drugiego a nie się stresowac i dziecku szkodzic:)

Gość tyrtytytrythy
Będę już wiedziała, ale w razie czego to widzę, że na Was też mogę liczyć :D :P Wszystkiego dobrego dziewczyny, jeszcze raz bardzo, bardzo Wam dziękuję 🌼